Förbannade sjuka!

Jag trotsar mitt/mina onda ögonen som jag för tillfället inte ser något på. Det värker och rinner tårar hela tiden. Just nu kollar jag på höger öga, det gör inte lika ont. Skriver i 3 sekunder sedan vilar jag för att sedan skriva på nytt. HAha vet inte varför jag gör såhär mot mig själv. Är jätteljuskänslig och kan inte vistas i ljusa miljöer överhuvudtaget. Har mörklagt hela lägenheten för att ens kunna kika lite då och då. Mitt liv är väldigt spännande just nu. Dagens högpunkter bestod av att hänga upp mina nya kläder på galgar, duscha och gå ut med soporna för att få lite frisk luft. Väntade hela dagen med att gå tills det blev mörkt.

Jag har faktiskt varit lite duktig idag. Josse kom hit och vi gjorde lite grupparbete. Jag låg i sängen med en handduk i ansiktet för att slippa kolla och hon satt vid datorn och läste högt från uppgifterna som jag sedan hjälpte till att lösa. Jag är faktiskt ganska duktig på skatterätt kom jag på idag. Snäll som hon är hämtade hon även pizza från Teachers för att jag inte skulle svälta ihjäl. Pizzan var bland det godast jag någonsin ätit, kan bero på att min hunger kunde likställas med barnen i Afrika (haha). Fick besök efter att Jossan gått hem. Fick ett paket innehållande nybakt bröd, ost och vindruvor! Så himla gulligt!! :) Jag la mig för att sova en stund och sedan kom personen i fråga tllbaka för att göra sjuka mig sällskap en stund. Vi satt här i mörket i min lägenhet och drack kaffe och te, haha!

Åkte ned för att slänga soporna och passade då på att gå tll pressbyrån för att köpa glass. Jättegott för min onda hals. Nu när jag har ont i halsen får jag äta hur mycket glass jag vill! Det enda positiva med att vara sjuk just nu. Det är inte så rockigt att ligga och blunda i 24 h/dygn för att jag inte kan se. Har nog snart ringt upp varenda kontakt jag har och de är alla lika trötta på mitt gnäll om hur synd det är om mig, haha! Är man sjuk då får man tycka synd om sig själv och gnälla! Tur att även vissa av mina vänner är sjuka, som Anna. Vi pratade i över 2 timmar nu ikväll. Pratade om gamla minnen och alla störda saker som vi har gjort. Valborg när nog nästan det roligaste minnet vi har tillsammans. Mina föräldrar har nog aldrig varit så arga på mig som då, haha!

Såhär rolig har min dag varit. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Annanass

Du har minsann inte ringt mig så en kontakt har du definitivt inte ringt...morr!

2011-03-03 @ 15:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0