Tisdag

Tisdag idag. Veckan rullar på. Fattar fan inte vart veckorna tar vägen alltså. Galet.

I torsdags var jag iväg på äventyr.

I fredags var jag på afterwork med Anna o Lillie. Jättetrevligt! :) Får göras om.

I lördags var jag på utflykt till Tibro, kbg, töreboda, Mariestad. Träffade Olof på Mio i Mstad. Åkte hem till mamma efter det o sen hem till några kompisar.

I söndags var jag först tränare och sen köpte vi tvbänk. Okej då, den var slut så vi beställde den. :) På kvällen träffade jag lite folk.

Igår lunchade jag med lara på Mangos. Mycket trevligt :) Skulle ha fått sällskap av ytterligare en person som bangade. Kollade på pengarna på bordet igår hos en bekant som har den kanalen på tvn :P haha

Idag har det varit en sjutusan till stressig dag. Skrivaren funkade inte jag och jag fick panik eftersom jag skulle på kundbesök. Stressade tillbaka till kontoret och lunchade med viktiga bankkontakter på Glädje. Kom 12 personer på min visning ikväll. Jag är ganska nöjd! :) Hoppas på ett gott resultat.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan o ta kväll. GÖTT! =)

Helgen

Shit vad jag är trött. Fattar inte vad som har hänt med mig.

I fredags var jag på filmkväll. Stendöd.

Igår var jag i Jönköping över dagen. På kvällen skulle jag ha följt med på fest hos Andreas o alla dom, men pallade verkligen inte. Helt jävla stendöd. Somnade i sängen med jackan på. haha.

Idag var jag så död att jag inte ens orkade gå upp till konståkningen. Får se om jag orkar fortsätta vara tränare. Känns som att jag har tagit på mig lite för mycket. Är aldrig ledig. Vi får se. Sov till 12 (välbehövligt). Pratade med Josse o hundra år och hämtade sen Anna och gick på berget, typ 7 km ?. Duktiga var vi i alla fall. Får bli en ny rutin tycker jag! :) Så jävla gött o gå runt vattnet och i skogen överhuvudtaget eftersom jag typ bara vistas i stan numera. Var på Maxi en sväng också. Träffade några kunder. Inte kul när jag ser ut som ett ruffs :( :P Kom precis hem från ytterligare en runda på berget idag. Mina ben är så jävla döda. Orkar inte röra mig mer. Får se om jag pallar att åka hem till mamma o hämta lite saker.

Ny vecka imorgon. Känns sådär kul måste jag säga. Skulle så gärna vilja ha ledigt, men har inte en enda semesterdag att ta ut. Nog om det. Nu är det slut på mitt onödiga tjötande om ingenting.

Hej

Här var det tomt! Inläggen lyser med sin frånvaro o jag har inte direkt tänkt tanken att blogga när jag kommerh em från jobbet. Orkar inte ens starta datorn. Nu fick jag precis ett sms. Ska iväg och hyra film med en kompis. Ska ta det jävligt lugnt ikväl.l. Känner att jag behöver det. Är så jävla sliten nu. Jobbar fan jämt känns det som. Idag tog jag in en hästgård. Känns kul iaf! Fick ett samtal från en kund igår. Jag ska tydligen jaga deras kanin som har rymt och vägrar lämna tomten. Haha. Trodde fan inte mina öron först. Jaja, man får vara med om mkt.

Har hänt mkt nu under hösten. Stor omställning från att vara student till att bli en hårt arbetande karriärskvinna. I lördags var jag och Anna hos en kollega till mig och drack lite vin. Det var trevligt! :)

Nu ska jag duscha och sen sticka iväg o hyra film.


Trååååååååååååååk

Nu blir jag arg. Hade skrivit ett ganska långt inlägg o sen helt plötsligt bestämmer sig datorn för att det var dags för stänga ner skiten! Baaaaah

Bestämde mig för att ha hemmakväll ikväll, något som jag inte har haft på hundra år. Veckorna går alltid i 120 så när jag nu är ledig har jag ingen aning om hur jag ska spendera kvällen. Finns verkligen ingenting att göra när man är ledig. Skulle ha åkt till Jönköping och hälsat på Mattias, men fick inte tag i något tågkort. Det blir en lugn kväll med sms, skype, vindruvor och film. Det är tydligen nyttigt att ta det lugnt, haha! Imorgon händer det lite mer i alla fall. Ska få ordning på lägenheten, träffa mormodern och träffa Anna & Adam på kvällen. Bra lördag!

Idag sålde jag ett radhus, yey!


Sova

Dags att sova nu. Har varit hemma och varit ett sjukt barn idag, men imorgon ska jag försöka pallra mig iväg. har lite kundbesök som jag måste göra. Är numera Skövdebo på heltid och det känns väl... typ okej ändå.

Det ser ut som fan både här och där. Hari ngen ordning på mitt liv och inte heller o bostaden, haha. Ska försöka få lite ordning på mitt jobb imorgon så att det blir ordning någonstans i alla fall.

Igår åt jag tacopaj hemma hos en kollega. Gott faktiskt.

Godnatt

RSS 2.0