Torsdag

Shiiiiiiiiiit vad veckorna går fort! Gör min sista dag på byrån i Falköping imorgon. Jättetråkigt :(

Har stressat som ett as idag. Skulle ha åkt till Göteborg och köpt bil ikväll också, men fick sedan veta att det var fel på ac:n och hjullagret. Inte så smart att köpa en bil i dåligt skick för dyra pengar som måste lagas med en gång. Först hade jag ingen som skulle kunna följa med med dit sen helt plötsligt hade jag fem vänner. Fick tag i Linus och då skulle han följa med, men nu blev det ju inget bilköp. Tråkigt, för det var precis en sådan jag vill ha.

I veckan har jag inte gjort så mycket annat än o jobbat, letat bil och dator. Träffade iofs P i måndags. Lagade mat efter hundra års krångel från min sida, haha. Jag o mat alltså! ;) Min dator har kraschat och det innebär ju panik. Har nu beställt en på elgiganten så jag får den nästa vecka. Både igår och idag ha jag träffat försäljare som säger:
- Är inte du storasyster till Annika?
- Ja, det är jag. Hur visste du det?
- Ni är ju jättelika!
- NEEEEEEEEEEEEEEEJ för böveln!

Idag pratade jag lite tyska på jobbet. Kom in en familj som inte kunde svenska och jag kan ju ingen tyska heller, men det gick ganska bra ändå. Det gäller att vara flexibel på jobbet! ;)

Söndag

Det här har varit världens tråkigast dag. Verkligen tråkigaste ever. Funderar nästan på att skjuta mig så tråkig är den. Har varit iväg till Stallsiken o kikat möbler och ny datorn. Åkte förbi Maxi och hittade lite kläder. Skulle ha träffat en vän nu ikväll, men det blev inställt så nu sitter jag här tvär och odräglig. Blev arg på mitt hår inne på mq förut. Det såg orange ut så nu ska jag iväg och köpa hårfärg så att det ser normalt ut igen! Igår var det i alla fall trevligt, även om jag var lite rastlös. Grillade med folk i Timmersdala och sen åkte vi vidare till Thorsson där vi stannade hela kvällen.

Ne nu ska jag åka iväg till affären och fixa håret i ren frustration. Fortsättningsvis ska jag inte låta mina planer bero på enbart en person.


Fredag

Kom hem tidigt från jobbet idag. Hade visning det sista som inte tog så lång tid. Skönt! :)

Pratar med Anna i telefon. Hon säger att det går sådär med träningen inför loppet i höst! Hon ger mig även dåliga råd. Höhö.

Skulle ha åkt till Karlsborg ikväll på allsången, men nu är klockan lite mycket. Aja, är skit trött och skulle gärna vilja ligga i sängen! Usch, försov mig imorse. Vaknade kl 9.10 och jag börjar 9. Fick panik och slängde mig iväg till jobbet med mitt trollsiga hår.

Åskade som fan inatt. Blixten slog ner utanför mitt fönster. Usch det var fruktansvärt. Sprang in till Louise som inte hade märkt något, haha!

Jag råkade slå i en spik i foten när jag hade visning i tisdags, haha. Jättehemskt. Stod där och blödde på visningen och det slutade aldrig att blöda. Kunderna glodde som satan :P Jag ville bara dö!

I onsdags var jag ute med Linus och Daniel i stan. :) Var helt död igår. Har i och för sig varit död hela veckan. Måste sova!!!


Hej hopp

Kör värsta uppdateringsracet här känner jag! Idag har jag varit hemma och varit sjuk. Haft migrän hela dagen. Suger balle, men vad ska man göra. Har sovit stora delar av dagen och framåt kvällen orkade jag mig upp. Behövde lite luft och åkte därför upp till berget och gick 2,5an med Daniel. Jätteskön luft däruppe. Satt på bryggan o tjötade skit. Vattnet var varmt och jag blev sugen på att bada. Åkte till Simsjön, men det var ruggigt kallt där. Nu ska jag sova. Godnatt.

Söndag

Tänkte att jag kör en snabb uppdatering såhär på söndagskvällen. Igår var vi i Trollhättan hos Josefine. Vi grillade vår specialare, supergott! :) Åkte ner till stan dr det var fallens dagar. Det var skit mycket folk och jag var självklart arg på de som gick mitt ivägen och inte begrep att man skulle gå på trottoaren.

Kom hem från Mariestad för en stund sedan. Har träffat P. Vi fikade, strögade runt och satt självklart på gungan och tjötade skit. Det är vårt signum! :)

Jag ska ev få låna Linus bil eftersom min är sär. Snällt av honom! :)

Trött

Kom hem från Trollhättan nyss. Är så jävla trött just nu. Ögonen faller ner hela tiden. Är arg också. På han som jag skulle köpa bilen av. Nu har han sålt biljäveln som jag skulle köpa! IDIOT! Nu måste jag hitta en annan som kan duga åt mig. Aja. Haft det supertrevligt ikväll iaf. Synd att tiden går så fort när man har roligt.


Sova

Nu ska jag sova. Har suttit vid fejjan fram till nu. Har tjötat med lite folk och diskuterat bilar. Synd att datorn är seg och att det därför tar lite tid o svara fem personer samtidigt på fb. Nu har jag iaf diskuterat med Linus, Daniel, Joel, Andreas och Vigge. Nu får det fan bli den där bilen! Orkar inte bry mig. Godnatt.

Natt

Hemkommen från en kväll hos svärisarna. Grillade med massa folk, supertrevligt! Jag var dock inte lika trevlig eftersom jag hade huvudvärk. La mig och sov tills jag blev väckt för en timma sedan och nu är jag hemma igen. Ska åka till Trollhättan två gånger imorgon. Lite jobbigt, men men. Får se hur det blir imorgon.

Update.
Kikade som vanligt runt på blocket och letade bil. Funderar skarpt på en och funderar lite hur jag ska göra då inte kamremmen är bytt och det kostar skjortan. Likt en ängel träder Linus fram (iofs på fejjan) och berättar hur det ligger till. Nu har vi diskuterat bilar i över en timma! :)

Update!

Nu kommer äntligen det där inlägget jag har talat om så länge. Det har legat som ett utkast, men inte varit färdigskrivit. Nu kommer det bli superlångt. Bara så ni vet.

Var ska jag börja? Så mycket att berätta, så lite tid. Kan ju börja med Öland. Var där under midsommarhelgen. Åkte dit redan torsdag natt eftersom Roger tyckte det var bäst. Jag sov från Jönköping och framåt. Minns inget fram till att jag går ur bilen och då är på Öland. Klockan var då 6 och vi gick raka vägen in i husvagnen som vi efter ett tag lyckades parkera bra. Jag somnade som en stock och vaknade kl7 av att Calle o co var i husvagnen och härjjade. Alla vaknade utom jag som inte fattade nått. Sov till typ 12 och då åkte vi till stan. Köpte en Coca-Cola grej att ha sugrör i. Åkte hem och grillade med övriga gänget. Roger råkade bränna vår mat som A blev riktigt sur över. Whatever, tänkte jag. Jag, A och Johanna gjorde iordning oss och härjjade runt i husvagnen. Gick tillbaka till de andra som satt i Eriks och Linas trädgård. Dunkade musik och klunkade alkohol. Mycket trevligt.

Johanna blev arg på Anna som rökte i husvagnen, haha. Jag orkade inte bry mig. Det blev världens bråk och det hela slutade med att Anna sa förlåt. Åkte till campingen och där härjjade vi runt ordentligt. Va inne på nått ställe där det kom fram en kille o raggade på mig, men då blev Roger arg på den killen. Anna tyckte han va snygg. Jag också!;)  Såg en kille som hade lagt sig i sin sovsäck för att sova. PÅ TÄLTET MOHAHA. Han hade nog inte fattat att man ska krypa in i det. Erik hällde öl på honom och han kröp ihop som om han trodde att det regnade. Träffade röda korset där.Personalen stod o grät för att de tyckte att det var så hemskt. Det var ju inte så mkt skit det här året om man jämför med förra året då en blev mördad!

Dagen efter sov jag hela dagen. Bakis som tusan. Gick till stan. Åt på italiensk restaurang. Gick hem i regnet. Mysigt. Festade i husvagnen och sen blev det Harrys. Jag var arg och drog hem. Åkte hem på morgonen. Bråkade i bilen på morgonen mohaha. Bra att det kändes!

FIck ett trevligt samtal från herr N när vi skulle köra iväg från Skövde. Jag ska få mina grejer snart lovades det. Ska ju keepa tha contact så att säga.

Har hunnit träffa lite vänner den senaste tiden trots att jag jobbar så mycket. Fikade med Anna på torget och skrattade åt alla särisar. Shammo, Lara och Patrik på pims! Mycket trevligt! :)

Förra fredagen somnade jag kl 19, haha!  Vaknade av sms dagen efter och drog till Karstorp med Lillie och Anna. Kollade på volleyboll som Bogrens arrangerade. Träffade Daniel. På kvällen färgade jag håret gult och åkte till Landvetter med Fredrik. Hämtade Marie och mamma. Trevligt !

Har även pratat lite med min granne i Karlstad som skulle ha hjälpt mig att leta bil, men istället har gömt sig ute till havs. OGILLA.

Förra tisdagskvällen var den bästa på länge. Hade visning med F och det var supertrevligt! Satt och pratade länge efteråt och diskuterade livet/fastigheter/jobb. Följde med på kontraktskrivning i fredags och ja, jävlar. Kul att vara med iaf;) Fick en kram och ett lycka till trots att vi hörs ganska mkt. Bl.a. ett grattis och samtal i både igår och idag! :) Måste ringa och rapportera imorgon. Farligt, farligt, men härligt härligt! Spännande!, men inte bra!

Fick besök av Lille och Anna ppå jobbet förra veckan. Vi lunchade på Dagnys! Trevligt! :)

I helgen fyllde jag år. Firade med släktingar i söndags, som jag för övrigt blev irriterad på. GIck till pizzerian med Erik efter ett tag. Fick fina paket! Var ute i lördags och kollade när P speladepå torget. Det var faktiskt ganska bra! :) Kul att spana in alla sär som diggar musiken. Typ pickar som en höna och dansar som du inte hade en enda lem i kroppen. Klunkade dricka i ett av tälten på torget och sen blev det Glädje och sen Harrys! Trevlig kväll! :)

Igår var jag och Lijbah ute och gick i timtals. Kollade på bilar som skulle passa mig. Gick även till Hene och hoppade hage. Jag vann!

Idag hände något otäckt på jobbet. Åkte iväg och fotade en ensligt belägen fastighet i en skog där det fanns en damm lite längre bort. Gräset gick till knäna och jag var livrädd att en orm skulle dyka upp när som helst. Jag fotade vid dammen när jag plötsligt hörde något vid huset där det låg en strandad båt. Båten låg uppochned. Det var antingen en person eller ett djur därunder, men jag blev likväl lika rädd för det. Sprang för livet och trodde att jag skulle dö likt en skräckfilm. Som tur var kom jag undan med livet i behåll och jag kunde pusta ut i bilen. Tänker aldrig sätta min fot där igen. Berättade för min chef och hon skrattade så att tårarna rann.

Nu är mitt superlånga inlägg slut.


:)

It's my b-day! =) Ska till Hjo med syrran idag och härjja runt lite. Får se om de andra också följer med.

Jag har värsta inlägget att publicera, men orkar inte ta det nu. Får bli imorgon! :)

Fan

Jag blir så trött när saker o ting krånglar. Min lillasyster är på P & L o har mobilen avstängd sen i tisdags. Får inte tag i henne o det händer ju en jävla massa saker på den festivalen. Mamma är i Grekland där det är upplopp. Min dator stendog förut. Gaaah. hatar det! Jävla strömsladd. Fick tillbaka mammas dator från lagning nu, men den är ju fan inte lagad. Strömsladden är fortfarande trasig och dator laddas ur. Snart har jag inget batteri kvar. Ska ta med jobbets dator hem imorgon om jag får för min chef. Måste ju fan ha en dator i helgen. Blir tokig när saker krånglar. Jag som va så jävla glad när jag åkte hem från jobbet ikväll. Gått bra idag! :) Skrivit kontrakt på en lägenhet. Träffat Lara och Shammo ikväll! :) Va på pims och härjjade. Patrik kom förbi. Det var riktigt kul! :) Saknar honom lite. Krångel med c-uppsatsen också. Måste lämna in godkännande imorgon annars får vi inte betyget förrän augusti. Blir det ett K på det hinner vi inte komplettera och då får vi göra om det. Hur fan ska vi hinna skicka in ett godkännande innan lunch imorgon med två underskrifter? OMÖJLIGT!

JAG HATAR NÄR SAKER KRÅNGLAR!!!!

RSS 2.0