Söndag natt

Sittet i köket och knapprar på min dator. Det måste vara tyst och mörkt i huset vid den här tidpunkten på dygnet. Tänkte skriva ett par rader om min helg för de som är intresserade. Inte så jätteintressant kanske, men men.

I fredags var det ganska lugnt. Körde en hemmakväll och smsade hela dagen lång. Borde typ få pris i smsande...? I lördags var jag på stan och införskaffade mig kvällens alkohol som jag så snällt lämnade hos Shammo på M.U.S. Åkte till mamma och var ute med fröken J på promenad innan vi fick gäster som jag åt med! Trevligt trevligt! På kvällen bowlade vid på Olearys (dock inte jag och Oscarson), sen åt vi där. Fick ett jättesmutsigt bord, usch! 20 pers som var missnöjda. Inte bra!! Maten var iaf god. Jag och Daniel pratade om min inflyttningspresent som jag fick på posten, men som han inte fick. Han va otroligt besviken, haha! Gick vidare till Jojjo och festade vidare. Shammo öppnade alla sina tusen paket och sen blev det La Vida, det var ju fullt på Gläde! :( Tror dock inte det berodde på att Gurkan var där i alla fall. Haha. Vem fan vill träffa honom liksom?! Eller jo, jag vet en. Anna! Haha. Hon sprang minsann efter honom :) Ringde till mig när hon stod bredvid mig också, höhö. Jag hittade en tjuga inatt! :) Träffade även på en hel del vänner på krogen. Skoj! :)

Idag vaknade jag på soffan och insåg att jag hade slagit sönder lampan inatt, ovärt? Ja! Var bara lite bakis idag, gött! Har bla träffat en gammal kollega och kikat på handbollen. Gött att Danmark vann idag! :) Har kikat konståkningen också. Orättvis placering måste jag säga. Förtjänade ju faktiskt bronsmedaljen. Skulle ha fikat med Oscarson i eftermiddags, men blev ändrade planer. Ska till henne i sthlm och hälsa på istället! :) Bio ikväll med systra mi. Hamilton! Lätt värd att se! Lite go hon är när hon köper biljetter till oss kl 18 och vid går dit kl  21. HAha. Som tur var fick vi byta biljetter till 21!

Slut på min helg. Tjoooohoo!

Fredag natt

Jag är trött. Jättetrött :D Kanon! Har ju lyckats vända på dygnet och sover förjävla fel. Imorgon måste jag upp tidigt. Måste handla, köpa present, inhandla alkohol och fixa mig. Ska först till mamma och äta med lite folk och efter det ska jag på Shammos fest!

Har kollat på Solisten ikväll, ganska bra film faktiskt. Har hunnit smsa typ tusen gånger också. Mums mums ;)

Hämtade ut ett paket på posten idag från Västra Götalandsregionen. De hälsar mig välkommen till min nya stad. Wtf?! Jag har ju bott här ett par månader nu ju. Folkbokförde mig i oktober. Aja, jag fick plåster, en cd-skiva med symfonimusik från Göteborgs symfoniker och ett rabatthäfte. Det ni!

Tillägg.

Värdelös onsdag.

Jag är rysligt arg. Så jävla dålig stil. Man gör inte så.

Onsdag

Typ vilken onsdag som helst. Eller inte.

Började dagen med besiktning av min bil. Den gick igenom utan anmärkning! :D Åkte bort till Elins och köpte ett par svarta byxor. Som jag har letat, men nu äntligen hittat ett par! :) Åt på thai house efter det. Hela eftermiddagen har jag varit på möte och kom hem för ett tag sen. Har tjötat med Lara i tele och diskuterat livet och varför killar är killar, haha. Ska hoppa in i duschen nu.

Fredag

Kvällens planer uteblev och nu sitter jag hos mamma och är arg. Har varit ganska arg det senaste nu, men nu ska jag nog avsluta min vänskap. Man ska inte umgås med människor som gör en arg och just nu umgås jag med två personer som gör mig arg/sur.

Har i alla fall tagit det lugnt idag, jobbade sent igår. Var nog hemma runt 01. Välförtjänt sovmorgon med andra ord! :) Imorgon blir det jobb igen och sen ska jag ut och äta med trevligt sällskap! :)


Onsdag

Har varit i skolan hela eftermiddagen. Wowo. Avtalsrätt. Kunde nästan allt idag. Blir nog värre längre fram. Kul att jag och Mattias är pluggkompisar igen :D Ikväll blir det fika med Anna :) Och imorgon plugg och fika med Lara innan jobb imorgon kväll. Massa fina sms, men jag hatar dig! Tjohooo!

Sur

Jävla kukarsel! Är så jävla sur just nu. Man säger inte att någon är tjock och lider av övervikt oavsett om personen är tjock eller inte. Sjukt jävla dålig stil. Det kanske är på skämt, men man säger inte så. Du vet ju inte hur den personen känner.

Har varit en riktig dålig måndag idag. Har fått skäll hela dagen, men trodde att kvällen skulle bli bättre. Icke!! Har kollat på idrottsgalan, men sällskapet var ju sådär. Fick i alla fall ett par sms som gjorde mig glad under dagen. Drömde en konstig dröm inatt som tydligen skulle vara till hjälp inför framtiden. Tror jag ska lyssna på min dröm! :)


Fredag

Uttråkad till max. Vet verkligen inte vad jag ska göra nu. Har varit ute o gått med Pauline nu i eftermiddag, men nu är det tråkigt. Baaah. Städat är det också, så det kan jag inte heller göra. Funderar på att laga mat eller baka trots att jag varken är sötsugen eller hungrig, haha.

I onsdags var Josse och Daniel här. Trevligt trevligt. Jag lagade mat och det blev godkänt, wohooo!


1 januari 2012

Vaknar upp kl 14 och är inte bakis. Bra start på det nya året. Igår var jag däremot arg. Skjutsen krånglade, hände grejer innan, jag slog i huvudet m.m. Blev bra till slut. Åkte till Mariestad till Calle och Ellenor. Blev bjudna på riktig lyxmiddag tillagad av en stjärnkock från Norge. Fick ostron, äckligt dyr fisk och chokladefterrätt. Ostbricka på det också. Och fina viner och skumpa. Bra kväll med andra ord! Taxi hem från Mariestad inatt, mindre roligt.

Har inte gjort många knop idag. Varit på ICA och handlat. Sen kollat på Solsidan med en vän. Nu sitter jag i soffan och tittar på en jättespännande film, Echelon conspiracy. Har även fått veta ett och annat idag, good stuff to know for the future. :)

RSS 2.0