Sista natten

Sista natten i karlstad idag. Känns jättesorgligt samtidigt som jag ska försöka få ordning på mitt nya liv i Skövde. Känns inte alls kul att flytta ihop mitt bohag och flyttstäda min älskade lägenhet. Kommer sakna den jättemkt.

Just nu sitter jag på en ihoprullad madrass där min säng stod förut. Kudde, täcke och nallebjörn har jag också. Hammare och kniv för delen också ;) Kommern og ha ont i ryggen imorgon skulle jag tro. Har fasligt ont på baksidan av låret. Sträckt mig när jag städat. Armarma är också döda. Var vaken alldeles för sent inatt - till klockan 5! GALET: Tjötade på skype så länge, men inatt blir det inte så länge. NEJ. Måste upp tidigt och åka till jobbet. Lämna nycklarna ska jag också göra :( Hoppas alla grejer får plats i bilen nu bara. Mamma och Peter var här och hämtade mina möbler förut. De åkte ner till Jönköping och lämnade min soffa hos Annika också. Haha, jävla lång resa. De kom hit igår och bodde på hotell. Va på IKEA med dom o sen var vi ute igår på Ankan och käkade. Asgott som vanligt där :) Peter fick veta både det ena och det andra om mina fyllebravader i Karlstad. Haha. Tex den när jag ramlade på cykeln o vi två låg på marken i centrum. Jättefult. Nu är det dock andra bullar som gäller. Nu är jag skötsam! :)

Vegard var här och hjälpte mig för en liten stund sen. Kunde inte skruva av foten till tvn så han hjälpte mig med det.Snällt :) Iofs var det jag som hade skruvat fast foten, men va fan :P Han tränar ju så han måste ju va stark. haha. Nu ligger den iaf i kartongen och jag har ingen tv att titta på längre.

Fan va liten lägenheten är när den är tom. Kan inte fatta att det har fått plats så mkt möbler här.

Va på stan en sväng idag. Köpte en tröja på monki. Synd att inte det finns i Skövde. Jaja, vi får se hur länge jag stannar i Skövde. Kanske blir ngt annat, vi får se! ;)

Nu ska jag strax starta igång Skype innan jag sover min sista natt i lägenheten.

Godnatt med er och tack Karlstad! ;)


Tjohej

Sitter hemma i min lägenhet och myser framför en film. Funderar mycket på framtiden och hur jag ska göra med saker och ting. Inte lätt att helt plötsligt bli vuxen efter att ha gått i skolan i hela sitt liv.

Igår hade vi diplommiddag med skolan och träffades en sista gång. Riktigt trevligt :) Kom dit full och gick hem mindre full. Somnade däremot vid bordet, haha. Pinsamt, men jag var sjukt trött. Kul att tre st ska ha barn i klassen! :) Åkte hem och här väntade Josse och Mattias. Tjötade skit innan alla tre däckade, haha. Fick gulliga sms som jag somnade ifrån. Gullunge! <3 Aja, nu har jag fått mitt diplom iaf, känns förjävla gött! :)

Idag vaknade jag av att Mattias var rastlös och ville härjja. Gick upp och sen blev det stan med Josse. Gick hem till Eva och fikade. Supermys. :) Imorgon är det städning som gäller hela dagen. Är inte det minsta avundsjuk på somliga som är i Miami just nu.


Förra helgen var jag här och röjde också. Träffade Erik på lördagen. Kikade på film och båda däckade i soffan innan jag traskade hem. Nu kikar jag på en spännande film på trean - JohanQ. Har iofs sett den förut, men den är ändå bra.

Arga tisdagen

What to do? Så arg, så arg, men inget går det att göra. Acceptera eller sticka. Kul läge.

.

All luft försvann ur mig. Jag som hade hoppats så.

Update

Kan ju köra en liten snabb update när jag ändå är inne på bloggen. Förra helgen var det reunion med tjejerna. Svinkul! :) Bowlade först i Skara där jag fick 4 strike och 4 spare på en ENDA serie. Galet! Jag var nöjd och vann överlägset. De andra spelade inte riktigt lika bra och var mindre nöjda. Drack lite och for vidare till Skövde där jag hällde i mig lite vin innan vi åkte till Glädje. Där blev det mer vin och tjatter. Åt en jättegod kantarellsoppa! Måste dit igen och äta den :) Vidare till Pims och sen åkte jag hem för att kunna orka gå upp o vara tränare kl 8. Fy fan. Var fortfatande full när jag var tränare, haha! Åkte till maxi o bakfylleshoppade. Inte bra. Köpe nästan en likadan jacka som jag har nu fast för 5000 kr. Inte så smart. Ingen mer shopping dagen efter för min del.

Jobbveckan har varit lite seg och jag längtade som fan till helgen. Hoppas den kommande veckan blir roligare. Igår lunchade jag med Anna på sta, mycket trevligt! Åkte till Jönköping efter jobbet och träffade Mattias. Förfestade hos honom och fick i mig alldeles för mycket dricka. Var på Murphys i stan och sen blev det ngt nachohak som inte sålde nachos (?). Pommes! :) Åkte hem tidig eftermiddag och mötte upp mor och syster i Falköping. Hälsade på farbror i hans nya hus. Mycket fint! :) Hem och tjöta lite på Skype innan det blev spelkväll hos Anna & Adam. Sådär, korta drag. Wowo. Nu: sova.

så jävla arg

Kom hem glad i eftermiddags efter en lyckad gårdag i Jönköping och en trevlig lördags eftermiddag i Falköping. Inbrott i mitt hus. Jävla as liksom. Lär er skillnad på ditt och mitt. Idioter!

Irriterad

Alltså jag blir så irriterad. Varför?! Lyssna för fan, nu har jag ju fått skämmas och allt blev pinsamt. Är såååååååååååå jävla less.

RSS 2.0