Tisdag

Ska strax sova, men tänkte skriva några rader först. Kollar på filip o fredrik. Like it! =) Martin Björk är snygg, haha. Fast gammal. Apropå snygga gamlingar. Idag hade jag en 40-årig snygging som kund. Var hemma hos honom och när vi står nere i källaren och jag har ryggen vänd mot honom och jag vänder mig mot honom har han dragit ner sina byxor. Jag blev så jävla chockad!!! Visste fan inte vad jag skulle göra. Vände mig om och stirrade in i väggen några sekunder innan jag vände tillbaka och då ser jag hur han drar upp sina byxor och knäpper dom. WTF?! Vad hände där? Vi gick vidare o pratade som inget hade hänt. Sjukt jävla stört. Aldrig varit med om något liknande. Eller så misstolkade jag hela situationen? Men hur tolkar man det?!
 
Ne nu ska jag sova. Godnatt.

Myshelg

Precis som rubriken avslöjar har det varit en riktig myshelg. I fredags for jag hem och dammsög fort som fan innan mitt besök kom. Vi gick ut på stan och åt och drack innan vi gick hem och däckade i sängen. Jag var stendöd. Igår duschade vi och gjorde iordning oss för att shoppa. Jag köpte en ny vinterjacka och en blus till jobbet. Nu är jag jättefattig. Tur att lönen kommer snart. Denna månaden har inte varit billig. Nya jeans, skor och vinterjacka. Usch! Flera tusen som bara springer iväg. Vintern är dyr. Handlade lite inför kvällen på Bergvik och åkte hem och lagade till en förbannat god köttgryta på högrev. Hyrde film, "casa de mi padre". Asdålig! Enda som var kul var att den är på spanska och jag sa replikerna på spanska. Stängde av efter halva filmen och satte på Stefan och Krister istället. Ett säkeert kort i alla lägen! :)

Idag var vi en stund på stan och kikade. Åkte sedan ut till Mariebergsskogen och fikade. Gick sen runt och tittade på alla djuren. Jag vill ha en liten dvärgkanin. sjukt söta! :) När jag gick där på grusvägen kom helt plötsligt en flock med hönor som rymt från buren, haha.

Har äntligen satt upp min tavla i helgen. Hänger dock ngt snett, men det skiter jag i :)

Nu ska jag snart hämta tvätta och vila kroppen efter en hård vecka.

Torsdag

Har kollat på Lyxfällan ikväll. Ett ungt par som köpt ett renoveringsobjekt. Inget varmvatten, ingen dusch. Inga pengar. Bara lån. Jag mår dåligt bara jag tänker på det. När jag är ute och värderar hus för att folk ska göra om sina lån möter man ibland folk som är så idiotiska som dem, men det kan jag ju inte säga. Sen när jag säger att huset inte är värt så mycket som de vill gör jag ju det egentligen för deras eget bästa. Inte bra o sitta med ett överbelånat hus som man inte kan sälja om man skulle bli tvungen, men så tänker naturligtvis inte kunderna. Jeje.
 
Ligger i sängen och ska strax blunda. Lägger mig relativt tidigt nu förtiden, men ändå är jag st'ndigt trött. kan jag ju inte lägga mig redan vid 9? Känns lite väl tidigt. Idag har i alla fall varit en väldigt effektiv dag. Skrivit tre kontrakt, tagit in ett hus för försäljning och lagt ut en lägenhet. Sjukt, men jag är iaf produktiv. Att jag sen har lite skrivbordsgöra kvar att göra det behöver jag inte tänka på för tillfället, hah.
 
I helgen ska jag mysa och ta det lugnt. Hänt mycket i veckan. Vila vila vila! Kroppen behöver återhämtning.
 
I helgen var jag i Skövde. Middag och svärisar i fredags, mys med Anna och Lillie o killar i lördags. Köpte även dyra höstskor som jag nu i efterhand tycker var lite väl dyra, men så är det ibland.
 
I förra veckan var jag på kick off med jobbet. Jag mådde illa och orkade inte festa till 5 på morgonen, men jag orkade till 2. Sen upp på föreläsning kl 8. USCH! Jag var bakis som ett as både i torsdags och i fredags, haha. FY! Både jag och Anna var helt döda. Anders var däremot pigg som en lärka, som han själv uttryckte det. Förstår inte hur...? Jonas verkade också relativt pigg... Asfint hotell och äcklig mat, check! Så brukar det vara på fina hotell. Sängarna var dock de skönaste jag sovit i i hela mitt liv. Ska definitivt köpa mig en sådan när jag blir miljonär.
 
Oj oj vad jag babblar på här. Orden flöder ur mina händer och jag bara trycker ner tangenterna. Ne, måste skriva lista inför alla måsten på jobbet imorgon. Jag skriver alltid listor. Skulle dö utan dom. höhö
 
See ya!

RSS 2.0