sova

Klockan är mkt och jag skulle ha sovit för länge sedan, men men.

Veckorna rullar på ganska fort här i Värmland! :) Börjar bli lite stressigare på jobbet, precis som jag vill ha det! Apropå stress. I fredags var det sjukt stressigt. Och mitt bland all stress ringer Niclas och tjötar. Jättetrevligt, men jag var nog otrevlig. Haha.

Helgen gick i Annas tecken! :D En riktig Annahelg! Myspys :) I fredags hade vi myskväll. Jag var stendöd. I lördags var vi på Bergvik och shoppade!! :) Jag köpte två tröjor, glas och ljus. Följde med Anna hem och kopplade ihop hennes nya taklampa. Inte illa pinkat att koppla ihop elsladdar :D Lyste gjorde den också :) Teresia kom sen och vi gick en promenix. Jag gick hem o hamnade vid fejjan och tele. Myssssss <3 I söndags satt jag och Anna ute och åt glass hela dagen i solen. Sjukt jävla varmt ute. Galet. I måndags var det ännu varmare. Trodde jag skulle svimma på tåget hem. Sjukt varmt. 20 grader :) Idag har jag varit mitt ute på landet och värderat ett hus. Jättefint hus. Synd att det ligger så dumt till :(



Nu måste jag sova.

....

Hemma igen från en promenix med en vän. Gick runt hela Klara och älva. Sjukt fint på kvällen! :) Pratat framtid och om min hemlängtan, haha. Hoppas det har gått över tills imorgon :) Gött med helg nu iaf. Mattias kommer hit och festar i helgen! :)

Saknar

Jag saknar Skövde något alldeles enormt just nu. Skulle vilja åka dit NU!


Norge

Idag har jag jobbat precis vid norska gränsen och i Norge. Inte så jättespännande, men har inget bättre o skriva :P Säljer ett hus som ligger 500 m från norska gränsen!

Igår var jag hemma o var sjuk. Åt med P så jag inte skulle svälta ihjäl. Sen tvingade han med mig ut och då kände jag mig friskare. Gött väder var det också! :) Imorgon ska jag jobba i Charlottenberg så om någon själ där ute har vägarna förbi får denne någon väldigt gärna komma förbi mitt väldigt ensamma kontor. Jag ska köpa pizza och gluffsa i mig ensam på kontoret har jag bestämt. Har varit sugen på pizza i ett par veckor nu så det ska jag unna mig imorgon! Jag och alla norskar! Hej o hå!

Söndag

Inläggen lyser med sin frånvaro. MInns inte när jag uppdaterade senast.

Jag är i alla fall sjuk. Har feber och är förkyld. Buhu. Ont i ögat har jag också.

Förra helgen kom Josse hit på fredagen. Gardinerna hann jag sätta upp i tid. Asjobbigt var det. Killen innan mig hade spacklat igen alla gardinhål och jag fick hacka nya hål med en mejsel, haha. Jättejobbigt. Aja. Vi förfestade lite hos mig och förfesten blev fest. Jävlar va fulla vi blev, haha. Vi skrev konstiga saker till folk på fejjan. Sen kom Daniel hit och jag anklagade honom för att ha gjort sönder min lampa. Sen kom albin hit mitt i natten när jag låg o sov o väckte mig. Jag blev skiträdd. Sen satt vi o pratade hela natten. Okej då, han pratade och jag mumlade eftersom jag halvsov ;) På lördagen var jag, J, E och D ute och käkade på Glada Ankan. Hamburgare som vanligt. Asgott!! =D Gick hem till mig och kollade på melodifestivalen. Jag och Josse var taggade som fan, haha. Skrek och härjjade som fan här! :) rätt låt vann ju uaf! Stackars lilla Dannyy bara :( På söndagen var vi på Bergvik o handlade lite o så. Köpte en krok på ikea. E åkte hem i tisdags.

Träffade Anna i fredags. Käkade och skrek till Jurassic Park, haha.

Igår låg jag i sängen hela dagen. Jätteskönt att vila! :) På kvällen kom en kompis förbi. Det blev donkenmat (tur det för jag höll på att svälta ihjäl) och sen blev det bröllopsfotografen. Jag fick världens hosta och hostade hela natten. Idag åt jag frukost på Scandichotellet!! :) Adam Alsing åt frukost där också! :) Jag blev supermätt. Gick hem o la mig o sängen o päste innan jag åkte runt i stan o kikade lite. Åkte verkligen runt i hela Karlstad. Hamnen, Kronoparken, LLA, Bergvik, Sundsta, Norrstrand och självklart centrum! :) Nu är jag hemma och ligger i soffan. Försökte få med en vän till Mamma mia, men han ville inte så jag antar att jag får ligga kvar här o svälta.

Tisdag

Är så sjuukt trött. Jobbat sent ikväll och sen hem o packa upp lite i kartongerna. Nu kan man gå i köket iaf! :) Men fortfarande en jävla massa saker kvar. Blev arg när jag upptäckte att micron inte är elkopplad. Man måste dra en skarvsladd till micron. Sjukt irriterande o ha en sladd hängandes tvärs genom köket. Sen blev jag arg när jag upptäckte att hänglåset inte passade till förrådet så nu är det olåst. Nu ska jag fortsätta kolla på d.h.! :) Skiter nog i att skala potatis och gör det imorgon bitti ;)

Tidig sänggång ikväll. Godnatt!

Karlstad

Sitter i min extremt stökiga lägenhet i Karlstad. Det står flyttkartonger överallt och jag får verkligen panik. Hittar ingenting. Får ta tag i det imorgon efter jobbet. Har iaf fått igång tvn så nu kikar jag Wallander.

Helgen har varit ganska lugn. I fredags var jag ute på stan och gjorde en massa ärenden. Igår var jag på 90-årskalas och åt tårta. På kvällen kollade jag melodifestivalen hos en kompis. Idag var jag uppe med tuppen och tränade barn i ishallen. Träffade även min kusin där. Åt söndagslunch hos mamma, mums mums! Packat det sista idag och sen åkt bil till Karlstad. Tja, det var väl min helg. Tjipp tjipp.

Flytt

Idag har jag flyttat alla mina saker till Värmland igen. Både roligt och tråkigt. Tycker inte om min lägenhet. Den är sjukt jävla liten. Har aldrig sett en så liten lägenhet i hela mitt liv. Vistelsen där blir inte långvarig om man säger så. Ska iaf få ommålat, frågan är bara var jag ska göra av mina saker under tider.

Har varit en sådär halvusel dag idag. Först råkade mamma göra en liten buckla på min bil. Sen repade jag bilen med en kartong. Dagens höjdpunkt var väl egentligen att träffa Daniel igen. Han hjälpte oss att bära in möblerna. Snäll kille det!! :) På ikea fanns det verkligen ingen mat jag tyckte om så jag svalt och kollade hungrigt på när de andra åt. När jag skulle betala mina saker slutade mitt visakort att fungera (FÖR SJUTTIOELFTE JÄVLA GÅNGEN!!!) Att lägenheten dessutom inte var ordentligt städad gjorde inte saken bättre. Och att jag inte heller är nöjd med den gjorde mig piss off. Aja, nu är dagen över och jag ska försöka intala mig själv att den visst är fin, hahaha! Ja, just det. Jag körde med släp idag för första gången i mitt liv. Dock utan saker i för det vågade jag inte ;)

Ne, har ingen lust med att bo i ett studenthus igen. Var ju mer eller mindre tvungen att ta en studentlya då det är omöjligt att få tag på lägenheter i stan. Kommer bli ensamt att bo själv igen i alla fall. Det ser jag inte fram emot.

Imorgon är det fredag och då ska jag till doktorn. Måste köpa lite grejer till min lägenhet också. Typ gardiner, blommor och annan skit. Nu ska jag sova.

RSS 2.0