Missnöjd

Jag borde vara supernöjd och överlycklig, men det är jag inte. Varför?! Det undrar jag också... 
 
Jag har mitt drömjobb. Det går bra på jobbet och jag gör karriär, tjänar pengar. 
Jag har en jättefin lägenhet med balkong över älven mitt i centrum. Passar mig perfekt då jag är en riktig stadsråtta.
Jag har en fin och mysig pojkvän, 
J, familj och vänner. Varför är jag inte nöjd? 

Söndag 12 augusti 2012

Kollar på film på trean med ett halvt öga. Ligger i soffan och ska snart ut o gå en sväng. Måste rensa hjärnan lite. Mkt nu... Avslutat både det ena och det andra. Framtiden o skit... Ibland suger det o vara vuxen! :)
 
Idag har jag solat med Anna och även blivit biten av pissmyror. Fy fan vad det gjorde ont. Det värkte som tusan och kliade. TVI! Åkte iväg på fotboll efter det och förde anteckningar till NWT som publiceras på onsdag! :) Fick träröv att att kolla på fotboll i 4 timmar på en träläktare. Åkte hem med min solbrända arm och gjorde matlåda till imorgon. Lövbiff med ugnsbakad färskpotatis och grönsaker. Gottigott! :) Törnas mamma lagade det i fredags när vi var där och förfestade. Sjukt jävla gott!!! =) I fredags var vi som sagt hos Törna några tjejr och sedan gick vi till Tempels uteservering och sen Koriander. Träffade några Stockholmare som i början var riktigt trevliga, men blev jobbiga så jag tröttnade och gick hem. Nej är ett nej, fatta!
 
Igår var jag så sjukt bakis så jag inte ens kunde stå upp.USCH! På kvällen blev det middag hos mig och sedan lite OS innan filmen American Pie: Reunion. Helt okej film! :)
 
Kom precis på att jag skulle ringa Anna idag. Anna om du läser detta ringer jag dig i veckan! :)
 
Skövde till helgen. Lillasyster fyller år så vi ska ha kalas för henne på lördag. Länge sen jag var i Skövde nu. Över en månad sen... TIden går fort.

Bitterfitta

Jobbet i veckan rullade på fint och jag hade finbesök här hemma. Saknar att komma hem till någon efter jobbet så det var toppen! I fredags var tanken att jag skulle ha semester, men icke. Inte en enda dag kan jag få ha ledigt. Jag är fruktansvärt trött på detta just nu. En enda ynka dag?!! Skulle ha åkt till kusten med familjen kl 9 på morgonen, men istället var jag tvungen att sitta och jobba till kl 16 trots att jag sagt till mina kunder att jag har semester. I alla fall, kom iväg till kusten och där bråkade Annika och Louise. Lite skoj i och för sig. Annika kastade chips på Louise och Louise hällade ett glas vatten över Annika och hennes mobil. Det blev ett jävla liv, haha. Mamma såg mest ledsen ut, men det gick över! :) I fredags var vi i Smögen och chillade runt. Jag var bakfull som ett svin så att det inte blev någon fest gjorde mig inget. Var ute i torsdags på Koriander och på Tempel här i Karlstad. Sen jobba på det i fredags. Uschiamig. I lördags var vi i Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand. Klättrade på klippor och uppför det stora berget. Idag for vi iväg till Lysekil och slutligen Fiskebäckkil.
 
Louise köpte en hel uppsättning med tallrikar och skålar inför hennes kommande flytt - om ett år! Haha. Mamma var lagom glad när hon fick bära det till bilen.
 
Jag inhandlade mig en inredningspryl och en tisha. Letade förgäves efter en ny väska, men det finns inga någonstans.
 
Familjen släppte av mig i Trollhättan där jag gick hem till Josefines och Daniels stökiga hem. De håller på och renoverar hallen och jag skrattade åt Daniels tokiga murning. Att han och E blivit såna tummisar, det visste jag inte. Det är förstås bara roligt! :) Nu ska det tydligen bli grabbresa. Tur att vi tjejer har en tjejresa inbokad i höst! :)
 
Nu sitter jag på min balkong och blickar ut över älven som rinner förbi nedanför mig. Strax börjar the ugly truth och den ska jag underhålla mig med ikväll. Mailen funderar jag på att skita i, orkar inte ta tag i jobbet en söndagskväll kl 21. Har fått flera mail under helgen om att jag inte har svarat på deras mail, men hallåååå. Det är lördag och jag har semester i tre dagar. Respektlöst tycker jag, men det tycker inte norrmännen.
 
Nu blir det ikväll och packa upp. Ska även försöka få ordning på min nya lya som ser ut som ett bombnedslag med kartonger överallt.
 
 
 
 
 

RSS 2.0