Arlanda

Sitter/ligger på arlanda just nu. Har varit här sedan ett. Tiden gick ganska snabbt förut, men det var nog för att jag pratade i telefon med en trevlig person:-) har ont i hela kroppen av det iskalla stengolvet. Rickard ligger och sover på en bänk nu, vi andra sitter på golvet. Ska checka in snart, hoppas att man kan köpa frukost snart! Förresten, jag hatar mygg. Det finns massor av dem här inne. Har fått 7 bett och de kliar som fan! Men men, jag får ju sol i en vecka så ska väl inte klaga!

Söndag

Hej, tja, tjo, hallå, ciao, hola, hey, hi osv.

Har inte speciellt mycket att göra just för tillfället och tänkte därför skriva någonting ovärt här som ingen kanske egentligen är intresserad av. Vaknade super trött imorse vid 11, åkte iväg på kalas hos min kusin som fyller 4 år idag! :) Kändes som att jag hade världens baksmälla idag, men det berodde på trötthet. Har inte sovit speciellt mycket de sista 4 dygnen. Lade mig kl 6 imorse idag. Telefonpratade är kul på nattetid! Speciellt med vissa! Igår var jag, Anna och Adam i Karlsborg på kanalrock. Rockigt var det, hårdrock! Inte vår stil, kallt var det, men även gratis - och det gillas! Träffade lite folk vi kände där. :)

Skrev även tenta igår och det gick väl sådär. Gjorde en tabbe och har väl säkert tusen andra fel också. Fick reda på en grej i fredags som störde pluggandet och att jag inte kunde koncentrera mig. Hoppas att det går att fixa!

Åkte ju som sagt till Karlstad i torsdags och det var ensamt måste jag säga. Väldigt ensamt. Eftersöker en fläschig takvåning med sambo, haha. Åkte till Bergvik med grabbarna och inhandlade öl och sådana viktigheter.

Nu är det bara en dag kvar! Imorgon åker vi =D



I'm gonna miss you


Värmland

Passerar strax gränsen till Värmlands län! Finally I'm back - for a few days!

Det är fruktansvärt tråkigt att åka buss. Fy sjutton vad det är tråkigt. Det är faktiskt så tråkigt att jag hellre tvättat fönster. Jag hoppas innerligt att min moder tar sitt förnuft till fånga och låter mig få låna bilen i höst, annars kommer min tillvaro att rasa samman. På riktigt. Om jag inte får låna den får jag överväga att köpa en vespa.

KNAS.

Okej?!

Jag borde egentligen packa mina tillhörigheter istället för att sitta här.
Jag borde egentligen plugga till tentan på lördag istället för att sitta här.
Jag borde egentligen inte sitta vid datorn utan kolla på filmen.
Jag borde egentligen reda ut mitt tilltrasslade liv istället för att sitta här.
Jag borde egentligen våga fråga det där istället för att sitta här.
Jag borde egentligen ringa och skrika IDIOT (till två personer) istället för att sitta här.


Många "jag borde", men inte gör jag det jag borde göra. Jag får panik både på mig själv och på allt annat. Imorgon ska jag åka till Karlstad, men inte har jag packat iordning mina saker.
Efter att filmen är slut ska jag läsa ytterligare 20 sidor och packa. Får se om jag orkar.

Jag har en stukad fot också. Baaaaaaaaaaaaaaah. Jävla skit!




Fredag

Vilken kväll! Haha, så jävla stört att det blev så förstorat.

Kvällen började hemma hos Anna och Adam. Blev hyfsat mycket folk där sen, dock många äckel som jag gärna hade sluppit. Zekes och Timotej var ju där. KÄNDISFEST! Maha, inte så imponerad. Fick låna en killes 3310 och spelade snake jättelänge. Det var verkligen roligt! =) Åkte ned till stan och killen ville inte ha tillbaka mobilen utan den hade jag. Tappade bort den i stan, men jag hittade den sen som tur var. Lämnade kön efter ett tag, blev trött på att den aldrig rörde på sig. Kära mor hämtade mig. En stund efteråt ringde Anna och vi fick åka och hämta henne i stan. Haha, stööööööööört!


Idag gick jag och Anna till pizzerian och åt flöt. Vi satt ute i regnet för att det var pissvarmt därinne. Köpte en svindyr klänning i eftermiddags. Nu har jag inte råd med någonting längre. Vatten och bröd resten av året! Tur att jag införskaffade mig en sparbössa igår ;)

Mätt

Supermätt! Ska snart iväg till favoriten och kika på family guy! =)

Jag är lite trött på schweizerosten. Och på dig, men det försöker jag att inte bry mig om!

Stolt

Jag måste börja detta inlägg med att ge mig själv en applåd! Jag är stolt, eller rättare sagt min mor är stolt som tuppen själv! Vadan detta då?! Jo det beror på att jag har gjort ett enstående jobb nu i sommar på ekonomiavdelningen. Jag fick en present från mina arbetskramrater och sedan kom självaste chefen och gav mig en present från hela regionen. Han sa "det är endast vissa, speciella anställda som får sådana gåvor". När jag kom hem och visade upp den för mamma utbrast hon "har du fått en sån! Åh, nu blir jag väldigt stolt över dig. Det är väldigt få som får en sådan och man får får en betyder det att du har gjort ett väldigt bra jobb och att de är väldigt nöjda med din insats". Alltid roligt med uppskattning! :)

Det var som sagt sista arbetsdagen för mig idag! Oscarson kom till jobbet på min lunch för att tjöta lite skit innan hon for iväg till Sthlm igen! Det här sommarjobbet har varit ganska roligt faktiskt, även om jag har varit lite barsk emellanåt. Tex när jag får hjälpa ordinarie personal för att de inte kan sina vanliga arbetsuppgifter utan jag måste göra dem för att de själva inte kan.

Nu har vi precis ätit grillat och jag diskuterar rättsväsendet i Schweiz med syrrans Schweizare. Han är faktiskt ganska rolig (ibland). Igår bjöds det på grillat också, men det var hemma hos mina nya föräldrar, mohaha. Jag fick presenter även då! En skål och två vaser.

Nu ska jag vara lite duktig och ta tag i pluggandet på riktigt!


Sjuk

Jag är nu hemkommen från Falkenberg. Veckan har varit bra förutom att jag blev sjuk och är det fortfarande. Hoppas verkligen att jag är friskare imorgon då jag ska jobba. Jajuste, i tisdags fick jag ett mycket trevligt samtal! Blev riktigt förvånad faktiskt, hördes senast i fredags. Får se hur samarbetet fortskrider framöver!

Det var ganska taskigt väder på kusten förutom en dag då det gick att sola och bada. Jag badade inte för att jag frös :P Shoppade gjorde jag däremot, inte så mycket, men lite. I torsdags var vi på teater - en mor till salu. Stefan och Dag-Otto var med :) Riktigt kul att se sina idolerna i år igen (de är även Annas idoler, men hon vägrar att erkänna det). Vi festade även med ett par rikemansungar därnere. Den ena tjejens hus används till inspelningen av Solsidan. Dagen efter var jag nog den enda som inte var bakis och det firade jag med att gå runt och slå ihop grytlock, haha. Herman och jag kom även på en rolig lek, kasta apopcorn och fånga med plattången! Funkade finfint. Jag tror inte riktigt Herman har hajat det där med att dammsuga, han dammsög nämligen upp en burk öl och då enbart vätskan som sedan virvlade runt lite roligt i dammsugaren.

Vet ni vad som hände i fredags då?! Jo jag återvände till det fasansfulla Ullared! Har nu varit där totalt två gånger i mitt liv. Usch och tvi. Nu är jag helt säker på att jag verkligen aldrig någonsin ska åka dit igen! Jag lägger hellre lite mer pengar och får bättre saker än att gå där inne och trängas med gamla kärringar som skriker om sina plastpåsar och kläder de ska prova. Att det dessutom luktar djur i hela affären gjorde inte saken bättre. Jag och lillsyrran fick gå ut efter 30 minuter, mer klarade vi inte av. Båda fick huvudvärk. Under den korta tid vi var där hann vi bli inspelade i deras lilla serie, haha. Louise blev jättearg och vägrar vara med i TV. Hon funderar starkt på att stämma dem. Jag funderar också på att stämma dem, men inte pga av TV-serien utan för att mina skor gick sönder. Jag fastnade i något vasst på golvet och sulan gick sönder.

Kom hem till lilla Skövde igår. Tog vägen förbi Varberg på hemvägen. Badade en stund, då solen plötsligt dök upp på himlen! Somnade i bilen efter att ha bråkat med Louise ett bra tag. Det var bara vi två barn kvar på lördagen, då alla andra barn åkte hem på torsdagen. Väl hemma väntade en överraskning, nämligen en Schweizare! Dock utan ost, eftersom att han var mänsklig. Systerns pojkvän är här på besök och nu är det endast engelska som får talas här i huset! Jag pratade i och för sig lite italienska med honom igår, men det var okej eftersom att han pratar det också. Han bjöd på en konstig kaka förut, jag kände mig tvingad att säga att den var god - men det var den inte! Nu hoppas jag på att Louise har kommit tillbaka från ICA med vindruvor och mitt visakort, annars kommer hon få se på andra bullar!


Halsont

Satan vad halsen gör ont. Kan inte svälja på ena sidan och den är lite rosa/vit. Baah. Har köpt halstabletter som jag ska ha i bilen på väg ner till Falkenberg ikväll. Skjutsen kommer och hämtar mig kl 19 och jag har tusen saker att göra. Måste packa klart och fixa film till syrran.

Nu ringde det precis, vet inte när de kommer och hämtar mig nu. Får panik på paniken. Nu ska jag fixa mat och sedan blir det Falkenberg resten av veckan, gött att slippa Skövde! :)


RSS 2.0