31 december 2011

Sista dagen på det här året. Dagen började bra med en timmes promenad på berget med Olof, Dennis och Tommy! Hurtiga som få. Mitt hår frös till is, mindre kul. Nybakat bröd till frukost, jammi! :) Snart blir det lunch med min sötis.

Gott nytt år! :)

Sista dagen

Sista dagen för det här året. Tackar 2011 för ett konstigt år och hoppas att 2012 blir ett bättre år.

Har haft en kanondag idag. Jag och mamma åkte till Lidköping idag. Shoppade lite. Köpte bla en vinkaraff, vuxenpoäng till mig. Åkte till Peter och kikade lite film och fikade. Han ville skryta om sitt jäkla hemmabiopaket, haha. Åkte hem, trött som fan. Satte mig på Pitchers med Pauline och käkade lite. Tog dock hundra år innan vi fick vår mat, men gott var det! :) Blev inbjuden på nybakad hallonpaj hos Dennis och det tackade varken jag eller Pauline nej till. Olof joinade oss och vi kikade på baksmällan 2. Haha, älskar både 1an och 2an. Nu ska jag snart däcka.

Sedärja

Har snokat reda på en riktig liten go hemlighet nu. I mäklarbranschen är det tissel och tassel som aldrig förr. Ja jävlar ja. Det är en riktigt jävla ful bransch att arbeta i.

Har varit på bio ikväll. The girl with the dragon tattoo. Inte jättemkt att hurra över direkt. En exakt kopia av den svenska filmen. Ska till Lidköping imorgon med mamma. På kvällen blir det en stänkare med Pauline. Nu ska jag sova. Godnatt.

Julen

Julen har nu passerat och firats. Dagen innan julafton var jag i Mariestad och köpte de sista juklapparna ( trodde jag) . På kvällen spelade jag BingoLotto med en jobbarkompis. Vann inte en spänn. På julafton åkte vi till kyrkan i Hentorp o sjöng julsånger. Åkte direkt till maxi köpte en julklapp, jag hade visst glömt en :P For hem som ett skott innan jag åkte till familjen S där vi kollade på filmer, myste i soffan och pratade. Julklappasutdelning också : ) Åkte hem till mor med min klappar och åt julmat. Spelade spel och inväntade tomten (jag). Jag hade nog varit snäll. Fick många fina klappar och pengar.

På juldagen var det utgång som gällde. Var först hos Carro och Richard på förfest med Anna, ödlor, hund och halvkonstigt folk. Fick skjuts till stan där vi traskade vidare till en annan förfest. Vi blev bjudna på massa drinkar och festen blev ett faktum. Jag råkade hälla ut cola på Olofs köksgolv, haha. Och både jag och Anna sa mindre lämpliga saker, men vad gör deto m hundra år. Min strumpbyxor fastnade i skorna och vi blev tvungna att klippa bort det. Oskoj. Gick till Bogrens o träffade lite folk. Sen lämnade jag stället. Vet inte varför.

Var inte bakis igår, mest sliten. Asgött! :) Idag har jag skruvat ihop möbler och storstädat. Har även traskat runt hela stan med Anna. Godnatt.

.

Jag är så trött på dig. Nu åker jag till Mariestad och hälsar på en vän.

Tisdag

Jag måste bestämma mig. Snart.


Galet

Sovit i minst 26 h. Sjukt utarbetad. Behöver semester. Inte normalt att jobba 14h/ dag i snart flera veckor. J

Varit i ishallen idag. Fick massa gdis av klubben och barnen för att jag är så bäst :)

I fredags jobbade jag assent. Hade sjukt mkt o göra på kontoret, plus skriva kontrakt på ett hus. Gött att det äntligen är sålt. Tänkte dra hem och sova sen, men kollegorna på banken hämtade mig inne på kontoret och sen blev de lite alkohol med gänget inne på banken. Eller"lite" är nog fel ord. Drack upp nästan en hel bag in box. Fy fan för igår säger jag bara. INTE bra. Va på Glädje och Bogrens med bankmännen och juristierna. Sjo som fan :)


Shit

Galet.

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Bor fan på jobbet numera. Galet. har skrivit två kontrakt idag :)

Har verkligen haft världens stressigaste dag. På morgonen försökte jag få ihop alla min äfferer, vilket resulterade i åtminstone två kontrakt idag :) KUl kul. Hade visning på eftermiddagen, o sen direkt till kontoret för att lyckas skriva ihop kontrakten. Stressad till max. Fy fan. Aja, nu ska jag sova. Har ont i mitt nyckelben.



Jobb

Nu skaj ag snart sluta jobba för idag. Har jobbat i 14 timmar idag. GALET!!! Är rätt trött nu. Ska snart upp o jobba igen. Telefonen har ringt som fan hela kvällen. Folk har budat hit och dit. Men det är kul! :) Kul när det händer något o det inte är still :) Godnatt.


Helgen

Helgen spenderades i Stockholm med tjejgänget. Hade svinkul! Shoppade och festade på Stureplan :)
Stod på fyra gästlistor så det var bara o valsa in på ställena. Kanoners! :)

Köpte lite julklappar också. Myspys. Bodde hos Anna i Täby. Igår åkte jag tåg och tunnelbana helt själv från henne, haha. Sen gick jag från Stureplan till t-centralen, från t-centralen till Stureplan och sen tillbaka till t-centralen. Mina fötter gör förbannat ont.
Träffade Martina igår också! :)

fick rödvin på min jacka i fredags också. Fick killens nr så jag ska höra av mig om det blev fläckar. Ifredags träffade jag och Anna några killar på bussen hem. Dom tyckte att vi va landsbygdstjejer , haha.Sääääääääääär.
Den ena killen hade blivit biten av en polishund i handen. Blödde som fan. klant.

Jag är trött på vissa av mina kunder. Dom är så säriga. Vem fan tar bort lampor inomhus när det är visning? Blir så trött. Ändring på det snart! Ikväll ska jag nog hjälpa en kompis att klä sin gran :)

Kall lördag

Shit vad jag fryser. Har varit i Tibros ishall hela dagen och varit tränare. Tävling där hela helgen. Var även i ishallen igår kväll. Imorgon bitti blir det ett nytt pass. Love it! :) Gick superbra för två av tjejerna idag. Så stolt! =) Den tredje tjejens dagsform var inte den bästa, men så är det ibland. Hade filmkväll igår efter att jag jobbat. Asgött o äntligen kunna berätta och positivt blev det! :) Känns bra. Ska iväg på släktkalas snart. Funderar på att åka till mamma o äta lite först. Är hungrig och frusen.

Jobbet är lite segt för tillfället. Tycker inte om kunder som krånglar så förbannat.

Många beslut att ta.

That's it.


RSS 2.0