Trött

Dagen började bra, med sms och samtal! For iväg till skolan som ett jihu. Dagens föreläsning var ganska intressant. Gick hem och bakade pizza och sen kom Piia och Sara förbi med en skrivare! Tack så mycket! :)
Sen fick jag ett tråkigt besked, blir så arg! Man kan inte bara ändra sig hur som helst, as!

Har sedan dess varit en riktig bitterfitta. Var ute på promenad förut och det rensade skallen lite. Gick hem och sov fram till nu. Vaknade återigen av sms och samtal. Börjar bli lite bortskämd med det här ;) hihi


NEJ FAN, nu ska jag ta mig i kragen. Måste packa för morgondagen och sedan sova. Ska upp och träna kl 7 imorgon bitti. Kommer antagligen svära otagliga gånger när klockan ringer 6.

Mörkt

Har färgat håret nu ikväll, hade inget speciellt för mig. Det blev lite väl mörkt, men nu är utväxten borta iaf! Kan nog bli bra imorgon med lite smink till.

Har försökt plugga idag, men det går så segt. Ska plugga en hel del i Skövde har jag tänkt, vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag sova, har lite huvudvärk. God natt


Irriterad



Du ska föreställa min vän, hur fan kan du då bete dig som du gör?!

Tisdag

Idag har jag varit duktig! Hade föreläsning 10-13 om arrende, tomträtter osv. Köpte lunch i skolan och tog med hem. Tvättade i princip alla mina kläder under eftermiddagen samt pluggade. Klockan 16 kom Anna och Teresia hit, vi vandrade bort till ICA och sen hem till Teresia. Direkt efter det gick jag iväg till kauif och körde ett hårt aerobicpass. Nu sitter jag framför tvn och tittar på desperate housewives och tycker att jag är bra duktig!

Fick precis ett gulligt sms, haha. Ja, hur svarar man på nåt sånt?! Återstår att se.

Konståkning

Har kollat på en konståkningsfilm nu ikväll/natt - Ice Castles. Rätt bra film, förutom att den var lite sorglig och jag hatar sådana filmer. Filmen fick mig verkligen att längta tillbaka till att tävlingsåka igen, var ju 3 år sedan jag tävlade nu... Har gått över till tränarsidan nu istället, men det är ändå inte samma sak. Kanske skulle ta och börja träna själv igen?! Stackars knän som kommer att gå sönder d¨å. Jag hoppas på att någon mirakelläkare kommer på ett botemedel till mina knän.

Ska ta med mig skrillsen när jag åker till Skövde nästa gång och åka en sista gång för säsongen. Lillsis är nog sugen på att se mig visa mina moves igen. Får se om det blir en trippel salchow ;)

Söndag

Söndag kväll - igen! Känns som att helgen inte ens har existerat, den bara susade förbi. Har hållit mig nykter hela helgen. Kände inte alls för att festa i helgen, inte förän nu i eftermiddags när ztv spelade gammal festmusik :)

I fredags var vi på afterwork och lyssnade på farbror fläsk som dunkade musik. Igår började jag dagen genom att vara nyttig och gick på ett aerobicpass kl 10 på morgon. Åkte till stan och köpte kläder för pengar jag inte har. Nya träningsbyxor (tunnare än de jag har nu, köpte de för att slippa svimma av värme= tvungen att köpa dem), leggings (kan inte använda jeans just nu, jag måste därför öka utbudet av klädmöjligheter), svart linne (mitt gamla är försvunnet), shorts (det var ju faktiskt nästan sommar igår). Inga onödiga ting där inte!

Idag har jag varit i ishallen för säsongsavslutning! Synd att jag inte kunde vara med ute på isen, men kan ju inte använda armen som vanligt, blir lite svårt att knyta skrillsen. Fötterna är ju inte helt återställda heller efter mina fall, haha. Sår, blåmärken och stukningar. Ibland blir jag så stolt över mig själv!

Det är ju riktigt kul att man inte kan dricka vattnet här i Karlstad. Koka vattnet i en veckas tid framöver. Tur att jag hatar vatten då och endast dricker mineralvatten.


Torsdag

Nu är det snart helg. Tog helg redan i söndags efter lördagens bravader. Nu har jag vilat upp mig, vilket var välbehövligt. Har skaffat mig en liten spricka, aj aj. Har inte tränat på hela veckan, men på lördag blir det ett aerobicpass med Jossan!

Idag har jag varit ledig, gött! Har bland annat varit ute o mekat med bilen! Yes, ni hörde rätt! Det är ju inte var dag det händer. Jag tycker att jag har mekat iaf, men det är nog min egna uppfattning, haha. Det enda jag gjorde var att öppna huven och kika lite i motorn med en ficklampa. Hittade till slut rätt lock och konstaterade att jag var tvungen att fylla på med glykol. Okej, nu ska jag inte överdriva. Jag hittade inte locket själv, utan ringde en kompis som googlade motorn för att kunna vägleda mig. Smutsig blev jag också, vilket jag kopplar samman med mekeri. Mekeri, mäkleri. Ganska likt, haha sjukt tråkig humor jag har. Ska åka hem till gamle Ambjörn en dag i vår och äntligen lära mig hur man byter däck! Snart kommer jag kunna extraknäcka på en bilverkstad!


Otur

Tror inte att det finns någon som kan ha mer otur än jag har. Mina sju olycksår pga den trasiga spegeln trodde jag var över, men icke. Kom hem från Oscarson för en halvtimma sen. Tog bilen dit för att slippa gå så långt i mörkret och i halkan (och för att vi skulle flöta på donken, jag hatar ju att laga mat och äta själv). Vad händer då? Efter att jag har parkerat bilen ramlar jag självklart. Ramlade på armbågen med hela min tyngd, även höften fick en smäll. Det resulterade i att jag nu inte kan röra armen, blåmärken och svullnad. Jag hoppas innerligt att den inte är bruten eller är en spricka.

Ont

Aj aj aj! Lördagen slutade väldigt olyckligt. Började kvällen med förfest hos Jimmy, gick efter det vidare ut till Bogrens. Glömde väskan hos honom, tur att jag fick tag i honom så att jag fick min väska. Hade det riktigt kul på Bogrens iaf. Gratis dricka gillar vi. Hämtade jackan vid 2-tiden och gick iväg för att prata med en kompis i telefon. Helt plötsligt ramlar jag framåt och slår i ansiktet i marken. Lyckades få fram orden "jag ringer snart".
JAG HATAR HALKAN OCH ISEN! Slog mig sönder och samman. Har så ont nu.

Skadelista:
* Knäna är helt förstörda, många och djupa sår. Tog en timma att ta av plåstren igår, gjorde så förbannat ont. 
* Händerna är skrapade och det fattas lite hud här och var.
* Jag stukade båda fötterna, har sår, blåmärken och svullnad där.  
* Ryggen gör ont
* Ansiktet är uppskrapat. Har blodiga sår i ansiktet som inte går att torka bort. Ser ut som att jag har fått stryk.
* Lätt hjärnskakning
* Fläskläpp

Ingen liten lista direkt. Svimmade nästan igår pga smärtan i ansiktet och knäna. Mådde jätteilla för att jag lyckades få hjärnskakning också. Smart, verkligen smart. Nej, det är ju faktiskt inte mitt fel. Jag skyller på väderguden och kommunen som har slängt en massa grus på vägen som gjorde att jag fick revor. Grus hjälper inte vid halka har jag smärtsamt konstaterat.  

Nu är det sluttjatat om mina skador. Punkt.



Åkte hem till Karlstad idag. Har varit i Skövde ett par dagar för att jobba på mäklarbyrån och träffa lite Skövdemänniskor! :) Träffade även en gammal vän, trevligt återseende. Fick ta bilen till Karlstad idag, så jävla gött att slippa busseländet! Hoppas att jag kan behålla den fram till påsk.

Nu ska jag läsa lite om avtalsrätt. Yihoo!


Lördag

Nu har nästan hela veckan gått och jag ska snart åka hem till Karlstad. Vet inte om det blir idag eller imorgon, då Simon krånglar. Hade planer på att gå ut ikväll, men har ingen lust att ta bussen till Karlstad när det går att åka bil idag... Hm, återstår att se.

Har jobbat på mäklarbyrån i veckan. Igår var det riktigt kul. Intag, fotografering, kontrakt och sådana saker. Åkte till släkten i Falköping efter att jag slutat jobba. Träffade mina söta kusiner där! Åkte hem senare på kvällen och slocknade i soffan vid 11 - PÅ EN FREDAG???!!

Nu ska jag ta tag i pluggandet och efter det laga till en god köttgryta!


YES

Kom precis till Skövde på besök. Ska vara här hela veckan och jobba på byrån. Det första jag såg när jag kom hit var alla äckliga drägg på resecentrum. Tur att vi inte har några sådana i soliga Karlstad! Gick till ICA efter det, köpte mig en färdigbakad tacopaj som jag tänkte värma i micron. När jag kommer hem och går in i köket är micron borta och har bytts ut mot andra köksmaskiner. Jag undrade vart fan de har gjort av micron, letade runt i våra skåp i tron om att min familj var dum nog att ställa den där. Ringde till slut mamma och hon förklarade då att den hade brunnit och att vi skulle få den nya ikväll. Nu sitter jag här tålmodigt och väntar på att maten ska bli klar i ugnen. 20 min kvar.

Fick reda på resultatet i finansiella bedömningar 1 och den är nu avklarad! GÖTT :)

.

Jag saknar dig

Kom tillbaka


Haha

Anna ringde mig förut, lite halvfull. Sa en del kul saker. Till exempel att "de vuxna på 50-årsfesten gnuggar sig mot varandra när de dansar till Ebba Gröns åttahundra grader. De buggar inte, utan de gnuggar sig två och två. Jag och Adam gör det inte, vi kollar endast på. "  Haha


Tack för upplysningen fröken Johansson! :)


Om man skulle ta och sova nu kanske. Plugga avtalsrätt imorgon.

Trött

Hej!

Kom hem för en liten stund sedan. Slängde mig i sängen direkt, är så sjukt trött nu. Blev störd nästan hela natten pga samtal och sms ( i och för sig ganska trevligt ). Gick upp 8 imorse för att träna ungar i ishallen, åkte till stan efteråt. Köpte äntligen en extern hårddisk, slipper oroa mig för att korten ska försvinna då min dator är cp! Köpte även en kavaj från mq och en tröja. Traskade bort till ICA i Haga och handlade lite. Orkade inte ta mig ut till Bergvik och Haga är ju trots allt ganska bra! =) Tur att ica öppnar här hos oss nästa vecka, slipper vi äckliga konsum!

Vet inte hur dagen slutar idag, min granne vill ha med mig på fest, Oscarson vill ha med mig på kinky night på Bunkern. Josse pratade om utgång också. Jag känner för att ligga hemma under täcket, haha. Tråkvarning på mig snart! Nästa vecka blir det i alla fall utgång! 


Tillägnat Anna Johansson

Skriver detta inlägg till min käre vän Anna! :) Hon vill att jag ska skriva ett spännande inlägg, men tror tyvärr att jag måste göra henne besviken. Har inte speciellt mycket att dela med mig av för tillfället. Det finns i och för sig en sak, men det vågar jag inte skriva om här. Anna vet vad jag syftar på ;)

Har varit ledig från skolan idag. Vaknade av ett gulligt sms för att sedan plugga avtalsrätt en stund. Har ännu inte fått mina böcker som jag beställde i måndags! Gaah blir tokig, jag hoppas verkligen att jag får dem imorgon. Har som mål att läsa ut hela avtalsboken till söndag, ganska bra om man har boken då.

Resten av dagen har spenderats på stan med Josse. Inhandlade mig ett par snygga vagabondskor till våren samt lite annat plock. Kom hem för en liten stund sedan med halvjobbig huvudvärk. Ska lägga mig i sängen och hoppas på att det försvinner, sedan ska jag kika på mina nya skor igen!

Hej!

Har nu bytt blogg från nogg.se till blogg.se. Kände att jag behövde en annorlunda blogg där inget gammal skräp står kvar. Ska lägga mig snart, har i och för sig sovmorgon till 12 imorgon, men dagen ska utnyttjas till fullo (förhoppningsvis). Idag har jag inte gjort alltför mycket. Har varit ledig hela dagen, inte gjort ett skit. Jätteskönt, men nu får det vara nog. Nu är jag rastlös. Tur att det är skola imorgon, haha kommer nog bittert få ångra mina yttrade ord om några veckor.

Jag och Josefine tog en långpromenad förut. Kikade på nya ICA kvantum som byggs vid motorvägen här vid oss. Inte alls långt att gå, MEN det går inte att komma över till andra sidan där affären ligger. Man måste alltså åka bil om inte kommunen får för sig att bygga ett övergångsställe i rondellen. Jag och Josse utforskade vägarna runtomkring och det slutade med att vi gick i en meter djup snö! Jag fick kräla mig fram som en apa, haha.

Trevligt att en gammal vän hörde av sig idag! Inte var dag vi pratas vid :)

Nu får det bli sängen!

God natt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0