Tisdag

Imorgon får jag mina nycklar. Känns bra! :) Äntligen flytt. Har dock inga kartonger så jag kan inte packa klart och jag har heller ingen ork att packa. Det är så jävla varmt och kvalmigt här. Usch! Åkte hem lite tidigare från jobbet idag för att packa, men sen kom jag hem och la mig på soffan för att vila en stund och byta om innan jag gick iväg till Anna för lite allsång. Lika trevligt som alltid! :) Körde pw med en vän efter det. Gick runt Sundsta tjärnet och sen till älven. Gött gött. BLev tvingad att sträcka ut min onda rygg också fast då skrek jag haha.

Söndag 22 juli 2012

 
Ligger i sängen med värmedyna. Har förlyft mig när jag bar kartonger. Gör fruktansvärt ont o nu kan jag inte packa klart. Ganska mkt är packat, men är en del småplock kvar. 
 
Har varit i Trollhättan i helgen hos Josefine och Daniel. Supertrevligt :)
Fallens dagar och dÅ är det tradition med ett thn-besök :)
Åt hemmagjorda hamburgare o pimplade dricka på deras balkong. Kom även lite fler folk så balkongen blev överfull. :) Hamnade i öltälten och avslutade kvällen med langos. 
 
I fredags var vi hos Anna och Jonas. Myskväll med alkohol, prat, musik och skvaller :) Imorgon är det ny jobbvecka och på lördag flyttar jag :D

Söndag

Shit vad jag är trött. Kom hem nyss och började kolla resor på internet. La mig i soffan och här kommer jag nog stanna resten av kvällen. Sjukt trött! Har jobbat idag också. Har även hunnit med att äta på uteservering i stan efter jobbet. Igår spenderade jag dagen med min kära vän Anna. Var en sväng på bergvik och shoppade höstkläder (hösten är här!!! ) och åt onyttig mat. På kvällen kollade vi film. I fredags var jag ute med två killkompisar. Gick upp astidigt igår och gick på stan en snabbis med dem sen blev jag trött och gick hem.
 
Det var min helg. Veckorna går så fort här. Snart flyttar jag. En kompis ska komma förbi ikväll och gå ner i källaren o hämta mina flyttlådor.Jag vågar nämligen inte gå ner i källaren då det finns pundare o annat äckligt folk där. Längtar så efter min balkong! GE MIG NUUUUUU! :D
 
 
 

11 juli 2012

Sitter på tåget till jobbet nu. Har inget vettigt för mig så jag kdn likagärna skriva några rader här. Skulle
Åkt tidigt till jobbet idag, men orkade inte. Gick obplattade håret kl 5:20 men la mig sen. Sjukt trött.
Idag har jag en del o göra. Lägga ut en lgh, fota två hus, skicka massa avtal, visning, massa skrivbordsarbete. Uschiamig...
Hellre mkt o göra än inget o göra. :)
I helgen va jag i Skövde. Åkte dit i fredags morse. Jobbade hemifrån hela hela dagen. På kvällen blev det balkonghäng. I lördags var jag och mamma på slöjdmässan i Hjo. Åt på hamnkrogen o snackade skit :) på kvällen blev det fest på berget. Trevligt trevligt :) Blev en såndär bra kväll. Gjorde av med 39 kr den kvällen o ändå hade jag tusen drinkar i händerna hela tiden :) träffade jocke o co. Och lilla P haha! Festade med en annan mäklare i Skövde och fick veta saftigt skvaller.
I söndags var jag inlåst. När jag kommit ut åkte jag och mamma till Es släkt och fikade i mormors nya lägenhet.
I måndags var det den stora dagen. Blev hela 24 år! Dagen firades med Louise på golfrestaurangen. Vi åt så vi storkna. Va så feta efter det att vi Åkte till Simsjön och päste. Åkte till stan efter det och köpte en bikini. Sen vare kalas. Fick paket och tårta. Och några blommor som jag krånglade med på tåget. Solrosor och liljor bl a. Nu pryder de mitt fönster.
Igår jobbade jag igen. På kvällen firades jag lite till med Anna. Åt marängtårta (sjukt gott! Hundra år sedan jag åt det) fick paket, planerade bröllop, allsång o sånt. En perfekt tisdagskväll.
Nu ska jag kolla mailen, hej!!!

RSS 2.0