Måndag

Fortfarande kvar i Skövde. Fortfarande kvar i soffan. Fortfarande kvar framför tv:n, men ensam sedan 20 minuter sedan. Familjen är i och för sig här... Kikar på lite sällskap, mina vänner Filip och Fredrik är ju med där. ;)

Åker till Karlstad imorgon bitti, har skola kl 10 =gå upp tidigt, men jag orkade inte åka nu ikväll. Har nästan packat klart allting, bara att gasa iväg imorgon! Ser inte fram emot det, jag vet inte varför men jag har blivit väldigt anti Karlstad. Känns inte kul att bo där längre, vill flytta tillbaka till Skövde just nu. Jag kommer säkert ångra mig i vår när jag är klar, men just nu har jag ingen lust att bo där. Dumma höst, den gör en alltid deprimerad och tvär. Längtar till att det blir vinter och snö - eller ännu bättre: VÅR! Åhh jag vill ha vår!!!

Har försökt plugga lite idag, men det är ganska trist. Värmeboken är inte direkt min favoritbok. Har i alla fall läst några sidor. Åkte även iväg och hälsade på E i skolan. Fick dock cementfog på mig och kläderna, ser ut som saggfläckar. Jag hoppas innerligt att de försvinner. Besökte därefter Elins esplanad och sedan åkte jag hem och bakade paj.





RADERAD sedan länge, oh yes. Nu är det dock på allvar.
Finner ingen mening.


.

Jag lägger nert. Är så förbannat trött på dig. Ständigt.

Hej då as!

God morgon!

Nästan uppe med tuppen denna söndagsmorgon!

Ligger i sängen och orkar inte gå upp. Vill inte gå ut i köket heller, då vi har gäster (för tidigt för gäster tycker jag). Ska nog ligga kvar under det varma täcket och läsa ett par sidor i värmeboken istället.

Jag har tvingat mamma att sticka en halsduk till mig! Hittade ingen som jag ville ha och då fick det bli egentillverkning. Hoppas att den blir klar snart, men det dröjer nog eftersom att den endast är 8 cm lång.

Lördag

Nu ska jag berätta något spännande! Jo, jag kikar på family guy! =) Haha, ne det var inte det jag skulle berätta. Det är egentligen inte så spännande, men i brist på annat klottrar jag ned det här. Gårdagen spenderades på stan med moder. Vi lunchade, shoppade och kikade runt - mor och dotterdag helt enkelt. Väldigt mysigt. :) Mamma köpte ett (egentligen två) halsband till mig. Kvällen spenderades i stan med Anna, Adam och Erik. Vi åt på riviera innan vi gick till pims och de halsade ytterligare ett par öl. Jag försökte bli rik genom att spela på spelmaskinerna, det misslyckades! Anna lyckades däremot vinna hela 420 kr! Jag var inte lite avundsjuk. Fortsatte därefter till Bogrens. Kom in gratis tack vare Zekes trummis Simon. Det var första gången jag var på Bogrens nykter, det såg väldigt annorlunda ut jämfört med hur jag minns det. De har till exempel en dörr utan trappa högt upp på en vägg, nakna statyer m.m. Vuxna dansar för övrigt väldigt fult och inte kan de bete sig heller. Satte oss i VIP-rummet med Scotts och Zekes. Scotts spelade på boggan igår. Umgås ju i kändisarkretsarna nu - Scotts, Zekes och Timoteij. Sångaren i Zekes var rätt packad! De i Scotts var ju trevliga, men svettiga! Kul att Scotts och Zekes spelade i princip exakt samma låtar. Jag och Anna startade gröna-grodan-trenden igår. Det satt en grön gelegroda på varje axel, så jäkla kul! :) Det var riktigt roligt när Simon inte fattade var grodan kom ifrån och härjade runt, haha. Synd att jag körde igår, annars hade jag fått hur mycket dricka som helst gratis! :/

Jag vill också kunna tävla om vem som kan bränna månadslönen fortast...!

Idag vaknade jag av ett överraskningsbesök! Efter det åkte jag och mamma till möbelmässan i Tibro. Köpte dock inga möbler, endast en lampskärm till mig. Blev maxi efter det och lite kläder inhandlades. Nu: filmkväll med dipp, morötter och popcorn!



Glömma, IDIOT!


Värdelösa dag

Dumma, värdelösa dag! Fått punktering på min skitbil! Sorgligt, men sant! Hade bilen till ishallen igår och när jag skulle åka iväg till ishallen idag igen var det punktering på höger framdäck! Baaah, jag suckade tungt och återvände hem. Ringde Josse och fick låna hennes bil som tur var! Oturligt nog hade hon bilnycklarna och bilen var hos mig. Cyklade iväg till henne och hämtade nycklarna innan jag körde iväg. Kom 30 minuter sent till träningen... Stressade som en idiot och kom dit genomsvettig, typ :P Stressade hem och rusade iväg på ett spinningpass, as gött! :) Nu är jag hemma och tänker inte göra ett skit, förutom att duscha. Mina klasskamrater uppskattar nog inte att jag luktar svett imorgon!

Btw, har ingen mobilladdare och min mobil dör inom en snar framtid (30 minuter). Buhu

En sak som gjorde mig glad idag var att jag fick mina säsongskort till fbks alla hemmamatcher! Jag fick TRE stycken :D Smsen gjorde dessutom susen! :)



Tisdag

Hej alla barn, nu blir det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram :D

Jag är på ganska bra humör just nu! Min lasagne blev lyckad och god, även om jag hade lite problem med ostsåsen och fick hälla ut 2 dl mjölk för att de blev klumpigt. Gjorde om alltihop och det blev superbra! Något som inte var lika roligt igår var när jag upptäckte att min avlopssrör i vasken läcker! Det luktar pyton och snusk! Avdankat snusk. Rann ut vatten på mitt golv, bläää!

Jag har fasligt ont i mina fötter. Har stått på isen i 130 minuter ikväll och agerat skrikande tränare åt trötta åkare. Fick veta att vi tränare får två gratisbiljetter till varje hemmamatch som FBK spelar den här säsongen. De andra tränarna vill i princip aldrig gå, vilket betyder att jag kan se hela säsongen gratis, med en vän dessutom! :) Riktigt glad över den nyheten.

Smsen jag fick imorse har gjort min dag kan jag säga! :)


Imorgon blir det ingen vila, har fullt upp hela dagen. Skola på förmiddagen, plugga hela eftermiddagen, tränare efter det och sedan ska jag träna. Puuh! Kanske dags att sova snart?!

Baaah

Jag är så förbannat trött på dig!

Sitter och kikar lite på valet! Ser bra ut än så länge, men vågar inte ta ut något i förskott. Förtidsröstade för 2 veckor sedan.

Är i Skövde förresten. Åkte hit i fredags trots allt. Var på Pims hela kvällen med Lara, Shammo och Maggie. Mycket trevligt! :) Igår var jag på stan med Anna och shoppade lite. La undan en massa kläder som jag köpte idag istället! Det hamnade inte direkt på någon billig peng, usch usch. Flötade på donken igår, trots mitt donkenförbud, men jag skyller på Anna! Kvällen skulle ha spenderats på Olstorp där Zekes spelade, men det ändrades till att vara med på släktkalaset hela kvällen! Lika bra det egentligen, mycket billigare och det var riktigt trevligt dessutom! (Förutom att min fasters mördarhund var med)

Idag har jag varit på stan och köpt de undanlagda kläderna och ett par skor! Välbehövligt må jag säga. Något annat som är välbehövligt är klippning för min del. Åkte hem till mor min efter det och fick god söndagsmiddag. Mumma! Sötfiluren dök upp och vi får till stan för att fika och gå i skoaffären, något som inte uppskattades - konstigt nog. ;) Kvällen har bestått av mys och valvaka. Lite ilskna inslag på det och kvällen har varit grym, haha.
Nu ska jag packa innan jag lägger mig. God natt Sverige!



Hihi

Dödstrött. Svar ja. Borde sova för länge sedan, men har helg nu! :) Satan så gött. Varit på kalas hos Simon ikväll. Fick varken glasstårta eller saft som jag önskade, men glass fick jag i alla fall! Han fick ballonger, oja vad fina de var!

Råkade somna i eftermiddags och missade därmed spinningen. Blev vansinnig på mig själv när jag vaknade. JÄVLA SKIT! Jag som ville förbränna lite fett.

Varit en riktigt seg dag idag. Fick tvinga mig själv att stiga upp halv åtta imorse för att inte missa dagens två föreläsningar. Hade mer än gärna stannat kvar i sängen och myst under mitt gosiga duntäcke!

Får se om jag åker till Skövde imorgon eller inte. Har lovat mamma att komma på hennes kalas, men bensinen är dyr.

 

God natt!


Tisdag

Ligger halvt uppochned i soffan och kikar på family guy. Kom hem från ishallen för ett tag sedan. Fotografering. Satan vad skridskorna klämde, måste köpa nya compeedplåster om jag ska kunna åka i dem framöver.

Nu har tvkanalerna äntligen kommit tillbaka igen! :)



SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET :)

Imorgon blir det en fullspäckad dag. Fira särsimon, skola, möte, träning! Tjipp

-Får jag chans på dig? - Ja. -Vad gör vi nu? - Är ihop.

Nu var ännu en nollesittning avklarad och det var även min sista, tråkigt nog. Denna sittning var riktigt lyckad och jag hade jättekul! Var hos Josse innan och halsade en vinare på 10 minuter (ont om tid) innan vi åkte till Tempel. Hamnade vid ett bra bord och det var väl därför som det blev så pass lyckat som det blev. Roffade åt mig ett par av välkomstdrinkarna och drack lite mer innan vi äntrade dansgolvet. Middagen var sådär, blodig biff som jag och en nolla skickade tillbaka. JAG VÄGRAR ÄTA BLOD! Fick tillbaka en genomstekt biff och jag var nöjd. Spexet som nollorna gjorde var riktigt roligt. -Vad är klockan? - Svindyr. HAHA. Ibland har jag riktigt dålig humor.

Jag gick i princip runt i Simons kavaj hela kvällen. Jag förstår inte hur jag överlevde, jag måste ju ha svettats som aset, men icke! Jag såg ut som en man i högklackat när jag vandrade runt i den och slängde med den on the dancefloor. Kvällen avslutades på Burger King. Nej förresten, den avslutades på bussen när Simon flådde mina lår. Ett antal fyllesms och samtal senare somnade jag vid 4-tiden. Igår (söndag) mådde jag skit när jag vaknade. Huvudet bultade och jag kunde inte stå upp. Tv:n gick igång på alarmet på morgonen och kontrollen var inte där jag var och jag vågade inte ställa mig upp ifall att jag skulle ramla ihop och dö. Fick helt enkelt ha tvåan på och kolla på gudstjänsten som pågick och joina i bönerna.  

Gårdagen var dock inte så värdelös som jag kanske ger sken av. På eftermiddagen gick jag och Simon till stan för att hämta hans bil, handlade och sedan åt vi pizza med J, M och S. Spelade "som hund och katt". Jag och Simon vann den ärofyllda titeln. När jag kom hem fick jag ett ryck och färgade håret kl halv ett. Blev lite för mörkt, men det blir ljusare med tiden.

Veckan som gick har gått väldigt snabbt. Flottrace, spelkväll, myskväll, fest, spelkväll, segling. Synd att både överraskningsbesöket och lördagsbesöket uteblev.
Båten välte nästan ikväll när vi seglade, haha. Tur att den inte gjorde den då flytvästarna tog slut och jag blev utan. Kallt att simma i sjön nu, brr!

Idag fick jag äntligen mitt internet- ÄNTLIGEN!

Någon har stulit min antenn till bilen och även gjort en buckla i bildörren. JÄVLA AS! Blir så förbannad på sånt här. Vad är meningen med att ta en antenn och buckla till min bil?! Så jävla onödigt, får jag tag i den som gjort detta blir det synd om den personen. Vågar inte säga något till mamma, då kanske jag inte får ha bilen här i fortsättningen. Jag ska köpa en ny antenn och knacka ut bucklan har jag tänkt!

Nu: Lite sällskap (med mina vänner Filip och Fredrik)


Hmm

Återigen besviken. Ständigt besviken. Jag blir så trött. Olika bud hela tiden, men det här var verkligen dåligt. Riktigt dåligt.

Lala

Det var visst ett tag sedan jag skrev här. Nu skriver jag mest för att fröken Jildenhed ska ha något att läsa!
Kom hem från Zakynthos i förra veckan. Mötte Martina i Sthlm och for sedan till Karlstad - där varken internet eller TV fungerar. Mycket tragiskt. Internet kommer på måndag och tv-kanalerna lär väl aldrig börja funka igen.

Åkte till Skövde i torsdags efter föreläsningen, var tvungen att hämta kläder för att inte frysa ihjäl här i kalla Sverige. Tog det mestadels lugnt där, var trött och sliten efter resan. Hälsade på systra mi i Jönköping på lördagen och på kvällen blev det fest. I söndags träffade jag en gammal goding som jag inte sett på länge, trevligt! :)

Just nu har jag rast i 2h innan nästa föreläsning om fukt börjar. Var dödstrött imorse när jag steg upp, somnade på tok för sent inatt. Var på flottrace nere vid älva igår. I tisdags träffade jag min käre vän Anna!

Hoppas att denna uppdatering räcker ett par dagar framöver miss Jildenhed!


I'm back!

I'm back in Sweden. Har haft det bra på Zakynthos. Kunde verkligen koppla av från mina problem och hade det verkligen bra där! När jag återvände till Sverige gjorde sig problemen kända igen och jag vet inte riktigt hur jag ska tackla dem. Får se om jag fortsätter i Karlstad nu i höst... :(

Nåja, tänkte prata lite om Zakynthos istället. Det är mycket roligare! :) Vi gjorde egentligen inte så mycket där, resan bestod mest av solning, bad och fest! Precis som det ska vara med andra ord. Hyrde båt och åkte ut till en ö där vi badade och hoppade från båten. Vår båt gick även sönder, men det ska jag nog inte nämna något mer, eftersom att det är ett känsligt ämne för vissa. Träffade några andra svenskar på hotellet som vi umgicks med, trevligt. Vi besökte även en strippklubb där en av oss (inga namn nämnda) fick en lapdance för 20 euro, haha.

Det var väldigt mycket djur där. Ödlor överallt, TVIIIIIIII! Adam hittade en kackerlacka i sin sko, jag och Anna blev vettskrämda av en boaorm mitt på gatan! Har drömt massa mardrömmar om den där förbaskade ormen.

Flygresan gick ganska bra, bortsett från mina ilskna utbrott. Jag har flugit många gånger i mitt liv, men det jag har aldrig blivit inknuffade med huvudet i en stol -inte kul! Det är inte heller kul att sitta med ryggen utanför stolen och ha svinont i 3 långa timmar. Det är inte heller kul att inte kunna ha sina armar och ben hur man önskar. Det är inte heller kul att vi inte fick äta jordnötter på flyget. Bortsett från det gick det bra!

Nu ska jag koka potatis och äta fläskfilégrytan som blev över från igår! Min kära moder blev så glad över att jag åkte hit till Skövde nu i helgen att hon lagade en av mina favoriträtter!

Kanske ska tillägga att vi såg två kändisar i Stockholm! På Arlandaexpresståget mötte vi artisten Robyn och inne på centralstationen träffade vi Maud Olofsson.

RSS 2.0