Tjohej

Kom hem från seglingen för ett tag sen! Var där ett par timmar ikväll igen! Sol, värme och vatten! Så jävla roligt, vill verkligen ha en egen båt! Kanske blir en i sommar, får se :)

Har ont i huvudet, ska nog lägga mig snart. God natt

Segling

Idag har jag seglat för första gången i mitt liv! Fy fan vad roligt det var. Nu är jag båtspekulant och försöker övertala min mor att köpa en båt till mig. Vill ha en motorbåt, då det finns så mycket att lära sig om segling och jag måste nog träna ett par gånger till innan jag vågar segla själv. Imorgon ska jag och Josse segla igen, hoppas bara att det inte regnar!

Shit, vad det bränner på läpparna. Solen tog nog en del trots att det var kallt ute på sjön. Riktigt kul att få styra båten och hissa segel, vända och sätta upp spinachen -då tog det riktig fart. En tävlingsseglare kom över till vår båt efter ett tag och då blev det annan fart på båten må jag säga. Fick slita ihjäl mig för att få spinachen i rätt läge hela tiden. Josse bara satt där och gled och styrde båten, haha.

Igår var vi en sväng på campusfesten. Var ju roligare förra året, men ville inte vara bakis idag pga seglingen. Somnade alldeles försent inatt/imorse =stendöd imorse, men haft sjukt jävla roligt idag!

Nu ska jag marinera maten, ska grilla i det fina vädret snart! :)

Svart

Hände något väldigt konstigt idag när jag, Josse och Martina var nere på stan. När vi var inne i mitt i cityhuset blev det helt plötsligt bara svart. Kolsvart! Vi ba; va fan?! Trodde att strömmen skulle komma tillbaka, men det gjorde den inte. Det blev svart i alla affärer i hela centrum, gick inte att ta ut pengar, betala med kort eller ngt. Vi satte oss på ett café, då det regnade och åskade så pass mycket att vi inte vågade oss ut på cyklarna. Lyckades skrapa ihop lite mynt till fika. Blev ett par inköp på stan i alla fall, trots att jag lovat mig själv att inte köpa något. Köpte bl a ett seglarlinne som jag tänkte ha imorgon när jag o Josse ska lära oss att segla. Tror dock att det blir för kallt... Får ta det lugnt med drickandet ikväll, vill inte spy imorgon på båten, haha.

Trött

SLETEN. TRÖTT så ini helvete. Somnade nog halv 4 inatt, mobilen plingade och ringde konstant hela tiden. :)

Ligger just nu i sängen och väntar på att segisarna Josse och Martina ska bli klara så att vi kan cykla ned till stan! Jag behöver frukost.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Helt sinnes! Jag klarade juridiktentan på första försöket! Kan fortfarande inte fatta att det är sant! Det innebär att jag får sommarlov lite tidigare ;D JAAAAAAAAA =) Slipper omtentan i juni :)

Fick även veta att vår grupp blev godkända på arbetet som vi lämnade in igår! :)

Tjolahopp

Sov riktigt gött inatt! Hihi. Hatar att sova själv, skulle vilja ha någon som bor här med mig... Skönt att det snart är sommarlov, flytta till Skövde och slippa bo själv. Jag kommer antagligen vara arg redan efter 3 dagar där, men att bo själv är jag verkligen less på.

Helgen har varit ganska bra. Träffat vänner, folk, varit på fest, shoppat, förstört mobiler, lagat bilen osv. Upptäckte för ett par timmar sedan att bilen kanske läcker kylarvätska. Ska kolla imorgon igen när bilen är helt kall. Känner mig som en duktig bilmekaniker nu när jag pratar om kylarvätska, olja och termostater. Fyllde på kylarvätska för första gången i mitt liv idag, kollade även olja! Fan vad bra det vore med en karl som kan bilar och kan fixa min så fort det dyker upp ett litet problem. Tur att Annas karl Jonas fanns till hands och kunde skruva av locket till kylarvätskan, då bilmekanikern igår skruvade åt det på tok för hårt för en tjej.

Redovisningen idag gick ganska bra, är mer nervös över arbetet vi har gjort. Kan ju inte bli värre än att vi får göra en liten komplettering. Hade vi inte haft redovisning idag hade jag stannat kvar i sängen hela dagen och väntat på bättre tider, dvs eftermiddagen. 


Jag savner deg.

:(

Jag är ledsen. Mitt sär till lillasyster har vattenskadat min mobil =stendöd. Kan inte få tag i nummer eller nåt. Allting är borta :( Har turligt nog fått igång simkortet i en gammal sleten mobil som dör var 15:e minut. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Alla gulliga sms som jag har fått, allt är borta :( Jävla fan. Jag och mamma ska till stan imorgon bitti och köpa en ny mobil, hon tycker så synd om mig. Jag ser helt förstörd ut, haha. Tänk att en mobil kan styra ens liv så pass mycket, sjukt! 2000 kr fattigare imorgon, hoppas på att moder är snäll och betalar en stor del!

Bilen är även cp. Ska köpa reservdelar imorgon som min snygge vän ska byta ut.

Tänkte sola nu ikväll, hade bokat tid kl 21. Inte fan gick det att komma in där inte, dörren låstes kl 21. VEM FAN ÄR SÅ JÄVLA KLYFTIG!!!!!!!!!!!!!!????


Fan vad allt är eländigt. Ne nu ska jag fan gå och lägga mig och gå upp tidigt imorgon för att sola innan vi åker iväg och köper lite stuff.


<3

Hoy hace dos años. El día terrible. El peor día de mi vida. ¡Maldita sea! Te extraño tanto. No puedes voler? Antes, encendí una vela por ti y pensé en el tiempo. A las 20,30 de hace exactamene dos anños, ocurrió lo impensable. Todavía no puedo creer que sea verdad. No puedo creer que es verdad. Sé que lo tienes fácil ahora. Vi un arco iris de esta noche, al igual que entonces. La memoria vive y pienso en ti todos los días.


Jag är fortfarande kvar i Karlstad för er som undrar! Blev ingen Skövderesa idag, orkade inte. Somnade i eftermiddags och när jag vaknade var det åskoväder och regn. Hade ingen större lust att gå ut i regnet och sätta mig i bilen och köra 15 mil i det rusket. Ringde Anna istället och sedan åkte jag ned till stan en sväng. Ska tillbaka dit imorgon och köpa kläderna jag har hängt undan, fiktiga fynd må jag säga :)

Nu ska jag hugga in på vattenmelon jag köpte förut!


Wowo

Åter hemma, snart i sängen. Kom precis hem från fest. Har varit på campus hela kvällen. Först fotograferade Oscarson mig till sin skolgrej och sedan vandrade jag vidare till festen med temat hillbilly. Haha, Daniel såg ut som en pirat och Patrik såg ut som Earl. De tyckte att jag var lite boring som skulle dra hem, men ska till skolan imorgon bitti klockan 8. Usch. Hoppas på att få klart grupparbetet imorgon!

De senaste dagarna har varit lite upp och ned. I tisdags var jag på så jävla dåligt humör, var arg på allt och alla. Det blev dock lite bättre efter att jag hade tränat, men jag var fortfarande ilsk. Blev lite bättre efter smsen :) Hihi. Hoppas att det stämmer nu bara, men jag tar inget för givet längre och är väldigt skeptisk. Jäjä

Idag var jag duktig och gick upp klockan 6 för att träna spinning. Sjukt jobbigt pass, hade ingen ork alls utan körde på ren vilja. Fixade i ordning mig jättesnabbt och sedan blev det grupparbete till halv åtta ikväll.

Nu är jag rätt jävla sleten, sover på tok för lite och önskar att klockan endast vore 9 nu!


Måndag

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLA

Är inne på 3:s hemsida och försöker bestämma mig huruvida jag ska skaffa ett abonnemang hos 3 eller inte. Är sugen på det, men då måste jag ha 2 mobiler eftersom att jag har ett år kvar hos telenor. Problemet är då att jag inte ringer gratis till telia, comviq eller halebop. Smart som jag är, har jag löst det problemet. Har beställt ett parlino kontantkont och ett Halebop kontantkort. Det hela slutar alltså med att jag kommer ha 4 mobiltelefoner. Smart? Öhm nej. Billigare? Ja. Många nr? Ja. Får se hur detta slutar...


Igår var jag hos Oscarson. Somnade på hennes soffa medan vi kollade på uppdrag granskning om hur Donken fuskar. Blev sedan en långpromenad. Somnade till sms och vaknade till sms. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Vet inte faktiskt. Vaknade dödstrött imorse. Steg i alla fall upp och traskade iväg till skolan för att redovisa vår fastighetsanalytiska bedömning. Gick ganska bra. Jag och Josse cyklade till stan efter det. Var inne i 3butiken hur länge som helst, säkert 2 h. Vilka kommer in då?! Jo, självaste Filip och Fredrik! Haha. De pratade med mig och Jossan om olika mobiler, täckning, inspelningen i Grums och att vi inte ska skaffa 3 om vi ska till Borgvik. Eh, fan är Borgvik? Haha, dumförklarade dem där! Haha, jaa jisses. Cyklade sedan hem till Simon och slängde mig i hans soffa. Åkte hem och nu ligger jag i min egna soffa.


Jaha!!!!

Tror jag börjar att förstå! Är inte riktigt säker än, men kanske. Hm, ska sova på saken. Ska öva lite på min redovisning jag har imorgon bitti.


Helgen

Helgen har spenderats i Skövde. Åkte dit i torsdags med Josse och Mattias som sedan tog tåget till Jönköping =billigare bensinpeng för mig :)

I torsdags var jag och Anna i Tibro på cruising. Äckliga raggare och fjortisar överallt. Och vi två. Fin blandning det! Vissa bilar var snygga och hade snygga fälgar, men det fanns rätt många sletna 240 och annan skit.

Fredagen var lugn, fick lite besök under dagen ;) På kvällen var jag med mina snyggisar på Pims och tjötade skit. Slapp sova själv som tur var, var ju ensam hemma. Puuh, gillar verkligen inte att sova själv hemma hos mamma.
Igår ja, det var en slapp dag det med. Var en sväng på Maxi och sedan åkte vi och grillade med lite folk. Gottigott! For sedan in till stan igen för lite fixtrix och en tur på stan! Riktigt trevlig kväll igår, skrattade så att kinderna gjorde ont :) Hoppas att vi kan övertala x att gå med på våra planer, skulle bli succé!

Blev lite förvånad inatt, på ett positivt sätt. Det är dock fortfarande väldigt stört.


:)

Haft en så sjukt jävla rolig kväll ikväll! Skrattat så jag fått ont i kinderna ! Hoppas bara att vi kan göra verklighet av våra planer. Skulle verkligen bli en succé :)







Ehm, nu passar det?

Gaaah

Jag blir så irriterad!

Har varit i Skövde i två ynka timmar och jag är redan arg på alla som bor i Skövde! Vad i helvete är det för fel på folk här?! Orka!

Vettifan vad jag ska hitta på nu fram till att jag ska iväg vid 20 ikväll. Finns verkligen inget att göra här. Ringde en kompis förut och då var ju självklart äckelbitchen där, skrek och gapade! Hur fan orkar folk hålla på såhär egentligen. Ska ta fram min gamla Barbie och leka med, enda roliga som finns tillgängligt just nu...

Gaaah

FAN ÄR DITT JÄVLA PROBLEM? Sluta klaga! Inte mitt jävla fel. Psykfall!

Haha

Har läst inlägget jag skrev tidigare idag, haha. Jaa, jag säger då det. Tur att onykterhet inte är ett permanent tillstånd!

Jag lyckas verkligen med allting på fyllan. Har återigen skadat mig. Låren är fulla av blåmärken, ryggen gör förbannat ont, handen (knogen) värker, foten är lite tillvrickad, småsår lite här och var. Baah!

Kom hem från Simon för en liten stund sedan. Jag och Törna var där och kikade på film ikväll- crash. Törna berättade att jag stod på händer igår och Daniel hällde i mig öl upp och ned för att bota min fyllehicka. Tror att det lyckades. Gick inte riktigt lika illa som förra gången när jag skulle stå på händer. Då slängde jag mig in i väggen med huvudet före. Behöver jag ens säga att jag var onykter vid det tillfället?! ;D


Jag förstår verkligen inte...? What's the plan?
Motsägelsefulla handlingar.

Söndag

Jag är uppe tidigt idag fastän jag la mig vid 8 imorse, haha. Fattar inte riktigt hur det gick till men... Sitter här i soffan och mår konstigt. Jag mår inte dåligt, men jag mår inte bra. Jag tror att jag fortfarande är lite full också...

Igår var jag på influttningsfest hos Sara och Piia, mycket trevligt :) Simon förstörde visserligen min knoge, men kvällen blev inte förstörd för det. Försökte stjäla med mig Piias ko, men det gick inte. Efter det försvann alla ned till stan, men jag och Törna gick bort till campus på the german party. Fick tysklands flagga målad i ansiktet, men det fattade jag inte först utan trodde att jag var en indian. Blev lite strul där ett tag, men det löste sig och vi hade jätteroligt! Törna gick hem nån gång under natten, men jag stannade kvar ett bra jävla tag. Satt i fönstret och härjade och hoppade ut och in. Fick ett mycket trevligt samtal under natten och det resulterade i en glad överraskning och en full Cecilia som härjat omkring i lägenheten och inte minns var hon lagt sina saker. Inte bra. Det gör inget, jag är glad ändå. Jag har ju min lilla överraskning att vara glad över! Pussssssssssssssssssssssssss

:PpPpPpPpPp

Tjosan trosan!

Har huvudvärk och mår inte bra. Sovit sedan 19 ikväll fram till nu ungefär. Vaknade till sms! :) Sweeeeeeeeeeeet

Ska snart lägga mig och sova igen, ögonen är knallröda för att jag är så trött.

Har inte varit fullt så värdelös idag som jag kanske ger sken av. Gick upp klockan 6 imorse, väckte en annan sovälskande människa och sprang sedan iväg på spinningpass med Jossan och Emelie. Har även fixat min cykel idag, lämnade in den på cykelverkstad hos en tjurig gubbe. Eller ja, han var tjurig mot alla andra, men när det var min tur och jag stod där i mina brills och såg glassig ut blev han genast trevlig! Sa att jag ser trevlig ut och att han kan fixa min cykel på 30 min, annars tar det ofast upp till 24 h. Nu är kedjan iaf bytt och jag fick det billigare än han sagt, då han prutade med sig själv. Knepig gubbe det där. Fick strikta restriktioner om hur jag nu ska använda min cykel:

* Får inte under några som helst omständigheter skjutsa någon på cykeln då ramen är knäckt
* Jag ska vara snäll mot cykeln
* Jag får inte hoppa från trottoarkanter
* Jag får inte stå upp och trampa i uppförsbackar nu i början, skadar tydligen kedjan?!

Haha, vi får väl se hur det blir ;)

Jag har fixat en som kan svetsa ramen, men då måste jag cykla 15 mil. Känns aningen för långt...


Uuuuh

Har badat idag, nästan. Jag och Oscarson var i stan och kikade. Åkte sedan bort till Kroppkärr och där badade jag lite. OCH det räknas! Jag ska få en glass imorgon :) Vattnet var dock skit kallt, men till slut domnade fötterna bort och jag kunde plaska omkring där. Oscarson tog fina kort som hon även ska använda till sin fotoutställning!

Ska lägga mig nu, mår inte så bra och badet gjorde det knappast bättre.


Wowo

Har så förbannt ont i min nacke och axlar. Blev påkörd bakifrån av en bil för 3 år sedan och fick muskelskador som fortfarande smärtar. Simon skriver på msn att han lovar att Jonas ska laga mig imorgon! Hihi...

Är på lite gladare humör nu, jag vet att jag är dum, men det påverkar!

Juste, sommarjobbet är klirrat och klart för i år! Ska jobba som redovisningsekonom i Skövde och även göra lite andra grejer där. Blir en fin merit i CV:t sen :) Hoppas bara att jag minns hur man bokför inkomster och utgifter, vill gärna inte sitta där som ett fån och fatta nada.

Nu ska jag sova och gå upp i tid imorgon!


Söndag

Söndag och sol- kan det bli bättre?! Ja, om man hade varit uppe i tid. Jag vaknade nämligen klockan 14 idag, helt värdelöst. Kan ha sin förklaring i att jag lade mig vid 6 imorse, mycket dumt gjort.

Cyklade ned till stan igår kväll till fröken J. När jag kom till Norrstrand gick det plötsligt inte att trampa längre och jag ser då att kedjan har gått i två bitar! Gaaaaaaaaaaaaah. Jag försökte fixa det, men det enda jag lyckades med var att bli svart och oljig om näven plus att kedjan nu istället släpade efter mig. Ska ringa cykelverkstad imorgon och bli några hundra fattigare, men en cykel är faktiskt ett måste när man bor i Karlstad!

Jag och fröken J åkte bort till Nobelplan och åt och sedan blev det soffhäng resten av kvällen. Jonas joinade oss och vi såg på en film som enligt honom inte var äcklig. Det tyckte däremot jag och Anna. Egentligen var den inte så äcklig, utan den var mer psykiskt konstig. Vi kikade även på deras Indien-kort och jag insåg att jag är väldigt glad över att bo i Sverige!

Idag har jag inte gjort alldeles för mycket. Telefonen har ringt i princip hela tiden, och ja, det är väl det jag har gjort idag! Har även kokat lite pasta! Deklarerat har jag äntligen gjort också.

Ska plugga lite nu (välbehövligt) och sedan bege mig till ICA för att köpa schampoo så att jag kan se ut som folk igen! Får se hur kvällen slutar, ska iaf ringa Johansson och gratta på den stora dagen!

Valborg

Vaknade för en halvtimma sen, sitter just nu med telefonen mot örat och väntar på att komma fram till Skatteverket. Har plats 174 i kön, jej!

Är bra seg i huvudet idag, usch. Drack inte så mycket igår, men känns ändå på nåt konstigt vis...

Fyllebrännboll vid Mjölnartorpet på eftermiddagen. Konstiga regler, men eftersom att jag tydligen tillhörde föreningen Linda igår (pga Oscarson), var ju då tvungen att följa deras regler. Var på rätt många ställen igår. Ville cykla ned till stan och kolla på brasan och elden, men alla bangade utom jag! Hamnade slutlige på Campus istället. Var bl a förbi Karro och kikade på hennes nya lägenhet, nice. :) Jag och Simon stormade även Bunkern! Hamnade till sist hos Patrik på Campus och klättrade in genom hans fönster. Jag och Daniel satt på golvet och somnade nästan. Då bestämde jag mig för att det var dags att cykla hem, men innan det terrade vi Dennis lite genom att plinga på hans ringklocka i 20 min! Haha

Jävla Skatteverket! De fattar ingenting! Kopplade vidare mig (för att de inte kunde svara på en simpel fråga om avdrag för tillfälligt arbete på annan ort) och nu sitter jag här med en tom lur! IDIOTER!!




Plugg, sen till Jildenhed! --> Donken





DUMT


RSS 2.0