Hemma

Ligger i soffan. Ont i huvudet och mår dåligt. Åkte hem från jobbet vid lunchtid. Ska dock tillbaka senare idag för att visning på min lägenhet. Hoppas det kommer mycket folk och många bud! :) Åkte från Karlstad kl 6 imorse och körde som en idiot till bankmötet vi har på måndag. Tro fan att det inte var något möte idag, baaah. Nu ska jag vila lite inför visningen.

I min säng

Ligger just nu i sängen och fryser. Det är svinkallt i min lägenhet :( Jävla hyresvärd. Ska fan ha tillbaka mina pengar om de inte sätter på värmen alltså. Varmare ute än inne. Golvvärmen har de tagit bort också.

Var på examenshögtid på Kau idag. Var först inte välkommen då det var fullt, men jag lyckades flörta in mig och även jag fick ett glasäpple som ett bevis på att jag tagit examen! :) Det hölls tal och det sjöngs. Fin fint. Tårta och kaffe efter det. Gick hem till V efter det. Kollade fotboll med V och Jonas. Fick spetsat kaffe och såg allt suddigare. haha. Det är inte lätt att kolla på fotboll med inbitna fotbollsfanatiker ska jag säga. Försökte säga några smarta fotbollskommentarer, men tror inte det lyckades särskilt bra :P Nu ligger jag däremot i sängen eftersom jag inte orkade gå med dom till Frödingshöjd på fest. Funderade på att catcha upp Törna o co i stan, men har ingen ork till det heller. Återstår fest på campus med Joel så jag tror det blir det. Han lovade mig dricka så va fan. Känner mig svintråkig som dissar tre fester så nu måste jag fan pallra mig iväg på något. Är sjukt jävla trött efter gårdagen. Jobbade hela dagen och körde sen till karlstad. Var uppe till 6 och kollade på norska idol, djurparken och top gear. Haha. Hjälpte även till med tvätten kl 5. Haha galet, men vad gör man inte mot sina snälla grannar. Jag fick ju faktiskt en hamburgare. Tack och adjo.

Segt

Jag hatar Aftonbladet och de andra stora tidningarna som blåser upp världekonomin till ett stort svart hål. Sjukt lugnt på både köpar- och säljerfronten. :/ Ska köra igång lite kampanjer nu, annars får det väl bli jultidningar i vinter, haha.

Gårdagen spenderades på Mangos med A, A och E. Supertrevligt som alltid.

Lite reklam kanske?! Vi får se om jag orkar.

Tisdag.

Ska strax iväg till jobbet. Ännu en dag. Som jag ska till Josefine: Vi har pluggat i tre år för att ha panik resten av våra liv.

Död.

Jag är helt jävla stendöd. La mig efter 3 inatt. Vaknade av en duns då datorn flög i golvet (råkade somna med den på magen). Nu är datorn vinn och sne. :( Baah. Får be någon händig karl att ordna det. Var på Harrys igår med Anna. Käkade hamburgare och träffade tusen sär som envisades med att sitta med oss. Jag tänker inte säga vad jag jobbar med i fortsättningen för då blir det ett sånt jävla tjöt om priser hit och dit. Gick upp halv sju imorse för att åka till ishallen. Trodde jag skulle svimma och spy av trötthet. Kroppen strejkar. Måste sova. Ikväll blir det tidig sänggång, men först ska vi fira mamma som fyller år.

Update

Det var ett tag sen jag körde en update här så nu får det bli en. Kanske blir långt, men då är det bara att stänga ner sidan om ni inte orkar läsa.

Matfestivalen ägde rum i slutet av augusti som vanligt. På fredagen var jag ute med tjejgänget och på lördagen med Anna & co. Trevligt trevligt! Dagen efter firade vi Louise och även jag fick paket för att jag tagit examen! :) Fick massa elvispar och nån elmaskin som jag inte har använt än, haha. Helgen efter det var jag i Karlstad. På fredagen var jag hos min granne V och kikade på norska idol och käkade mat. Myckt trevligt! :) På lördagen var jag tränare och sen utgång med Törna, Sara och killarna! Trevligt det också. Tyvärr blev det lite mkt dricka och jag gick av någon anledning inte in på krogen utan satt på torget med Johan och drack istället. Fjortisar? Javisst! Jag hade nog inte rikgit alla hästar i stallet den kvällen utan det blev som det blev. Tråkigt, men ingen idé att ångra sig. Mådde förjävla dåligt dagen efter. Kunde inte stå upp förrän kl 20 och det var knappt ens det. Jag och V köpte pizza och sen blev det sängen. Åkte till jobbet på måndagmorgon eftersom jag inte under några som helst omständigheter kunde sätta mig bakom ratten, haha. Förra helgen var jag i mitt hus och gjorde iordning trädgården. Jag spann loss med motorsågen och röjde alla buskar så nu finns det inga längre :D Blev faktiskt riktigt fint, men fasen vilken träningsvärk jag hade i veckan. Galet ont! hade tom ont i tummarna. Måndag - onsdag var jag i Stockholm på utbildning med jobbet. Hade skitkul! Träffade några från klassen och Karro. Hon skämde ut som genom att inte veta vem vd:n är, haha! Jag skämde däremot ut mig genom att blanda medicin med alkohol framför vd:n som inte tyckte att det var det minsta passande, haha. Kan ju kanske hålla med honom :P Tänkte fly fältet och sätta mig så långt bort osm möjlgit för att undvika ännu fler pinsamheter, men hamnade naturligtvis bredvid honom. Haha. Han hällde upp vatten i mitt glas innan jag ens hunnit sätta mig och säger: Du ser ut ha behöva vatten. Du har nog fått tillräckligt med vin för idag. Drick vatten som du kan blanda med din medicin. HAHA. Medicin = mot migränen jag hade. Mådde asilla och trodde att jag skulle spy hela tiden, men lyckades undvika det. Hade riktigt trevligt och vd:n är nog världens trevligaste människa. Han skrattade åt att jag inte gillar fisk och lämnade hela förrätten :P - "Man får lämna om man är gammal!" Absolut! I min dessert var det tydligen "laxpinnar" enligt honom, haha. = chokladpinnar. Sjukt rolig kväll som avslutades med biljard och tjatter med killarna. Jag och Mikael vann. Inte för att jag tillförde vårt lag speciellt mmkt, men jag tar ändå åt mig äran. Snurrade ett par varv av glädje.

Tisdagen var i samma stuk med undantag av underhållningen på kvällen. Sohran från Parlamentet var där och körde stand up för oss. Askul! :) Sen blev det vin och badtunna utomhus som avslutades i bastun med killarna! Förjävla trevlig kväll! :) Träffade Martina på onsdagen. Vi fikade på t-centralen och tjötade skit i ett par timmar. :)

Torsdagen och fredagen bjöd på stress. Två riktigt stressiga dagar. Fyfan säger jag. Jobbade 12 resp 13 h båda dagarna med endast 20 min rast under hela dagen. Igår slutade jag kl 9 - på en fredag! INTE okej. Men vad gör man om man har lovat kunderna att objekten ska ut på hemnet den dagen - då levererar man!

Skämde ut mig två gånger igår hos kunder. Dom måste nog tycka att jag är störd, men tror det gick ganska bra ändå. Det första ena kunden sa: varför kör du så fort för? Du vet väl att det är 30 km/h är?! ( jag körde i 70) plus att jag var 10 min sen. Kundesöket avslutades med ett jag fick en påse nyplockade äpplen från deras trädgård och en kram! Inte illa pinkat när man gjort ett dåligt första intryck. Ett annat kundbesök, som till mitt försvar låg mitt ute i skogen och det fanns inga skyltar, resulterade i en försening på 20 min! INTE OKEJ CECILIA! Nu ska jag köpa en gps. INTE OKEJ ATT komma försent till kunder. har som sagt varit sjutk stressiga dagar sen jag kom tillbaka från sthlm. har inte hunnit förbereda eller göra någonting innan kundbesökerna och då blir det stress och panik.

Nu ska jag sluta skriva på mitt långa inlägg och göra något vettigt. Kanske prova det fula linnet jag köpte idag. ikväll blir det iaf Pims med min kära Anna! :)



wowo

Alltså liksom palla. Orka. Så less. Trött.

Imorgon är det utbildning i Sthlm. Karro ska också dit! Kommer bli kalassköj o ses igen :) Bikinin har dock försvunnit så får se om jag kan klämma mig ner i en gammal, haha. Är man på spa måste man ju untnyttja det. Hoppas dert blir sol så man kan sitta på bryggan o kika ut över havet i Skärgården.

Tänkte att jag skulle skriva ihop ett inlägg om det senaste som hänt, men tiden finns inte riktigt. Matfestivalen har ju passerat. Var i Karlstad förra helgen. Fest som vanligt :D Fy fan va jag va bakis i söndags. Gick upp 8 och då gick jag ner till Vegard och sen till pizzerian. Knappt jag orkade ta hissen ner. Usch usch.

.

Nu åker jag till mitt hus och klipper buskar.

Är less på det mesta så nu sticker jag.

RSS 2.0