.

Analysera, nej tack!

!!!!

Jag visste det! AS

Lala

God afton!

Sitter i soffan och har det förjävla gött! Orkar inte lyfta på mitt ass för att borsta tänderna och krypa ned. Saknar någon att ha bredvid mig... (Nallen duger inte längre :P )

Återvände till Karlstad idag efter en helg i Skövde. Hann med både det ena och det andra. Hemligt möte, byta däck, shopping, Hjo, utgång på Pims, plugga, träffa lite kompisar, isshow, ett par strög i Skövde. Ja, det var nog allt! Där har ni min helg.

Tänkte gå upp tidigt imorse för att hinna åka hem i tid och plugga lite. Jag vaknade 10,30 och hade världens panik. Skolan började nämligen 1! Rusade upp, fixade mig lite och skulle precis åka, men då fick jag trevligt besök av en gammal vän, vilket resulterade i att jag åkte alldeles för sent! Jag hann självklart inte till skolan i tid, oväntat. Jäjä, körde som en idiot för att hinna, men efter att nästan ha blivit ihjälkörd av en lastbil (som körde över på min sida av vägen och jag fick köra ut i diket) sänkte jag farten och kom lite senare. Lyckades ändå åka hit på 80 min, inte så tokigt!

Har hunnit med att träna i eftermiddag också. Nu ikväll var vi på Bergvik och handlade mat. Dyrt så inni, nu blir det fan ingen mer mat den här månaden!

God natt

Hej o hå

Skriver ett snabbt inlägg. Väntar på samtal :)

Martina och Josse var här ikväll, kikade på fuskbyggarna och spelade spel! Riktigt trevligt. Blev ingen träning nu ikväll, eftersom att jag var duktig och gick upp till kl 7 imorse och körde ett spinningpass! 

Gjorde sönder min lårmuskel igår (tisdag) på träningen, gör pissont! Hoppas på att få lite massage som lindrar...

Vi har för övrigt haft väldigt konstigt väder här idag! När jag skulle till skolan sken solen, det var varmt ute (jag gick i t-shirt och skinnjacka) OCH det snöade!!! What???! Jag blev glad och tänkte att jag kunde använda min bil som är lite olaglig för tillfället, men snön försvann lika snabbt som den kom.

Ne, nu blir det sängen!

Måndag kväll

God kväll!

Simon ville att jag skulle skriva ett inlägg, men vet inte riktigt vad jag ska skriva? Kan berätta om helgen. Var ute i lördags på Ankan med lite folk! Förfestade hos Josse, somnade på bussen hem och väcktes av att Jossans kompis knackade mig på axeln och sa hej då. Önskade låt på ankan och hamnade nästan i bråk med en tjej pga det, boobs-bråk;)  aja... Fick en trevlig överraskning , trodde jag verkligen inte skulle ske... !


Hade planer på att hitta på nåt kul ikväll, men njaee... Inte nu längre. Blir sängen nu istället.


Gaah

Vad vill jag?!

Många beslut.

Du är dum.

Du är skum.


Ikväll ska jag skita i det och festa! Utgång på Ankan tror jag. Hoppas blondinen är där, ta kort och skicka till Karro & Törna ;) Skrev tenta imorse, jaa... ?


OH DAMN

Fan vad det dunkar här! Hittade massa gamla brända cd-skivor med fjortismusik som jag dunkar för fullt här! Jag kommer garanterat vara döv imorgon! Det skiter jag i nu, för jag är så sjukt festsugen! JAG VILL HA ALKOHOL NU!

Nej, nu ska jag sova i oväsendet. Tenta klockan 9 imorgon. Imorgon kväll blir det fest med Tyskland och Sverige.

Biobiljett

Nu är det torsdag och det innebär att det snart är helg! Inte för att jag ska vara ledig, men gött ändå! :) Har varit en ganska bra dag, trots att jag är sönderstressad till tusen. Skulle blivit väckt av en VISS person 7,30 imorse, men jag vaknade efter ett tag av några sms! :) Hihi

Hade föreläsning 12-15 om marknadsföringsrätt. Ganska intressant när han visade alla bilder, lite skillnad från hur det brukar vara på tråk-Torgils föreläsningar där han läser direkt ur lagboken i cirka 3 h, KUL!

Skulle plugga efter föreläsningen, men jag och Simon gick iväg på HotSpot grejen istället. Jag vann en biobiljett för att jag är bäst på att kasta! Skulle pricka världens minsta hål och det var bara 4 av 500 som lyckades (enligt Simon). Första priset gick alltså till mig! Simon försökte sig på bänkpress-tävlingen, men han var för klen och orkade inte 102 st. Mycket dålig insats av Bernardo, haha! Skoja bara, han är JÄTTESTARK! Säg till om ni vill ha hans nummer. HAN ÄR SKITSNYGG! Jag råkade även spilla ut hans kaffe över hans banan, haha.

Simon: Jag ska bara gå in på toan och torka min banan!
HAHA

Simon: Jag kan inte ha två bananer i byxorna!
Jag: Har du två bananer? Var är den andra?
Simon: Åhhhh
HAHA



Fick sommarjobb idag också, vet inte hur jag ska göra om jag ska ta det eller inte. Ska fundera över helgen.

Nu ska jag plugga lite ekonomi, fixa klart maten, hämta tvätten och titta på lyxfällan!


Tisdag

Jag är sååååååååååå trött idag! Somnade vid 4 imorse, pratade i telefon hela natten. Jag vet, jag får skylla mig själv, men ibland är det roligt med nattliga samtal!

Skulle ha varit i skolan vid 9, men då låg jag kvar i sängen och sov. Vaknade halv 10 av att Simon smsade och sa att jag skulle komma till skolan. Haha, hade jag ingen ork till. Fick även andra sms :) Mysigt.

Hade tänkt att jag skulle plugga 8 h idag, det blev bara 4h. Skulle kunna ha blivit några flera timmar, men jag valde att träna ist! Beach 2010!!! Trodde nästan att jag skulle svimma på träningen, har knappt ätit något idag och kände bara hur allt började snurra. Hällde i mig en halv liter vatten och sen var jag på topp igen - nästan.

Nu ska jag ta en dusch innan jag sätter mig med ekonomin en stund och kollar på D.H. Blir tidig sänggång ikväll.


Karnevalborg är inställt?!



Framtiden?! Många beslut...

Hola

Ska snart sova, tänkte bara skriva några rader eftersom att fröken Jildenhed ville ha något att läsa ikväll. Var hos henne nu ikväll. Mysigt som alltid! :)

Skola imorgon kl 8-10, sen blir det plugg. Efter det ska jag träna och sen montera min nya, fina cykelkorg som jag inhandlade idag! Den kommer antagligen vara stulen inom några dagar, precis som allt annat här i Kronoparken!

Lugn helg för övrigt, för lugn.
Nu måste fan Karlstadfolket skärpa till sig, NI ÄR TRÅKIGA

Påsk

Nu är påsken snart över för i år och jag ska snart bege mig hem till Karlstad. Har hunnit med en hel del saker under min vistelse i Skövde. Idag (söndag) har jag dock varit väldigt värdelös. Har inte gjort ett skit! Finns en anledning till det och det kallas BAKSMÄLLA! Fy fan vilken dag det har varit. Vaknade upp på soffan med världens nackspärr. Gick och la mig i sängen och där har jag stannat hela dagen. Söt kom hit förut och tog hand om värdelösa mig. Jag smsade: Kan inte du köpa med Mc Donalds mat till lilla mig. OCH det fick jag till min stora förvåning! Gissa om jag var glad. Har nog aldrig ätit så långsamt i hela mitt liv, tog över en timma att äta upp en big mac & co, gott med kall hamburgare - eller inte. Trodde att jag skulle dö av varje tugga jag tog. Mamma sa att jag var tvungen att äta upp min mat nu när söt köpte det till mig. Jag satt där själv i köket och gnagde på min kalla hamburgare, då alla gick därifrån för att de tröttnade på att se miserabla mig. Kände mig som Lotta på Bråkmakargatan när hon var tvungen att sitta i köket och äta upp sin surströmming.

Påskafton firades med fina vänner på Bogrens. Träffade en hel del gamla godingar! Fick ju även trevligt sällskap dit, lite oväntat, men mycket trevligt. Jag lyckades för en gång skull inte göra några konstigheter i samband med alkoholförtäring. Det enda som hände var att jag lyckades hälla ett helt glas med champagne innanför klänningen, men det är sånt som händer. ;) Råkade även välta ut en kompis drink för 175 kr, mindre roligt. Köpte en cider som kompensation.

Ringde en telefonförsäljare förut idag när jag mådde som värst. Jag hatar telefonförsäljare, men gick med på att ta det där erbjudandet som han hade om vi la på snabbt som fan. Har för mig att det var rakhyvlar? Märker jag snart...

I torsdags var jag i Hjo med Anna. Har även firat påsk med min nya släkt, hähä. Igår var jag i Tibro med familjen hos kompisar innan jag åkte iväg på förfest i stan.


Fick ett trevligt samtal nyss! :)


Nu ska jag sova och förhoppningsvis är jag inte lika värdelös imorgon!

RSS 2.0