Gött kött

Hemma hos mamma en sväng. Ska ställa på min bil nu igen!! :) Gött o åka i sin egen igen :D

HAr tjötat med Niclas hela kvällen typ. Han ringde mig strax efter 19 och pratade fram till för 20 min sen eller nått. Trevligt trevligt! HAn ringde väldigt lägligt om man säger så eftersom jag ska ställa på bilen. Kunde fråga tusen saker då :) Han hjälpte mig bl a o kolla i motorn genom att jag beskrev hur den såg ut, haha! Och den såg tydligen bra ut genom mina ögon ;) Kanske ska ses i helgen, återstår att se! :) Btw, så är jag tydligen lika snygg som Molly Sandén, bara att jag inte uppträder på tv, endast hemma - liveshow. HAHA! Tack (?) kanske man ska säga då?! ;)

Imorgon blir jag värmlänning. Skoj skoj!! På måndag börjar jag mitt nya jobb! Ännu skojigare :) Är dock nojjig över att sakerna inte ska få plats i min nya lägenhet. :( Kommer få bo i trapphuset, haha.

Helgen har ju passerats också. I fredags var jag, Anna och Adam på aw. Först på Pims, men det slutade med att jag och Anna åt upp Adams burgare och hans öl. Sen gick vi till Olearys och drack ännu mer. E kom förbi en stund också. Var bakis i lördags, buhu. Åkte till Falköping med familjen och bowlade. Hela släkten var med, riktigt kul!! :) Jag kom tvåa i första serien, Björn vann. Åkte hem till min farbror och stannade där hela kvällen -nästan iaf. Kollade på melodifestivalen som sög, haha! Jag och Annika åkte till SKövde och gick ut på Glädje sen på natten. Ritkgit trevligt där fast jag var nykter!! :) Träffade på Olof och hela det gänget, Christian, SHammo o folk, Robin. Ja, det va många ute den kvällen!! :) Följde med mina gamla kollegor till Husaren, men det sög där. En av mina kollegor raggade på Annika, hahaha. Kunde ha slutat illa med alla lögner hit och dit, men turligt nog gick det bra :) Typ att den ena var ärlig, men den andra trodde det var skämt och en tredje visste sanningen, haha!

I söndags var jag dödare än död på träningen, som alltid. Kollade på kontoret hos en kompis på kvällen. Skoj! :)

Den här veckan har mest bestått av stress och packande. Jag är i princip klar nu!!:) Igår donade jag hemma på fm, lunch på stan, hem o packa, fika med Pauline sen iväg till jobbet. KOm hem från jobbet halv sex morses, GALET! HAr varit så sjukt trött hela dagen. En ska känna att en lever, som en brukar säga!! höhö

Ne, fan vilket värdelöst inlägg. Jag orkar dock inte åka hem så tänkte att jag skriver ett par rader istället.

Onsdag

Ligger halvt uppochned i soffan. Har kollat på Svensexan 2 och käkat vindruvor så nu mår jag illa. Köpt nybakta frallor som jag fortfarande inte har tryckt i mig. Kanske skulle ta o göra det nu?!

Har hunnit med ganska mycketi dag faktiskt. Tränade en timma mitt på dagen idag, asgött! Benen gick typ av. Har varit på maxi två gånger idag. Köpte flyttkartonger första gången, jävligt otympligt måste jag säga. Åkte hem och packade ner lite av mitt liv i lådorna. Träffat en vän ikväll också. Kollade på tunnelbanan och efterlyst, haha. Blev maxi efter det igen och köpte vindruvor till filmen! :)

Tjötar med Mattias nu som säger en helt annan sak än vad jag trott, haha. There will be some changes now! :)

Nu ska jag äta mina frallor!! :)

Tävling

Hemkommen från ishallen. Har varit där och frusit hela dagen. Vi har haft tävling. Gick bra!! :) Åkte förbi Elins esplanad på vägen hem. Va inne i blomaffären där ett par skulle köpa blommor. Det hela slutade med att tjejen storgrät och killen fick trösta henne, haha! Han var inte det minsta intresserad av blommor och hon gick runt och plockade nerm assa blommor i kundvagnen. Sen blev han ilsk och brydde sig inte om de hade pelargoner eller inte i kökfönstret. Jag stod bakom en hylla och fnissade åt incidenten.

Nu ska jag plugga och titta på mina inköp från idag! :)

Bebis

Jag vill ha en bebis! :) NU!!!!

Godkänd

Nu är jag godkänd som hyresgäst i Karlstad! Känns förjävla gött o ha det fixat nu! :) Nu kan ni finna mig i centrala Karlstad på våning 6 :D

Söndag kväll

Har precis kikat klart på Wallander, vilket numera är traditon i detta hus. Jag och E försöker alltid lista ut vem mördaren är och kartlägger mordet,-n. Åt självklart vindruvor till. Det har jag gjort varenda dag den här veckan. Extrapris på ica, endast 10 kr!! :) Har nog ätit ca 4 kg, haha! sjukt!!

Dagen har tillbringats hos mamma. Jag och Louise spelade James Bond på tv-spelet och hon kollade intreeserat på. Kollade även en massa gamla filmer från när vi var små. Haha omg säger jag bara! Skolavslutningar, födelsedagar, jaa allt! Louise var iaf ett riktigt sär. När jag fyllde 10 år blev hon så avundsjuk på mina paket att hon klippte sönder sina kläder, haha.

Första avsnittet av kontoret visades idag. Kul ibland, men även tråkigt. Ove blir lite för mycket. Kollade med Olof och Dennis och de hatade programmet, haha!

Nu ska jag avsluta detta väldigt onödiga inlägg (iofs är de flesta av inläggen totalt värdelösa)

Natt

Har precis skickat iväg ett modigt sms, men förväntar mig inget svar.

Har kollat på melodifestivalen med en vän ikväll. Hejade på David, hans låt var grym :D Alla andra låtar sög. Väldigt dåligt startfält tycker jag. Sitter nu hemma med huvudvärk och kan inte sova. Tycker inte om att vara här ensam. Inbillar mig en massa saker.


Nu ska jag kika på tv.

Skara

Har gått runt o snorat i Skara idag. Fy fan vilken rutten håla! Torget är ju jättelitet och det finns inga affärer. Gick in i en godisaffär, men de hade typ 3 olika sorter. Gick in på ett café istället, men där tog de inte emot kort så då gick vi. Satte oss på Nockes café. Ja, Nockes. Haha fult namn. Min nya chef ringde o sa att han skulle beställa en iphone till mig så jag blev glad :) Åkte till slöjd detaljer, men det va ju inget o ha. E blev besviken. Trodde det va en slöjdmässa, haha. Åkte förbi julahuset också. Köpte ett cykellås :) Nu ligger jag i sängen o äter vindruvor o gråter. Har sjukt ont i ögonen pga förkylningen. Blev ingen skola imorse, kunde inte ens titta då. Inte kul o gå runt o gråta i Skara heller, men där känner åtminstone ingen mig! :)

Söndag

Kollar på Wallander, men för tillfället är det paus. Skriver med min ena vän! :) Hihi. Mysigt!!

Kontoret börjar 12 februari, måste ses!! Kommer väl hata Ove ännu mer, haha!

Har varit en produktiv dag idag. Var uppe med tuppen imorse och tränade ungar. Jag blev irriterad för att de inte fattade något. Åkte hem till mamma o lunchade med familjen. Har rensat ut i mitt gamla rum! Välbehövligt. Nu ska jag återgå till filmen! :)

Lördag

Hemkommen från både jobb och vän. Sitter i soffan och ska strax lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och träna barn! Har jobbat fram till 20 ikväll. Åkte till en kompis efter det och kikade på melodifestivalen och karatefylla. Haha :) Rätt låtar vann ju iaf! :) Trevligt med trevligt sällskap! :)


Fredag

Du gör mig irriterad ganska ofta. Hela eftermiddagen har jag varit irriterad. La mig i sängen och råkade somna, vaknade upp kl20 och nu kan jag inte sova för det. Baah. Ont i halsen har jag också.

Lunchade på stan idag med min vän Johan. Efter det mötte jag upp E på stan. Kikade runt lite i affärer o så. Köpte en t-shirt och en stickad tröja. Blir bra på jobbet! :) Nu är jag hemma hos mamma och skriver på hennes cpdator. TIdigare idag fick jag ett sms, men orkade inte svara just då. När jag vaknade vid 20 hade jag fått ytterligare sms om ifall jag dött osv. Vissa människor är bra otåliga, haha.

Hemma

Hemkommen från jobbet nu! Eller för en stund sen iaf. Skulle endast ha jobbat till 21 ikväll, men det blev ändrade planer. Var hur stressigt som helst. Var tvungen att bli klar med bokslutet senast kl 21 ikväll. 20.55 blev jag klar! Så jävla gött! Gick iväg o lämnade in alla papper :) Satt dock med deklarationer och moms fram till natten istället. Mindre skoj. Är hungrig, men skiter i det och äter imorgon istället. Har tryckt i mig en halvmogen mango. Så roligt har jag haft det idag. Tjo!

:D

I'M IN LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV :)

Saknar, saknar, saknar, saknar!

Ja vam te! :)


Så kan det gå.

Lite trött o sliten, men än har jag inte somnat :(


Har iaf fått en ny internetdosa nu. Den är skitstor, som en miniräknare. Haha. Ska få en ny sen! :)


Puss

Tisdag natt

Sittet i köket och är lite halvnöjd över att jag har stekt klart köttbullarna. Är dock mindre nöjd över att jag glömde löken, men vad gör det om hundra år. E tyckte dem blev goda så han kan i värsta fall äta upp dem! :)

Imorgon ska vi till Falköping och banken. Sen lunchar vi troligtvis där innan vi åker tillbaka till Skövde och högskolan. På kvällen ska jag iväg och ev träffa en vän. På torsdag hoppas jag på fika med en gammal vän, får se hur det blir! :)

Dags att sova? Nej, inte riktigt för min del. Hoppas jag blir trött snart så jag orkar upp imorgon. Ska försöka hota mig själv med att om jag inte somnar nu så kommer jag vara trött imorgon. Försökte göra av med lite energi förut när jag och Anna traskade runt hela Skövde. Välbehövligt kan jag säga!!


RSS 2.0