Stress

Jag är så sjukligt stressad nuförtiden (nästan enbart på jobbet) vilket har resulterat i stressutslag. WTF liksom?! Har knappt hört talas om detta förut, men nu har jag då alltid drabbats av det. Inte vackert och det kliar. Botemedlet är att stressa mindre samt kortison. Hur gör man när man ska sluta stressa på jobbet vilket är det mitt jobb går ut på? Ska suga på den karamellen ett tag... Har förövrigt sålt ett hus idag. Bra budgivning! :) Snart är det helg och sen ska jag åka hem till min kära mor. Blir i och för sig att ta med dig jobbet dit, men men... Hemlagad mat är aldrig fel!! :)

Kan ju även nämna att jag går runt med plåster på örat för tillfället. Råkade riva mig i örat där jag brände mig med plattången för ett tag sen. Henriksson tycker att det är gulligt med plåster på örat, men det tycker inte jag!!

...

Livet är underbart...? Höhö. Rullar på gör det i alla fall.

Jobbar dygnet runt just nu och därför blir det inte många uppdateringar här. Såg att jag senast gjorde en uppdatering den 13 maj. Undra vad som har hänt sedan dess... Inte så värst mycket faktiskt. Förra helgen var det långledigt, men jag var tvungen att jobba så jag åkte till Skövde på fredagen. Träffade några tjejkompis på Pims på kvällen och på lördagen skulle jag och Anna bara ta något glas och sätta oss ut. Haha, det blev mer än ett glas och fy fan va jag mådde dåligt i söndags. USCH! Var på Glädje en sväng och sen VIP på husaren. Gött när man känner folk ;) Åkte till KD i måndags då jag inte var kapabel att köra bil i söndags. I veckan har jag jobbat som fan. Runt 12-15 h/dag. Helt slut nu typ. Jobbade igår också. Kom 50 personer på visningen. KAOS! Uteservering i fredags och sedan promenix runt hela Karlstad. Igår efter jobbet blev det också uteservering på Haga, Napoli. Sjukt gött käk där och mysigt vid älven! :) Eurovision på kvällen och jävlar va skoj att Sverige äntligen fick till det! :) Idag har varit en riktig vilodag. Har legat vid Kroppkärrssjön och solat hela dagen så nu har jag bränt upp mig och kan inte sitta längre.

Nu ska jag till Kronoparken och äta! Hej!

ARG

Jag är arg. Jag är konstant arg. Hur mycket ilska kan en människa ha inom sig?!

Har jobbat 12-19 idag. Skojig söndag.

Haft besök fredag - lördag. Åt på Mama Rosa efter att jag sagt att de är rankade som en av de bästa pizzeriorna i Sverige. Åkte ut till Skjutberget o satt på klipporna. Blåste dock rätt mycket så vi åkte efter en stund.


Onsdag

Jag ska aldrig mer äta glass i hela mitt liv! Fy fan vad jag har ont i magen. Dumma mjölk!!!! :(

Tisdag

Ska strax lägga mig, men tänkte att jag skriver ner några rader om mitt liv först. Kollar på GCB med ett halvt öga och donar här hemma. Har städat o härjjat omkring här efter jobbet. Skrubbat luckor och skåp. Det enda som återstår är att dammsuga, men det orkar jag inte idag.

Rätt soft dag på jobbet idag. Grejat en massa o så. Hatar dock när datorn krånglar vilket min gärna gör. Idag satt jag och en av mina kollegor och sminkade oss på kontoret. Jag målade naglarna och hon målade mascara. Tur att ingen kund kommit in då det mer såg ut som Kicks därinne än ett kontor. Tja, det var ju inte så roligt, men men.

Ikväll har jag tjötat med Josse. Skvaller skvaller! :D O sen har jag tjötat med en gammal kollega ikväll. I söndags ringde förresten en gammal vän. Trevligt trevligt!!! =)

Godnatt.

Söndag

Kollar på How I met your mother. Haft en superlugn helg precis som jag önskade. Har varit helt slutkörd hela veckan. Sov till 12 både idag och igår. Albin kom hit i fredags och har lånat min soffa fram till idag. Skojigt! :) Myskväll med i fredags och igår var jag på bio. Såg 21 jump street. Askul så den rekommenderar jag! Idag har jag mest tagit det lugnt. Fikat på stan med Albin och solat på torget. Nu är jag taggad inför arbetsveckan! Längtar till fredag ;)

Förra veckan var det långledigt fast jag blev uttråkad och jobbade iaf :P Myskväll på fredagen. Fest på lördag med Daniel o gänget. Han fyllde 30 så det firade vi allt! :) Jag och Josse blev skitfulla och såg mest dräggiga ut på krogen, haha. Det är en himla tur att jag inte jobbar i den här stan, precis som jag vill! :)

That's all for me this time! Uppdateringarna blir med ganska långa mellanrum, men är inget jag prioriterar när jag kommer hem död från jobbet.

RSS 2.0