Måndag

Jag är sjuk. Kan inte svälja. Det värker upp till örat och sedan runt huvudet. Hoppas på att någon vänlig själ kommer och ger mig lite mat.

Hej mitt vinterland

"Lalala lalala" - Karro. Du går som en äggasjuker höna.

Idag är jag pigg och kry, inte det minsta bakis! Kan bero på att jag drack sjukt långsamt igår och för att jag var piss trött. Förfestade hos Camilla på Herrhagen och gick sedan in till stan. Kön till bmb gick jättelångsamt, men eftersom vi är smarta mäklare gjorde vi streck i snön för att se hur långt vi kommit efter x antal minuter. Var inne in på bmb i en halvtimma, sen orkade jag inte mer och gick till b.k. och bevittnade ett stort slagsmål. Polisen fick 7 anmälningar om misshandel!

Jag är jättefattig nu. Köpte ett par svindyra jeans igår, funderar på att lämna tillbaka dem för att de va så dyra. Men å andra sidan är de väldigt snygga!

Nu måste jag lägga på ett kol, ska iväg o åka skrills. Blir nog antagligen endast att kolla på, vill inte förstöra mina dyra skenor.

Jag hatar min mobil. Den stänger av sig hela tiden och smsen försvinner. Väldigt irriterande eftersom jag inte får smsen, baaaaaaaaah.


Fredag

God morgon! Jag är uppe tidigt idag igen. Har bokat pass till söndag och betalat räkningar. Är dock lite bitter över en räkning, vilket jag har påtalat för företaget. Jag tänker minsann inte betala 150 kr för något som jag har avbeställt. Fick reservplats 1 på söndag, nu hoppas jag verkligen att folk är lata och ångrar sig angående träningen! Jag förlorade min plats igår när jag kom en lite jävla ynka minut försent!! Träffade en kompis utanför gymmet och pratade skit istället, trevligt det också. Nu ska jag fortsätta mysa i sängen och sedan bege mig till staden för att värdera en lägenhet.


Onsdag

Jag ligger utslagen i min säng och tar igen de timmar sömn som jag inte fick inatt. Skönt att engleksaredovisningen och värderingsredovisningen är över. Jag fick bra kritik från engelskaläraren, han tyckte att jag pratade bra och hade fint uttal. Jag pratade dock lite för fort för att vara i Sverige, men i Usa eller i England hade jag pratat alldeles lagom. Försöker komma på koreografi till konståkningsuppvisningen som äger rum inom en alldeles för snar framtid. Tror det lutar åt grease.

Jag är verkligen tidsoptimist. Igår skickade jag in arbetet 23,50 när deadline var 00,00. Jag har i och för sig varit klar länge med min del, men det finns vissa segisar i min grupp. Fick lite hjälp igår med att rätta engelskadelen på donken igår kl 22, blir nog bra det.

Idag på lunchen var jag produktiv. Jag hann laga lunch, öva på en redovisning, ringa lantmäteriet, ringa mamma och ringa en vän som ska köpa bostadsrättlägenhet för första gången. Jag lekte med andra ord mäklare. Jag hjälpte vännen med att kolla om föreningen har god och stabil ekonomi, vad som behöver renoveras, berättade lite om fastighetsmarknaden i Skövde och hur en budgivning går till. Undra hur mycket av det som jag pratade om i 40 minuter egentligen fastnade, men det är en annan femma. Lantmäteriet är en historia i sig. De är segare än en snigel på det mesta och timtaxan är skyhög! Nu hoppas jag på att ärendet kan bli klart och vi kan sälja kåken.

Hej svejs.

Tisdag

Jag är så förbannat trött. Känns som att jag skulle kunna somna på direkten, men det har jag inte tid med. Måste öva på engelskaredovisningen som är imorgon. Ser inte fram emot det. Fick proffshjälp med engelskan av min fine vän idag, tur att man har såna!

Jag förstår inte vad Karlstadborna har för problem när det gäller allmänna parkeringsplatser. Jag var tränare nu ikväll och skulle köra ut bilen precis som vanligt på parkeringen, men istället för att köra ut blev jag instängd. Jag blev tokarg och visste inte vad jag skulle göra. Det var bilar överallt och alla försökte komma ytterligare 10 cm längre när det inte fanns utrymme till det. Det var människor överallt som knödde runt bilarna vilket gjorde att det tog ännu längre tid. Lyckades till slut ta mig ut ur skiten (två bilar bakom, en vid varje sida, en framför, folk överallt och pakerade bilar) och jag kunde åka hem. Det var slitigt och jag var farligt nära ett utbrott. Nu sitter jag i hemmets lugna vrå och chillar.

Helgen passerade lugnt, men fort. Jag dömde tävling i Lidköping och förfrös varenda kroppsdel jag har. Det var -20 grader i söndags morse! Brr. Gick bra och jag har hittat min nya favorit, en kille från Oslo! Han var sjukt duktig och jag hoppas att vi kommer få se honom på EM och VM i framtiden!


Fredag

Befinner mig just nu i Skövde, i min moders kök. Ensam. Förutom systeryster som dunkar musik i rummet intill. Idag har jag rest många mil. Karlstad - Skövde - Falköping - Skövde. Imorgon bär det av till Lidköping för att frysa häcken av mig i 12 timmar. Jag börjar vecka 19 på Fastighetsbyrån, blir kanon! :) Vet dock inte hur jag ska göra med det andra jobbet. Jobbigt att behöva välja mellan två olika. Ska fixa mig lite nu innan vi åker till stan och härjjar.

 




Torsdag

Fick ett very nice telephonesamtal förut ikväll. Trevligt att talas vid, var ju inte direkt igår. We promised each other to keep contact. Det blir finemang! wowo.

Audi till salu om någon vill köpa?

Jag fick erbjudande om donkenmat ända fram till dörren nu, men kände mig så flötig när jag inte ens orkar gå ut utanför dörren. Hade ju varit gött med lite käk i magen, inte mycket som skvalpar omkring därinne nu.

Yes, I'm still in Karlstad! Orkar fan inte åka till Skövde, inte på ett bra tag, men är så illa tvungen.

 

Bremba -bromsar är bra skit har jag hört.


Ehh..?

Visst, det är kul att händer. Jag har ju hoppats på det och att jag ska säga det där, men nu missade jag min chans. Kanske får en till nu, vi får se. Har inga större förhoppningar.

Idag har jag varit trött. Kom hem halv två inatt, alldeles för sent när man ska gå upp klockan 7! Kollade skräck och Die Hard 4 igår. Die hard - filmerna är så sjukt bra!

Jag blir lite smått irriterad på mig själv när det fortfarande påverkar. Att jag till och med bytte säger ju en hel del.


Varför får inte tjejer spela fula spel när alla killar gör det?! Jag kör mitt race.



Idag i skolan
Jag: Kallades du för smulan i skolan?
Josse: Nej!
Jag: Inte jag heller!
Haha så himla fult.

Jag råkade även skrika "stånd" i biblioteket idag för den som vill veta. Vi skulle skriva "avstånd", men skrev fel på datorn och jag skriker: STÅND! för att göra de andra i gruppen uppmärksamma på att de hade skrivit fel.

Så rolig har min dag varit. Nu ska jag kanske till Skövde om jag orkar eller så orkar jag inte och åker imorgon.


Onsdag

Jag trodde inte att det var såhär. Jag trodde bara det var på skämt. Nu har det gått för långt. Jag ska gömma mig under täcket och inte gå ut mer idag, om det inte blir film ikväll förstås. Gick hem från skolan för ett tag sedan för att jag inte mår bra. Jag mår faktiskt riktigt uselt. Ska forsätta att skriva om den engelska artikeln som jag så snällt lovade att skriva om för att jag skulle få gå hem... Usch, tandvärk har jag också :(


Tomten

Tomten är tidig i år. Han har redan besökt mig, vet dock inte om det var en snäll eller stygg tomte som plingade på min dörr. Vågade inte öppna när det stod någon med en tomtemask och skidglasögon på sig utanför dörren. Mattias har åkt upp hit och kollat, men då var tomten redan borta. Tycker ändå att det är äckligt med tanke på att killarna ringde på här för ett år sedan och hotade mig mitt i natten.

Helgen passerade jättesnabbt och jag önskar redan att det vore helg igen, fast om två veckor. De kommande två veckorna kommer jag helt seriöst att dö. I helgen fyllde jag på min garderob ytterligare och igår kväll kollade vi på solsidan. God saft och popcorn. La mig as sent, runt halv två, vilket resulterade i att jag var stendöd imorse. I fredags hade jag panik. Lyckades dock undvika en katastrof och kvällen blev bra i alla fall. Var hos på campus och härjjade runt. Fick en hatt som jag sedan råkade kasta i någons öga, sry. Blev bunkern efter det och nachos! :)

Ikväll ska jag till Karro och flickorna på middag för att fira alla hjärtans dag. Trevligt! :) Synd bara att jag mår dåligt och inte kan svälja för att halsen gör så ont :(

Trött.

Jag leker med elden, I know I do, men det struntar jag fullständigt i. Blev jätteförvånad i eftermiddags när jag fick sms, men väldigt trevligt såklart. Vet dock inte vad det betyder, antagligen ingenting, men det är ett konstigt beteende. Det är ju tråkigt att det blev som det blev, men så är det ibland. Fick precis ett annat sms, hatar den nya smssignalen! Vet vem det är från, hihi. Det stod precis det jag ville att det skulle stå :) Hoppas att det blir snart bara. Jag bävar inför fredag, gaah!

Både igår och idag har var varit irriterad och det är på grund av er.


,,,,,

Jag hatar falska människor! Jag och Lara diskuterade detta nyss och kom fram till att människor runt omkring oss verkligen har förändrats. Visst, alla människor förändras allteftersom, men varför vara otrevlig och ha dålig attityd mot sina vänner?! 

Måndag

Busar runt lite på fb efter mitt förbud! Har hänt en del, men inte mer än att man kan plugga in det i efterhand. Har skrivit med x i 1,5 h, mycket trevligt måste jag säga. Samma intressen. Törna ringde mig förut och vi försökte komma på allt roligt och dumt vi gjorde i lördags, haha! Hon minns ju tex inte att hon ringt runt till lite folk. Det är jag annars ganska duktig på, men nu stod hon för det. Verkar som att det blir all in på lördag igen, vore skojj :)  Alltid kul o festa med tjejerna i klassen, man behöver ju inte oroa sig för att ha tråkigt om man säger så ;) Haha!

Bäst att kila bort till Oscarson så att inte hon äter upp all vår lasagne. Sen ska jag fixa alla inställningar på min nya mobil som jag äntligen fick idag!


Söndag

Under gårdagen var jag något stressad, fullspäckat schema hela dagen! Kikade på bil och shoppade på dagen. Blev ganska mycket nytt i garderoben, bl.a. en ny vårjacka och ett par jeans. Hann även med ett tvåtimmars pass i ishallen. Försökte göra koreografi till introt i Jönssonligan- filmerna, vilket inte är lätt eftersom att det är samma melodi i 3 minuter. Blev något sen till Karro, då jag tog en powernap för att inte ramla ihop av trötthet. Kom hem 5 igår morse och gick upp alldeles för tidigt. Blev uppringd av en känd dj som ville ha med mig på fest, rätt trevlig pöjk. Lyckades undvika att bli beskjuten både när jag gick till Karro och när jag traskade hem inatt. Lyssnade på diverse konstiga låtar under alkoholförtäringen. Det visade sig att jag och Törna har ganska likasinnad musiksmak när det gäller konstig musik. "Peta in en pinne i brasan" är absolut en av favoriterna! Kvällens höjdpunkt var nog när Karro ställde fram popcornskålen. Tackar även Camilla för den goda drinken. Min nyfikenhet tog överhanden och jag fick det bekräftat, vilket antagligen var lika bra. I busskuren mötte vi två killar vars öl jag drack upp på bussen. Jag fick även av någon underlig anledning hans mössa som jag sprang runt med inne på bmb. Han fick mitt nummer utifall att han inte skulle hitta mig, men vid tvåtiden tog han tillbaka mössan. Riktigt trevlig kille! Två andra personer som vi träffade var våra gamla lärare. Jag skrattade mest åt alltihop, medan andra pratade om annat. Blev bjuden på drinkar av någon random kille som senare visade sig vara ett as. Det enda jag har att tacka honom för är att han hjälpte mig upp när jag ramlade så fint baklänges och slog i ryggen och svanskotan. Nu kan jag bara ligga på ena sidan. Jag lyckas med det mesta. Ett knä i skrevet borde han ha, vilket inte är omöjligt att han fick. Jag är rätt duktig på att knäa, en gång fick jag ett stort blåmärke på mitt knä när jag knäade en kille. Undra hur ont han hade när till och med jag hade ont?! Det är onödigt att lägga pengar på taxi, vilket jag bevisade genom att vandra hem inatt. Lärdom: Ska aldrig gå hem igen, det är fruktansvärt långt! Några telefonsamtal till bland annat P gjorde att vägen kändes mindre lång för en stund. Jag mår förvånansvärt bra idag, skönt! Nu återstår det endast en timma av väntan innan veckans roligaste program dyker upp på tvskärmen.


HEJ

Hejhygbhbgvbn mjhjkgcyhck, från törna

Törna är full. Hon klunkar... -det är jag inte hon klunkar inte cissi är så full att hon tror hon är jag ;P

Delade meningar om det detta, KUL . KUK hälsar Törna att ni får ikväll ;)

MOHAHAHAHAHA




Förfest hos Karro. Vi lyssnar på 10 moppepojkar o sånt. Nu är det snapsvisa, men jag sjunger inte. Istappar uti i musen sjunger Piia.

Mycket som kan hända ikväll .

Nu svalde jag. Det är starkt. Törna: Wohoooo


Karro: Jag har så jävla svårt att svälja. Jag har liten mun.
Men karro, det är ingen ursökt. Piia sögger at man ska släppa ned så långt man kan. Camilla säger att man ska släppa ned kuken så långt ned i halsen om möjligt. Det är så de ska tas ;)


törna berättar om sina porrerfarenheter nu.




.

Jag är en död människa. Tog en powernap och blev väckt av att en kändis (?) ringde och bjöd mig på fest i stan här i Karlstad. Karro va sugen på att dra dit så vi får väl checka the place innan vi går in på krogen. Nu måste jag skynda mig.

Oops I did it again

mohaha. Jag kan inte låta bli. Spännande. Nervöst. Problem. Drömde dom et som absolut inte får hända, men det kanske kommer hända om jag känner mig själv rätt.

Jag är stendöd. Kom hem fem imorse från campus. Bakade bullar och härjjade runt med Oscarson, Joel, Betty o co.  Blev nyttiga bullar, inte så dumma faktiskt. Nu ska jag strax till stan, måste införskaffa mig alkohol inför kvällens festligheter och även lite annat tjaffs.

Dagens to-do-list:
Gå upp
Fixa mig
Stan
Provköra bil?
Ishallen
Färga håret
Förfest


Dags att skynda sig.


.

Jag blir så jävla trött på statliga myndigheter som är störda i huvudet. De förstår inte att bakom varje fattat beslut finns en enskild individ. Visst om personen i fråga inte sköter sig eller om den beter sig dåligt, men nu är det inget dessa. Jag blir tokförbannad på det här. Gaaaaaaaaaaah! JÄVLA IDIOTER fatta att det inte går jämföra den här personen med alla andra som inte sköter sig bara för att h*n har personliga problem som inte ni har ett skit med att göra. Jag har lovat att hjälpa dig, ingen gör såhär mot min ***********!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bara för att jag är jag

Jag har en förmåga att trassla in mig i de mest konstiga situationer, så även idag. Jag letar bil, som många av redan vet om, och hittade idag en bil på blocket. Klickade in mig på länsförsäkringar för att se hur stor försäkringspremien skulle bli. Min premie blev dock skyhög och jag provade därför med att se vad mamma skulle få. Hon fick halva premien! Bra, tänkte jag. Det gick en liten stund när jag plötsligt får ett, hmm upprört(?) samtal från min moder. Hon har blivit uppringd av länsförsäkringar som undrar om hon ska flytta till värmland och även om hon ska köpa bil. (Jag hade gått in på länsförsäkringar värmland, vilket hon inte tillhör) Nej, svarar hon och han undrar vidare varför hon då har skrivit in sitt personnummer och reg.nummer på en bil. Smartot svarar då att det är antagligen min dotter som har gjort det! Tack mamma. Gubben undrar om det är jag som ska köpa bilen och moder jord svarar självklart ja. Han säger att man inte får göra så och att jag ska ha en egen bilförsäkring. De pratar en stund och innan de la på sa han att han minsann ska ringa upp mig och prata med mig om att man inte får göra på det här viset och att de kanske kan jämka priset lite, för att jag inte ska ha bilen ställd på mamma. Efter 5 minuter fick jag ett samtal, men jag vågade inte svara.

Nu sitter jag blå i soffan o pustar ut efter ett hårt spinningpass. Redan efter fem minuter fick jag mjölksyra i benen, som försvann efter halva passet. Gött det! Tänkte färga håret brun/svart innan jag går bort till campus ikväll, men skallen blev såklart blå. Gaaaaaaaah! Tror att jag fick bort det mesta i duschen, återstår att se när det är torrt. Nu blir det wok innan jag sticker till Annapanna.

Onsdag

Idag har varit en bra dag. Vaknade halv tio, pluggade och kikade på våra bästa år. Gjorde iordning lunch, pratade med Lara och gjorde iordning mig innan skolan. Det är nog nästan rekord! Vanligtvis när skolan börjar 13 går jag upp vid 12 och har panik över att jag inte hinner i tid. Jag tror att jag har blivit vuxen, haha! Åkte till ishallen efter skolan och hade panik! Shiiiiiiiiiiiiiiit. Trodde ju verkligen inte att det skulle bli så, men nu blev det så. På parkeringen fick jag verkligen panik, men det var ju även roligt. Sen åkte jag hem och funderade över vad jag kunde ha gjort annorlunda. Kanske var jag elak, kanske inte?

Nu ska jag ringa Erik, eftersom det är Family Guy på tv!

Tisdag

Jag är galet festsugen! Ge mig alkohol nu!! Jag är även galet trött, men måste duscha bort svetten från spinningpasset först innan jag får närma mig sängen.

I fredags, när jag var hos Roger fick jag reda på både det ena och det andra om folk. Det är stört att folk beter sig så, jag skulle aldrig kunna göra det. 

Jag vill ha en ny mobil, min glappar och mottagningen är sämst. Har iofs en ny mobil, men jag tycker inte om den så jag använder en gammal skruttig som inte ens kan ta emot mms. 

Idag är det två veckor sedan jag var inne på fejjan. Det är så skönt att slippa fb och allt det där. Måste dock erkänna att jag är lite nyfiken på vad folk sysslar med, känner att jag inte riktigt är med i leken längre. Hur fan klarade sig människan utan facebook förut?!


RSS 2.0