...

Vet inte vad jag ska skriva. Vilken jävla vändning kvällen tog. Tack för att du är ett svin!


Kan skriva lite om de senaste dagarna istället, de är betydligt roligare. I söndags var jag och Lillie i Karlsborg och badade vid Djäknäsundet. Det är så jävla fint där på klipporna, känns som att man är vid kusten. Nackdelen är de branta klipporna som man måste klättra uppför. Dumma som vi var släpade vi med våra brassestolar, haha. Det var en riktig kamp att få med dem upp på klipporna. Efter ett tag kom B och N dit med sin båt och körde runt. Åkte tillbaka till Karlsborg och åt på Sibylla och spelade minigolf. "Hjälpte" även till att ta upp båten ur vattnet. Åkte fram och tillbaka sen. Jobbade i måndags, segt som satan. La mig vid 3 på natten. Det var tack vare colan som jag klarade mig igenom den dagen på jobbet, hehe. Gick tidigare i måndags för att åka till Simsjön för att sola i det fina vädret! Hann med en runda upp berget med Anna innan jag busade iväg på kvällen. Igår kom mina tyska vänner hit, var på Simsjön och sedan på Harrys för att kolla på fotbollen. Riktigt trevligt. Så tråkigt att de flyttar hem till Tyskland snart, saknar dem redan :(

Köpt nya skor idag, eller snarare tofflor. Har fått hälseneinflammation och kan inte ha vanliga skor. Tur att det är sommar och inte en meter djup snö, haha.

Är lite sugen på att åka till Karlstad i helgen. Karro och Simon vill gärna gå ut och skaka asssssssssss till fanta och rosé ;D

Gaah

Jag blir så trött på sådana som dig!

Midsommar

Halleluja, it's a miracle! Cecilia has been sober this year! YEAAAAH! Det var riktigt länge sedan jag inte drack på midsommar, men idag känns det desto bättre när alla ligger bakfulla och jävliga. Har haft en skön eftermiddag uppe på Simsjön i det fina vädret. Har bränt baksida lår, aj aj. Snart blir det brunt och då är all pina värt det.

Gårdagen spenderades ute i solen, stekte på rätt bra. Åkte till Simsjön med familjen Dahl, alltid lika trevligt! :) Ser fram emot Falkenberg. Skrattade åt den gamla gubben som inte kunde sjunga, utan han rosslade bara fram ett par ord här och där. Åkte hem och fixade iordning mig, åt midsommarmat och sedan kom Anna och åt jordgubbar med oss. Hämtade Lillie och åkte till Skultorp. Vuxna är pinsamma när de är fulla. Adams band spelade några låtar, vilket uppskattades av de vuxna som skuttade omkring som 5-åringar på sommarland. For sedan vidare till Värsås (av alla ställen på jorden) där vi träffade en del folk, bl a min gamla fritidslärare. HAHA vad fan gjorde hon där? Pinsamt! Man äter inte direkt ur tårtan med en gaffel när man är 40 år (och umgås med 20-åringar också för den delen). Hon bor granne med mig och undvek därför att gå förbi där just idag, tror hon skäms lite.

Nu ska jag fortsätta med mitt bullbak. Lite kul att få samtal sådär på morgonkvisten, även i natt :)

Helgen

Kom hem till min kära mor för en stund sedan. Har varit borta hela helgen. Började med att jag åkte till pims i fredags kväll med Anna. Hyrde film efter det och åkte sedan hem till Anna för att hämta strumpor, då jag vägrar att gå barfota hemma hos folk. Åkte iväg och kikade på filmen, den nya Wallander. Bra film! :) Kröp till sängs och sov riktigt länge igår. Lite för länge. Låg i sängen och myste innan jag fick tummen ur och tog tag i saker och ting. Var med Daniel på kvällen i Karlstad och sedan for jag bort till Oscarson och hennes kompisar. Vi gjorde våfflor i en toaster. La mig väldigt sent imorse, runt 5- tiden med världens jobbigaste huvudvärk. Som tur var gick det över till att jag vaknade! Vaknade sent idag med, vid 2. Är det helg, så är det helg. Tog en lång dusch innan jag åkte till Skövde i eftermiddags. Direkt efter det åkte jag till Falköping för att fira min faster som fyller år idag!

På vägen till Skaraborg blev jag fasligt rädd ungefär 20 gånger. Så jävla mycket djur ute. Harar, katter, rävar och ÄLGAR! Såg två älgar, en inne i skogen och en framför min bil. Tvärnitade för en älg, tur jag inte körde på den. Puuh. Just det ja, blev även rädd inatt. Jävla viftande med armarna.

Nu ska jag sova, John Blund har hälsat på.

=/

Om du inte kan hålla vad du lovar behöver du inte lova något från allra första början!
Jag blir så trött...!



Började jobba som ekonom igår. Flyter väl på - i och för sig ganska långsamt...

Ahora - bedtime!


Haha

Idag berättade Christian för mig när jag för några år sedan satt vid msn och skrev med honom, hade camen på och var i ett icke nyktert tillstånd. Helt plötsligt springer det förbi en naken kille i camen, haha. Vi har försökt att lista ut vem killen är, men det är omöjligt. Finns ju 100 st att välja på ;) Hihi.

Simon tycker att jag har snuskiga väggar, men de är i prima skick! Borttvättat !



Cecilia Synd, ja det är jag det!

Helt stört

Vad fan har hänt i Skövde? Folk är ju helt störda och verkligen idiotiska här. Saker man inte trodde om vissa... jaa, helt jävla sjukt!


Gårdagen var ganska lugn. Hade ont i huvudet hela dagen. På natten körde jag hem folk från krogen och fick lite cash fört, inte dumt. Satt kvar i bilen och härjade fram till klockan 7 på morgonen. Var rätt trött och sleten då. Fick lite juice där, dock inte nypressad som jag ville ha, men det gick bra ändå. Slocknade sen och gick upp vid 1. Duschade och badade, as gött. Tänkte äta med grabbarna grus, men mor min hade grillat och det är ju bättre än en flötig pizza. Åkte till Falköping med Lillie och Bella efter det. Hämtade Christian och sedan blev det Skultorp.

Sängen nu, är väldigt trött.


Sommarlov

Igår fick jag ju som sagt sommarlov och det firades med lite härjj! Var rätt trött och sleten när jag kom hem från jobbet igår, men vilade en stund och efter det stack jag ut . Åkte Cheva cabbe och strögade lite i Skövde. Åkte till Tibro och sedan kbg. Strögade lite i kbg innan vi bytte bil där och jag körde en gammal 240. Vilka minnen alltså! Det var ju inte igår jag körde en sådan skönhet, haha. Tur att det fanns servo på den, annars hade jag blivit genomsvettig. Bytte bil igen till Audi och sedan blev det 240 igen. Åkte tillbaka till Tibro och sedan Skövde igen. Hämtade fulla studenter i Skara och jag somnade nästan på vägen hem. Fick konstiga och argsina samtal/sms inatt. Sista smset svarade jag inte på - och det med all rätt! Blev lite halvsur, men hade kanske egentligen ingen anledning till att bli det. Satt där tyst i bilen och visste inte vad jag skulle säga, haha. Så hemskt!

Kom hem fyra inatt = dödstrött Cecilia. Sov till kl 16 idag! Vaknade med huvudvärk, aah usch. Får se vad som händer idag, hoppas på nåt ruuuuuuuuuuuligt!


:)

Fick precis ett samtal som gjorde mig glad!
LALALALALALALALALA

Besiktning

Hemkommen från mäklarbyrån för ett litet tag sedan. Inte en människa här, sitter här själv fram tvn och väntar på bättre tider. Ska snart hitta på nåt kul!

Har besiktigat ett jättefint hus idag och det skulle även skrivas kontrakt. Det ändrades dock när vi gjorde besiktningen och vi fick veta att det är fukt i badrummet och rötskador på halva trossbotten. Kul. Nej. Det blir ingen billig historia. Åkte till kontoret till tidigare än andra mäklaren, strögade runt själv där i stan i mäklarbilen och gjorde reklam och kände mig flashig!

Har haft fullt upp hela dagen, massor att göra. Mobilen har ringt stup i ett hela dagen, samtidigt som telefonen på kontoret har ringt hela tiden. Massa telefonpratade idag, but I like it. 


Nu har jag sommarlov! PM:et skrev jag klart inatt kl 2. Pratade i telefon i natt och efter det blev det klart. Hihi, sweet. AS. Var dödstrött imorse när jag skulle upp 6,20. Jag var ju självklart sen och fick köra i 150 för att hinna dit i tid, inte bra. Jag ska skärpa mig.

Nu ska jag göra något roligt!



I'm back!

Har inte haft internet på ett par dagar, men nu är jag tillbaka bakom skärmen! Rätt skönt att slippa internet och kolla på diverse saker på datorn. Har tagit det lugnt, vilat och slappat. Kollat på film och myst. Hihi. SEMESTER! ;)

Hårfönen gick sönder förut. Det kom en jättestor orange låga från den. Tur att jag inte höll den mot håret, då hade jag varit flintis nu! Istället sitter jag här med mitt lockiga hår och önskar att det fanns lite mat på bordet, men icke.

Hela dagen igår undvek jag badrummet. Det fanns nämligen en äcklig liten silverfisk därinne som flög fram och tillbaka över golvet. USCH så vidrigt! När jag skulle duscha klev jag på toaletten och sedan över till badkaret, haha. Tur att jag åter har dusch nu.

Idag har jag och Anna ätit ihop på korvbaren. Äckliga pommes där!

Känner att orken tryter, måste nog slänga i mig lite käk innan jag skriver vidare på mitt PM som går sakta, men säkert framåt. Väldigt sakta. Har hela kvällen på mig att skriva, får se om jag hinner klart annars lämnar jag in det ändå. Hinner inte skriva något imorgon innan det ska lämnas in, då jag ska till mäklarbyrån och kränga fastigheter. Husbesiktning kl 9 imorgon bitti, kan nog bli intressant och roligt!



Heeeeeeeeeeeej

Usch, min tand kliar. Gaah!

Idag har jag slöat! Jajamen. Fick besök under lunchtid! Det uppskattades :) Har skrivit 1/3 på pm:et som ska lämnas in på fredag. Badade i 1,5 h idag. Faan vad gött det var. Hade glömt hur mysigt det är att bada bubbelbad och bara ta det lugnt. Får nog bli ett bad imorgon igen. Igår kväll blev det i alla fall ett dopp i sjön. Kallt som satan, men i var jag! Myggbiten blev jag också. Mitt i pannan, ser ut som jag blivit träffad av en golfboll! haha. 3 år igår också. Jajamen! Hihi. Så kan det gå.

I lördags var jag i Göteborg med Sarah och Lara. Mycket trevligt. Inhandlade mig lite kläder. Hade lite planer på att busa iväg på lördagskvällen, men kikade film med Louise istället. Slutade med att båda två somnade på soffan.

Trött är jag, sova ska jag. Snart. Nu vibrerade mobilen, ska se vad som står där! Hihi


Sol, student och Skövde

Strålande fint väder idag! Igår också för den delen. Och hela veckan som gått. Åkte till Skövde igår kväll, kom hit vid 22. Stannade kvar i Karlstad under dagen för att sola, roligare än att sitta i en stekhet bil mitt dagen. Solandet resulterade i en bränd framsida och vit baksida. Snyggt! Daniel tyckte att det var riktigt kul att peta på mina brända armar.  Idag var jag på mitt sommarjobb och kikade runt. Cyklade ned till stan efter det och kollade på kortegen med Anna, N och B. Trevligt! Såg rätt b ut om man säger så, känns som att vi röjde mer än vad årets studenter gjorde. Det var i alla fall en jävla massa folk där och solen stekte på rätt bra på mina redan brända armar. Jag och Anna satte oss på torget och satt där i 3 timmar och tjötade skit. Under den tiden hann vi bli mer röda. Nu gör det förbannat ont, aj aj. Tur att det blir brunt snart! Cyklade förbi Adam på shell och där fick vi gratis glass av ägaren och sedan fortsatte vi till Lillie. Anna trilskades med att hitta en kofta på stan som hon kan ha till sin speciella tröja. Hon hittade till slut en inne på gina, men hon ville prompt få ihop 250 kr för att få en stämpel på sitt bonuskort. Det slutade med att jag fick rycka in och köpa toffsar.

Veckan har för övrigt bestått av plugg. Har ett arbete att lämna in nästa fredag, sedan är det sommarlov på RIKTIGT (även om jag har lurat i mig själv att det är lov redan nu). I tisdags cyklade vi ned till stan och åt glass, i onsdags var vi i stan ett gäng och åt glass, sedan blev det kubb innan jag sa hej då till några vänner som flyttar.

Imorgon ska jag till Göteborg med Lara och Sarah! Kommer nog bli riktigt trevligt.

Strålande sol

... och jag sitter inne! Inte okej. Borde gå ut i värmen, men jag sitter duktigt kvar vid datorn och försöker skriva på mitt PM som ska lämnas in i nästa vecka. Planen var att åka till Skövde imorgon, men jag tror att jag skippar det. Blir nog på torsdag eller på fredag morgon. Vill helst vara kar här över helgen och segla på måndag, men ska till sommarjobbet på fredag morgon och sedan ska jag och Anna kika på studenten på eftermiddagen.

Nu ska jag skriva PM och kolla på våra bästa år!

RSS 2.0