Sova sova sova

SOVA NU. Men först ett litet inlägg till mina små bloggläsare! ;)

Tänkte skriva om Öland, men har inte riktigt tid med det nu eftersom jag ska sova. Har jobbat idag, pratat med massa sär, kollat på bil, städat, gjort matlåda och träffat Anna på stan. Satt på torget i ett par timmar o tjötade skit. Kollade på alla särisar som passerade. Det bor verkligen konstigt folk i Skövde. En tjej med tvångstankar, sär med donuts, sär som går på toa på torget och slänger väskor i fontänen m.m. Roligt att gamla klassisar byter kön. Hittade en väska när vi fönstershoppade på torget. Den ska Anna kika på imorgon åt mig. 

Försöker få tag i Louise, men hon svarar inte. Tycker inte om att hon är på P&L när det händer en massa skit där. Ogillar även att min kära moder befinner sig i Grekland när det är upplopp där. <3

Nu blir det sängen och Öland tar jag en annan dag! ;)

Måndag

Jag är vråltrött. Borde lägga mig omedelbart. Öland var nice. Mycket skojigheter, men även lite aggressiva utbrott. När vi packade in i husvagnen fick jag ett trevligt samtal från N. Det var trevligt minsann. Sov hela natten ner till Öland. Roger körde, mohaha. Kom fram 6 på morgonen i fredags. Jag var stendöd. Idag på jobbet jag var död den sista timmen annars har dagen gått fort. Jag fortskrider med lägenhetsförsäljningarna! :) Vigge skrev för en stund sedan och friade till mig.

Han: Mattias tycker att du och jag borde gifta oss.
Jag: Ja, jag är ju en bra tjej
Han: Såååeh... vad säger du?

Haha.

Nu ska jag fanimig sova. Skriver mer om Öland en annan dag.

Ps. Danskar är förjävligt jobbiga att förstå.

Midsommar

Trevlig midsommar! Nu åker jag till Öland om ett par timmar med ett par vänner. Kommer nog ta ett tag innan vi är där eftersom det går långsamt med husvagn. Tur att jag slipper köra. Jag kommer endast bli ilsk med en husvagn bakom bilen, haha. Jag och E ska nog tälta för jag vill inte sova trångt.

Tjipp o hej!


Måndag

Kom hem från jobbet nyss. Ligger i sängen och vilar en stund innan jag ska göra något vettigt med mitt liv och den lilla stund jag har innan jag ska sova. Hade ett paket att öppna när jag kom hem. Kom på att min favorit i Karlstad skickade brev i förra veckan! :) Innehållet var iofs inte lika roligt, förutom texten som står på boken "x er best". Haha klockrent! Gulligt att köpa och skicka boken till mig! :) Har haft två lägenhetsvisningar ikväll - båda är mina! =) Imorgon ska jag ringa och tvinga folk att buda, mohaha. Ne, så illa är det inte. De kommer buda ändå. Wowo. Har anmält mig till en lägenhetsvisning i nästa vecka. Får se om jag kanske är med och budar på den.

Lurad

Glömde skriva om en grej som hände på byrån i fredags. Blev irriterad och lurad, haha.

Det ringde en äldre man till byrån i fredags som ville sälja sitt slott som ligger en liten bit utanför stan. Jag blev genast intresserad när han sa slott och spände öronen. Vi skulle få 10 % i provision och där började jag bli lite misstänksam, men han pratade på om sitt slott. Han ville att jag skulle sälja slottet.
Jag sa nej, jag får tyvärr inte sälja några fastigheter ännu, men jag har kollegor som är duktiga på att förmedla fastigheter.
Han: Nej, du låter som en gullig och trevlig tjej. Jag vill att du ska sälja det.
Jag: får tyvärr inte det.
Han: Då vill jag inte sälja det.
Jag: Jag kan stå med som extra kontaktperson om du vill, så är jag delaktik också.
Han: Jaha hmm.. Kan du inte ha på dig lite korta kjolar på visningarna?
Jag: Nej, det kan jag inte.
Han: Kan du inte ha på dig lite sexiga underkläder o sånt då?
Jag: Om det är sånt du är ute efter får du kontakta en annan byrå. Vi sysslar inte med sånt här på vår byrå.
Han: Jaha... (gapskratt)

Då är det min vän Daniel som har ringt och skojat med mig. Haha. Han förställde rösten och lät sm en sliskig äldr herre. Jag visste inte vad jag skulle göra när jag fick ett sådant telefonsamtal. Jag behöll iaf lugnet och lät proffsig, enligt Daniel. Jag som annars alltid brusar upp och blir arg.


Trött

Vaknade halv tolv, men ligger trots det fortfarande kvar i sängen. Det är sååå jävla gött att inte behöva gå upp. Eller jo, nu måste jag nog göra det. Ska fixa iordning mig och hälsa på min nya mormor :) Igår hade min faster 50-årsfest i Lerdala på Gröna Lund. Det var faktiskt riktigt kul. Roligare än jag trodde att jag skulle ha. Jag var i alla fall finast på festen i min fina klänning! Var hos Lara tidigare på kvällen och firade hennes examen. Åt hennes goda chevapi (?) som hennes mamma gjorde enbart för min skull, så gulligt! :) Det är verkligen sjukt gott. Åkte sen vidare till Lerdala. Träffade Eriks föräldrar. Pratade med dem och mina föräldrars vänner. De känner tydligen varandra och har varit iväg på olika resor som jag fick höra om. Pyjamaspartyn o sånt, haha! Jag och Annika blev uppraggade av två söta killar. Trodde nästan att de var i vår ålder, men icke.

Killen: Vad gör du för något då? Har du börjat gymnasiet än?
Jag: Eeh ja..
Killen: Jaha, men går du i ettan då eller?
Jag: Nej nej, jag har slutat.
Killen: Jaha, då tog du studenten i år eller? Du är 92a alltså.
Jag: Nej, jag tog studenten för länge sen.
Killen? Är du 91a då?
Jag: Nej, jag är 88a.
Killen: VAAAAAAAAAAAAAAAAAA? Är du så gammal?
Jag: Hehe jaa
Killen: Vad jobbar du med då?
Jag: Jag är mäklare.
Killen: Är du mäklare? Men vaa... Jag trodde seriöst att du var mellan 91-94. Nä, jag trodde du va 92a som äldst.

Haha, det är ju kul att man ser så ung ut ;) Han själv var 93a och inte ens fyllt 18 år än. Lammkött, grr ;) Söt var han i alla fall. Annikas ragg var också 93a. Ingen av dem kunde dansa och därför fick jag föra. Jag gjorde mina egna snurrar och han såg mest förvirrad ut. Dansade en stund innan vi gick iväg och drack saft. Pratade en bra stund innan vi återigen gick ut på dansgolvet och buggade loss. Sista låten blev en tryckare och både jag och Annika ville därifrån. Killarna slingrade sig runt och ocg vi var säkra på att de skulle ge oss en puss när som helst, haha. De såg jätteledsna ut när vi sa att vi skulle åka hem. De får nog växa till sig lite först innan de har en chans.

Veckan har gått ganska snabbt. Jobbade endast onsdag, torsdag och fredag. I fredags var det riktigt stressigt. Jobbigaste dagen på länge. Hade hand om en ny budgivning som nyss startat och som är lite komplicerad med massa förbehåll hit och dit. Imorgon är det jag som fortsätter ha hand om den - ensam. Gaah. Visning imorgon kväll för den som känner för att köpa en 2a i centrum. I fredags åt jag och Daniel popcorn och bubbel (loka). Gott gott. Saknat den killen. Kul att ses igen. Iofs var jag där i torsdags en snabbis när han och Johan kikade på film. Nä, nu måste jag fixa mig innan herr E ringer och är arg.


Jobb

Nu är jag åter i Skövde och arbetar. Kom hit vid två inatt och la mig tre. Var jättetrött när jag skulle gå upp. Hade det så trevligt i Karlstad att jag inte ville säga hej då till min tårögde vän som vinkade adjö när jag rullade iväg. Glömde dock några saker och hemma och åkte tillbaka. Pratade en stund till och det blev natt innan jag får hem. Tur att man har fina vänner som kan ta hand om en när man är jättesjuk :P höhö. I måndags fick jag tacos, supergott! Trevligt sällskap också. Kollade på en varulvsfilm. I söndags fick jag sällskap till smala susie. I måndags solade jag i ett par timmar, men fick ingen färg överhuvudtaget. Solkamraten fick däremot färg på ena sidan av ansiktet, haha! Mycket trevligt. Diskuterade drömmar, fantasier, framtidsplaner osv. Sov till ett igår. Asgött och välbehövligt för att bli frisk höhö. Packade och städade lite i min lägenhet innan jag for iväg till Bergvik. Både jag och min reskamrat var hungriga och därför blev det mat där. Gottit.

Skulle ha åkt till Malmö på fredag för att köpa en bil, men den blev såld nu :( Vore bra om jag hittade en nu när jag har en duktig bilvän som kan följa med och kika. Nu blir det lite tv och förhoppningsvis roliga besked om jag gör som Mattias säger. Godnatt.

Helgen

Fy fan vilken hemsk dag det var igår. Tur att jag har en så fin vän (V) som stället upp och tar hand om mig! :)

I lördags festade vi hos Mattias. Törna kom hit innan och vi härjade lite i fönstret med Mattias och V. Jag råkade svepa min vinflaska på superkort tid. Drack nog alldeles för mycket egentligen, men men. Trevligt vare iaf! Simon och Erika kom förbi, hon lär nog tycka att jag är störd nu, haha. Tog massa roliga slickkort på dom, men de är borta för alla kort på kameran är av någon konstig anledning raderade :( Det var roligt när jag och X försvann ett tag och alla genast började spekulera i en massa saker. Så sär liksom, man kan väl få prata lite?! Joel och några fler kom förbi efter krogen. De hade köpt hamburgare till mig och V. Snällt. Han var dock lite för på, vilket jag inte märkte eftersom jag va rätt full. V och Mattias gillade det inte och skickade hem honom, haha! Shit vilka killar alltså, de ställde verkligen upp! Gjorde upp planer för att det inte skulle gå illa. Följde mig hem och Mattias kom hit, slängde ut folk och jaa.. Tack! :) Blev lämnad ensam, vilket var kul i en sek. Gick ner till V och Mattias. Däckade i sängen och vaknade kl 8 på morgonen och var förvirrad. Mådde som ett as och gick hem o sov. Vaknade vid tio då V kom och väckte mig för att vi skulle iväg och segla, vilket jag inte kände mig pepp på. Blev medtvingade iaf och det var nog det dummaste beslut jag gjort i hela mitt liv. De första två timmarna gick bra, men sen blev jag bara sämre och sämre. Båten guppade upp och ner. Allting snurrade, jag frös, jag svettades, huvudet dunkade. Sa till Stefan att jag sätter mig nere i hytten istället, för att jag inte orkar hålla på att byta sida när vi slår segel hela tiden. Satt mig där och mådde sämre än sämst. Satt med en hink i två timmar! De två värsta timmarna i mitt liv!!! Vi var tvungna att vända om och åka tillbaka pga. mig :( Iofs var jag glad för det, men tråkigt att behöva segla hem. Njöt iofs inte heller av segelturen. V var duktig på att styra, inte så konstigt eftersom jobbar som styrman! :) Det värsta var nog när hinken välte i hytten, då trodde jag seriöst att jag skulle dö, haha. Vi kom ner o satte sig hos mig i hytten och tog hand mig sjuka mig. Sjukt pinsamt, trodde jag skulle dö. Till råga på allt tog V hinken och tvättade den i sjön. Jag skrek att jag skulle göra det, men jag kunde knappt stå upp så det var inte att tänka på. Åkte hem och satte mig i duschen. V kom med cola som gjrode mig lite piggare. GIck ner till Mattias och kollade när han packade. Sa hej då och kramades i hundra år. Naaw :( Mössan kom förbi och var tjurig. V undrade varför mössan var här om han ändå bara är sur, det undrar jag också. Skickade iväg honom ganska snabbt. Jag och V åkte istället till donken. Satt där i två timmar och tjötade skit. Tog en timma för mig att äta upp hamburgaren, haha. Drog hem och kikade smala Susie som jag somnade till. Gick upp till mig och la mig vid 2.

Vaknade för ett tag sen. Är fortfarande i Kalrstad. RIngde och sjukanmälde mig idag. Måste vara hemma och vila upp mig idag, mår fortfarande inte helt hundra. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli en ny människa.

Lördag

Kör ett snabt inlägg.

Ligger för tillfället i min säng och ska snart resa mig upp för att fixa iordning mig. Ska ner till Mattias och festa med grannarna, Törna och Joel! =) Kommer nog bli trevligt! :) Har varit en fullspäckad dag. Först kom V hit och störde mig i ett par timmar. Skulle kollat på bil, men sen kunde de inte.. Efter lite vattenkrig och sömn gick jag bort till P och störde när han packade. Åkte till donken och åt innan det blev ett sorgligt farväl på busstationen. Iofs kommer vi förhoppningsvis ses inom en snar framtid, men man vet aldrig. Åkte till Teresias examenskalas. Bjöds på tårta och kaka, mycket trevligt. Sprang bort till skolan, kikade på Clear rivers bil som de har byggt. Snygg! Tjötade lite med V i verksta'n, fick en skruv att laga min säng med. Har precis duschat, ska fixa iordning mig nu innan Mattias kommer o rycker i min dörr.

Btw, hann precis upp till seglingen igår! :) Jobbade till 12. Kollade därefter på kortegen i stan med Annika. Skrattade åt alla sär som stod på flaken och såg mobbade ut. De såg mest ut att vilja därifrån. Åkte hem och panikpackade innan jag for iväg till Karlstad.

Tjipp o hej

Brännboll

Spelade brännboll med jobbet idag efter vi slutat. Spelade på fotbollsplanen på berget. Det var vi (mäklarna) mot banken. Gissa vilka som vann?! MÄKLARNA!!!!!!! Jag sprang ett helt varv och tog lyror. Fredrik sprang tre hela varv, Jenny ett och Birgitta ett. Vi är grymma! Solen sken och det var hur svettigt som helst. Vi vann i alla fall med 140 - 70. Efter det åkte vi upp till restaurangen och åt buffé. Supergott! :) Måste åka dit igen. Det var dock mindre kul att sitta där svettig, men eftersom vi alla var svettiga gjorde det inte så mycket. Kom hem vid nio och då var jag med Christian och Lillie en stund. Dags att sova. Imorgon håller jag i en visning helt själv. Wowo.

Natt

Jag vill inte upp o jobba om 5,5 h. UUUUUUUUUUUSCH. Fattar inte varför jag inte går o lägger mig nu. Funderar på att skaffa mig en privat blogg som ingen läser för att kunna skriva vad jag vill. Har på sista tiden märkt att jag skriver ganska långa inlägg, vilket är både tråkigt och onödigt. Det är jobbigt att korta ner när man har ett skrivflow så att säga. Dumma norsk som inte svarar på mitt norska sms. Dumm!

 

Suss og klem. Nå skal jeg sove så jag våkner imorgen.


6 juni

SVERIGE <3

Har haft världens bästa helg, synd att den tog slut :( Kom som sagt till Karlstad i torsdags. Lämnade in uppsatsen i fredags, asgött! Fest i både fredags och i lördags. Var lite bakis i lördags, men det gick över. Solade hela dagen och blev röd på ryggen. Festade bort det och solade även igår. V och Mattias gjorde mig sällskap! :) Åt frukost ute, gottit. Helt plötsligt när jag ligger på mage och solar utan bikini häller V iskallt vatten på mig. Jag tar på mig bikinin och ger igen. Hade dock inte lika stor vattenflaska som han hade och det tog därför slut ganska snabbt. Gick in i tvättstugan och fyllde på vattnet och gömde flaskan under linnet. När han inte såg gick jag o hällde iskallt vatten över honom när han solade mohaha! Rätt åt honom :) Blev ett jäkla liv där och jag fick springa för livet. Han blev riktigt nöjd när han lyckades kleta solkräm på min "puppe" :P haha! GIck till konsum o köpte grejer till grillningen och satte fyr på grillen. Mys! :) Johan och hans vän kom förbi och gjorde oss sällskap! Eva kom också, kommer sakna henne :( Gick över till andra sidan och satte oss i solen. Satt stilla i typ 10 minuter innan vattenkriget var slut. Jag fick över hela byxorna så jag gick upp för att byta om. Kom tillbaka med vatten och öste över över V :P Hans vatten tog slut och jagade därför mig ich mitt vatten. Eftersom han är lite starkare lyckades han ta flaskan. Jag fick tag i hans aloe vera salva han tog med sig ut och hotade med. Han tog en annan flaska med kräm och kriget var ett faktum. Vi sprang runt som idioter och kastade fuktlotion på varandra. Han lyckades brotta ner mig och jag fick i hela ansiktet, uuuusch! Håret var nog värst. Fy fan vad det såg ut. Såg ut som vi var helt nersaggade, haha. Var tvungna att gå in och tvätta så vi gick till tvättstugan och tvättade ihop. Det skulle vi inte ha gjort. Därinne blev kriget ännu värre :P Fick en hel flaska vatten i byxorna. brr så kallt! Det var vatten i hela tvättstugan, alla torra kläder var blöta :P Jag tog av mig kläderna för sjuttio efte gången, hängde in dem i torkskåpet så de skulle bli torra. Åkte upp till Mattias i en blöt tjocktröja. Fick låna byxor av honom och en tröja av V. Kunde ju iofs ha åkt en våning upp och bytt om, men orkade inte :P Kikade på sällskapsresan och sen Rated X. Alla tre somnade typ i soffan. Vid två kastade Mattias ut oss och vi gick till fontänen vid skolan. Tänkte bada, men det var så äckligt vatten där. Åkte hem och duschade. Gick över till V o tjötade skit till 4. Var helt död imorse eftersom han smsade vid 9-10 och ville ha kaffe, haha! ALDRIG ! Sov till 12 och gjorde iordning mig lite. Vid två kom V och gav mig lotion. Slutade självklart med vattenkrig inne hos mig. Byxorna blev återigen blöta och jag bytte om igen. Dum som han är vågade han sig in i dörröppningen. Jag såg min chans och blötte ner honom. Köket, hallen och badrummet blev blött. Lite slagsmål om duschslangen, som han för övrigt visade mig hur man gör med, så var kriget över. Fy fan vad vatten det var. Rummet blev också blött som jag halkade omkring i. Gästen krävde kaffe och skrattade åt mig som inte kan koka kaffe, haha. Som tur var hade jag nescafe hemma, men inte heller det vet jag hur man fixar. Inte lätt när man inte dricker coffee :P Mattias kom förbi och vi åkte till donken. Satan va gött. Åkte förvi kroppkärr på vägen hem. Varmt i vatten, åkte hem o hämtade badkläder och slängde oss i sjön. V var gullig och virade in mig i handduken. Åkte hem, duschade och sen kom V förbi med lotion. Smörjde in min röda rygg som svider. Sweet =) Sprang runt halvnaken i handduk. Var lite rädd att han skulle dra av den, men han är ju en "gentleman". Haha. Fick även hans lösen till internet så nu har jag internet i Karlstad framöver, hopaps jag :) Panikpackade och åkte till Skövde. Nu är jag här och jag är uttråkad. Känner inte för att åka till jobbet imorgon. Vill läsa ytterligare ett år i Karlstad. Har inte sagt upp lägenheten heller. Dumt, men jobbigt. Vill ha den kvar! :) Vi får se, vi får se. Ska i alla fall till Karlstad i helgen. Segla och festa med grannarna! :) Wowo, mysigt.

Kul att V insåg vad han gjort och bad om ursäkt till sin prinsessa, haha! Fick en liten gul blomma :P


Har gjort mig ovän med två personer den här helgen. Inte smart. Den ena är det lugnt med, men den andra gnäller som satan. Får se hur vi löser det. Dags att sova, börjar 8 imorgon. Kan ju alltid hoppas på något uppiggande sms ;)


Ledig

Uppe med tuppen idag (nästan). Sitter i skolan vid deras värdelösa datorer. De bara hänger sig hela tiden, blir fan tokig! Ska strax till pressbyrån och köpa frukost. Sen ska jag och Mattias ligga ute i solen och frysa. Det är lite kyligt ute pga molnen. Satt ute i solen i 8 timmar igår, det syns på min hud. Har en stor, vit rosett på min rygg efter bikinin. Idag blir det topless för att få bort det. Frågan är om jag vågar eftersom V står i sitt fönster o kikar, haha! V och Louise gjorde oss sällskap igår i solen, dock inte hela dagen. Hon har snygg bonnabränna på benet efter sina strumpor, haha! Jag har lite på mina lår, men inte så mycket som hon har :P

Jätteskönt att sitta ute i solen igår när jag var bakis efter avslutningsmiddagen på Score i fredags. Ja jävlar vad mycket alkohol det blev den kvällen, haha! Sinnes. På dagen var jag och P vid Skutberg och badade, det var kallt. Fick panik när Törna ringde o sa att jag skulle va på torget i stan om en timma. Körde hem fort som tusan och fixade iordning mig. Kom lite sent (som vanligt), men bara en timma! ;) Satt på bryggan vid Sandgrund och förade lite med klassen! :) Asgött väder, varmt och klibbigt. Gick till Score där vi fick välkomstdrinkar. Jag fick 3 stycken, sen massa öl till maten. Haha hej, klart man inte var nykter då. Jag och Josse körde en "jag och Anna är 16 år" och gömde vår resterande dricka ute i en sandlåda för att dricka innan Koriander, haha! Goa minnen det ;) HÄrjjade runt som fan i stan ock i kyrkbussen. Varför är det ingen som vet vad en kyrkbuss är?! Vi fick vatten och bulle. Gott. Killen som satt där tyckte nog att vi var sär. Både jag och Josse försökte spela nyktra, men det gick sådär med tanke på hur mycket jag vinglade, haha! Träffade lite folk i stan som vi hängde med, gick aldrig in på Koriander. Åkte hem ganska tidigt, vid halv 2. Gött o somna tidigt! :)

Igår blev det pizza ute i solen med Mattias, Louise och V! Myspys. Gick in vid 9 och förfestade hos Mattias. Tänkte dra med ute på krogen, men sen orkade jag inte. Cyklade runt i Kronoparken och härjjade lite. Var en sväng på Duvkulla, Campus och Frödingshöjd. På fhöjd var det inga glada miner, haha! Kan bero på att jag var lite dum mot P. Cyklade runt inne i ett trapphus, det var iofs ganska kul. P tyckte jag härjjade som en clown med min cykel. Cyklade hem till Mattias som hade efterfest med våra kompisar i huset. Mårten och V skulle åka longboard nakna ner till ICA, men sen bangade dom. Björn ylade som en varg och sjöng konstiga låtar, haha. Tjejerna var mer brännskadade än mig, bra! V kletade massa aloe vera på mig hela tiden. Han glömde den i frysen innan krogen så den var skitkall, kändes som ett deostift när han kletade på det på min hud. Skönt vare iaf. Jag blev trött och la mig under täcket i Mattias soffa, dock inte ensam ;) wowo. Fick sällskap av grannen tvärs över, haha! Han pratade om normalt slitage på kylskåpshandtag för att jag skulle stanna kvar. Jojo, men sånt är ju också kul ;)

Nu vet jag det i alla fall. Lite roligt att x tycker jag är gullig och andra saker också ;) Ringde Mattias inatt och diskuterade hur jag ska göra, haha! Vi får väl se hur det blir. Nu är snart ledigheten över och jag ska åka tillbaka till Skövde :( Kom hit i torsdags för att greja klart med uppsatsen och nu är den inlämnad !  Så jäkla gött. Nu ska jag ut till den molniga solen och invänta Mattias och V. Sol och grillning idag! =)


RSS 2.0