Mustigt ljusbrunt pälsstycke

Haha fy fan vad jag har garvat ikväll. Har pratat med min vapendragare Anna och läst högt ur vår klassbok från högstadiet. "Mustigt, ljusbrunt pälsstycke" hahahaha! Ja jävlar vilken klass vi hade på vasaskolan. Stenis som slängde ut viktiga papper genom fönstret, alla bråk och tjaffs. Vi offrade livet för en glasstårta.

Jag är sjukt trött nu. Har varit vaken i 33 timmar nu. Ska duscha och sen sova, det behövs verkligen! Är död efter helgen. Vår förening hade finsittning i lördags där jag skuttade runt i en röd klänning. Det kom fram främmande tjejer och killar och sa att klänningen var fin, kul att höra! :) Inte alltför ofta folk gör så. Förfestade hos Camilla innan sittningen, men även efteråt innan vi gick inte på blue moon. Sjukt trångt hos henne, svettigt! Jag var rädd för katten (som vanligt). Oturligt nog regnade det i lördags, men det löste jag med min vita tröja som fungerade som paraply. Inne på bmb härjjade vi runt som vanligt. Såg att mössan var där och jag blev rädd. Karro agerade spion och gömde mig. Råkade dock stöta på mössan på bussen hem. Gaah. Mina fötter gjorde galet ont i lördags, trodde jag skulle dö vilken sekund som helst. Orkade till slut inte gå i skorna och gick barfota över Karlstads torg med risk för att få glasskärvor i foten. Denna gång hade jag tur och fick endast onda fötter. Jag och Törna träffade en särig kille på dansgolvet som försökte "få oss". Riktigt sär. Skulle egentligen ha efterfestat på campus med Joel o co, men jag råkade däcka i sängen. Synd. På sittningen ville ettorna att vi treor skulle skämma ut oss en sista gång. Maria kom med den briljanta idéen: Vi visar röven! Vi var fyra tjejer i trean som var på, men valde till slut att sjunga "Om jag skulle gå på fest ikväll som jag vet att jag har gjort nån gång så ska jag inte dricka sprit ikväll, lilla mamma det lovar jag dig, hej!" Haha gick sådär eftersom det bara var några få som kunde texten.
Igår åt jag pizza med P, men innan det pratade jag med mössan. Så säääääääääär. Förstår ingenting. Är faktiskt lite rädd för mössan, psyket är instabilt. Gott med pizza igår, men oturligt att jag fick ett migränanfall och det blixtrade framför ögonen. Kunde inte åka till Skövde igår utan åkte imorse vid 5.

Orkar inte skriva mer nu. Har inte tid. Måste duscha och sova innan jag dör. Hej svejs. Ganska träligt blogginlägg för övrigt.

Baah

Blev ett jobbigt möte på konsum förut när jag träffade mössan. H*n såg ut som en ledsen hundvalp och jag tyckte nästan synd om h*n** för en stund. Mössan får skylla sig själv. Det var inte mina fingrar som skrev de där orden. Jag berättade saker i förtroende och får det kastat rakt i ansiktet. Man behandlar inte sina medmänniskor på det sättet! Det var jättestelt och eländigt vid affären, ville därifrån hela tiden. Lyckades ta mig därifrån relativt fort eftersom hela situationen gjorde mig olustig och väldigt opepp inför ikväll. JÄVLA MÖSSAN! Blir arg om mössan har förstört mitt partyhumör ikväll. Var tvungen att lova att vi ska ses imorgon för att mössan vill prata om några saker. SÄR! Tycker vi har pratat tillräckligt om det där. Kan ju alltid skylla på att jag är bakis! Mohaha

Ska strax fixa mig inför ikväll. Ska åka till Camilla med bussen halv 6. Ska ha på mig klänningen jag köpte för ett par veckor sedan som av någon anledning har bliit ful i garderoben. Typiskt tjejer antar jag, haha!

På med partymusiken, nu äre fest =)

 


Panik

Jag har panik! över att bli vuxen.

Hur kul är det att vara vuxen? Vuxna är tråkiga. De gör aldrig något kul utan sitter endast hemma och slöar framför tvn en lördagskväll. Jag känner mig som en 17-åring, men måste bete mig 50. Jag vill åka utomlands och plugga/jobba. Helst i Spanien.


Wowo. Det är gött o va i Karlstad igen. Just nu vill jag inte flytta härifrån.


Torsdag

Opponeringen är nu avklarad och vi klarade oss fint. Vi fick knappt någon dålig kritik, men vi kritiserade ganska mycket, haha! Jag är stenhård när det gäller grammatik i skolarbeten. Msn, fejjan och här är jag inte alls noga. Den gruppen vi opponerade på hade en annorlunda handledare, såg ut som en kompis till dem. Han totalsågade mig och Josse när vi opponerade. Den andra gruppen går inte samma program som oss utan går matematikprogrammet där de läser konstiga saker som vi andra inte förstår. Handledaren tyckte att vi va efterblivna som inte förstod vad ANOVA är. Det är nämligen ett statistikprogram som analyserar varibler och standardavvikelse. Han tyckte även att man inte ska skriva metodteori utan bara metod. Deras referenser anger de helt annorlunda och deras handledare tyckte då att vi va dumma som sa så som hela handelshögskolan referar enligt. Summa summarum: deras handledare är sär!

Har varit på byrån hela veckan. Skulle ha åkt till Kd igår, men råkade somna på soffan hemma hos mamma. Vaknade vid tio och då orkade jag verkligen inte åka hit. Sov istället fram till kl 4 och åkte då Kd. Hann läsa morgontidningen hos moder och såg då att en gammal kompis till mig har gått bort. Ytterligare en trafikolycka. Va fan liksom?! Helt sjukt att sånt här händer hela tiden :(

Trött

Svintrött. Sova. Nu.

Jobbat idag på byrån. Gick bra. Har as goa kollegor! :) Min chef är världens bästa. Hon är så jäkla grym! :) Stackars henne som sa att hon ska betala mina telefonräkningar, haha! Vet inte om jag kan me o ge dem till henne sen iaf eftersom de alltid är så höga. Hon bjöd oss anställda på mat idag, thaimat! Det gillar inte jag, men som tur var var det buffé och jag kunde äta biff. Det var dock sjukt starkt. Ögonen började rinna för att det var så starkt, haha! Det var faktiskt gott och jag kan nog tänka mig att äta där igen.

Pratade med två roliga personer på vägen hem i bilen. P och Bogrens D. Skujj! :)

Nu ska jag sova. Godnatt!

Törstig

Jag är törstig, men kan inget göra åt det. Vattnet är avstängt i Karlstad och min tunga är kruttorr. Oturligt nog pantade jag och Karro alla mina pantflaskor igår när vi var på Ica. Mattias har redan varit nere i tvättstugan och tagit allt vatten som fanns kvar i ledningarna. Jag lyckades få en cm vatten i en kastrull för att ha vatten till gaddarna. Shit, vilken röta jag har. Var på toa nyss oc det gick att spola!! Testade kranen i badrummet för att se om vattnet kommit tillbaka och se på fan, det kom lite vatten och jag kunde tvätta händerna! Nu är jag jätteglad för händerna är rena! :)

Jag blir så trött på folk på campus. Värt att elda upp möblerna så att tre brandbilar måste åka dit för att släcka. Moget. Mordbrand och vandalism. Jag sysslar minsann inte med sånt, även om jag gör en del dumma saker. Jag var med Anna J och härjjade runt i stan, wowo. Hon ville äta donken, men jag var vuxen nog att säga NEJ! och kokade pasta hemma innan jag åkte iväg = billigare och mindre fet. Jag är lite solbränd på ryggen och det lyckades jag åstadkomma genom några timmars solning med Karro och Sara igår på dagen. Karro bjöd på glass och det var verkligen sjukt gott. Fem smaker är inte varje dag man får serverat ute i solen.

Nu ska jag äta noggerglassen jag köpte igår och kolla på våra opponenters examensarbeten. Sen bär det av till Skövde!

:(

Vaknar upp och loggar in på fejjan. Det första jag ser är att två personer har dött i en trafikolycka i Skövde inatt. Fy fan! Syrran kände båda två lite.

Händer en hel del tragiska grejer i Skövde. Kom o tänka på den här händelsen http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kan-domas-till-tio-ar-for-godselmord_1470211.svd
Fy fan säger jag! Det var ju Eriks kompis.

Segling

Idag var det säsongspremiär med seglingen för min del. Sjukt roligt. Älskar att segla! Idag var det mycket vind och lät att komma upp i höga hastigheter. Vågorna var skithöga och vattnet forsade in över båten. Jag är genomblöt, tom. trosorna är blöta. I och med att det var så höga vågor var det hela tiden lätt att kantra eftersom vinden kom rätt från sidan mot seglen. Adrenalinet pumpade hos samtliga besättningsmän och vi var endast några tusendels sekunder från att kantra och få man överbord. Jag härjjade runt som satan på båten och kröp omkring likt en spindel för att få jämvikt på båten. När jag satt vid rodret blåste det skitmycket och det var svårt att ta ett riktmärke, vilket det annars aldrig är. Martin var nära på att på krocka med en pinne i farleden, haha! Jag och Linda var de enda tjejerna dag ioch vi är grymma måste jag säga. Ser fram emot en hel helg med segling i juni! :)




Saknar <3

Fredag den 20 maj

Den 20 maj är världens sämsta dag, enligt mig. En jobbig dag, men ska förhoppningsvis spendera en del av dagen ute på vatten. Glömde såklart anmäla mig till dagens segling igår, får se om det finns platser kvar. Hoppas det! :)

Igår var jag ute vid mitt hus utanför Linköping. Lantmäteriet var där och mätte upp nya tomtgränser. När laga skifte skedde år 1891 fick vi vår tomt, men det var även två andra ägare till en liten del av tomten som faktiskt även visade sig vara avlägsna släktingar till mig. Jag var en hård förhandlare och fick tillbaka marken där garaget står. Fick marken för endast 5000 kr. Den är egentligen 50 000 kr, så jag är nöjd. Lantmätaren ville även dra tomtgränsen mitt på ön, men jag totalvägrade. Jag sa: jag går inte härifrån förrän hela ön är min! Jag fick min vilja igenom och de andra markägarna gav med sig! =D Fick även veta att jag har fiskerätt i mitt vatten som är mellan huset och ön, wohoo! =) Vattnet är nu också privat egendom, tack vare mig! Jag är så jävla grym!! =)

Mamma var nöjd med min insats igår. Det är faktiskt en liten idyll det där stället. Vet inte om jag vill sälja det längre. På våren och sommaren är det bland det bästa stället som finns! Min bro, till exempel. Bästa stället som finns att vara på! :)

Idag kom P hit med frukost till mig. Mycket trevligt! :) Nu är jag ensam och det är tråkigt. Måste hitta på något snart.


Nattinlägg

Shit vad jag uppdaterar bloggen! Känner mig som en riktigt bloggare, dock utan lön hehe. Har haft en fantastiskt bra kväll. Först fika med bästa vännerna J, S och M. Alltid lika mys. Sen kom P hit och joinade mig och Josse. Kikade film och skrattade ihjäl oss åt gubbens fula tuppkam! haha. Ska strax sova och kila upp tidigt imorgon. Hoppas det blir ett bra utfall. Funderar på att ta med bikini ifall det blir sol?! Har man en egen trädgård på över 1500 kvm borde man väl för sjutton utnyttja dessa för att bli lite brun.

Mysiga sms! :)

Wowo

Kan inte förstå att det är sant! Helt sinnes. Huvudet dunkar. GAAAH! Shit


Snart kommer Josse, Simon och Mattias hit. Vi ska äta kladdkaka och prata skit. Sen kommer P hit. Imorgon ska jag till Linköping och på kvällen blire fest.

Bitterfitta

Från i fredags till igår har jag varit en riktigt bitterfitta. Det har mestadels berott på parkeringsböterna, men även annat. Idag när jag vaknade lovade jag mig själv att inte vara bitter. Det har gått någorlunda bra. Uppsatsen är inlämnad och det känns sjukt skönt! Som belöning har jag gett mig själv tillstånd att få köpa nogger i 0,5 L glasspaket på ICA idag, trots att jag inte tål det. Jag är så jävla värd det nu!


Åska, blixt och dunder

Det blixtrar utanför fönstren. Jag, Simon och Mattias sitter i skolan och grejar md uppsatserna. Josse gick hem för över timma sedan, men jag är snäll och stannar kvar med killarna för att hjälpa till med deras uppsats. Deras sidnummer krånglar och de är sär och förstår inte hur man ska fixa det. Jag är däremot grym och lyckades lösa det! :) Jag och Josse är klar med uppsatsen, men ska låta några bekanta kika på den innan inlämning imorgon. Det är sjukt att vi har skrivit en hel c-uppsats. Hoppas på ett VG!

Jag har nu, efter ett par timmar, lyckats lugna ner mig. När jag skulle bort till parkeringen och flytta på bilen för att slippa böter (eftersom man endast får stå där i 24h). Jag var ute och körde med bilen igår och flyttade den till ett annat ställe, plus att jag körde ut från parkeringen. Tro på fan att jag har fått böter idag! Hur i helvete tänker fittlisan som ger mig böter?! Jag har ju inte ens haft bilen där i 24h. Blev galet arg förut och körde som en idiot väg ner till ICA. Josse visste att det skulle hända och försökte lugna ner mig, men jag var lika arg för det. Gaaaaah! Hon ska ringa sin far som är domare och se om han kan hjälpa mig. Jag vägrar betala den här parkeringsboten. Jag flyttade ju för fan på bilen!!!!

Skolan

Idag  är en bra dag, trots att jag måste betala parkeringsböterna. Suger riktigt hårt, men mamma sa att hon kan betala dem. :) Hon är bäst min mamma!

Fått två trevliga telefonsamtal idag! Uppsatsen är snart klar, finslip och småpill kvar. Idag är en bra dag!


.

Både jag och Josse gråter floder för att vi Eric endast kom trea. Axerbajian var ju sämst! Det var ju i alla fall bästa placering på hundra år för Sveriges del! :)

Fan, endast en vecka kvar i Karlstad. Kan inte riktigt förstå att jag inte kommer bo här i fortsättningen. Vill bo kvar i min mysiga lilla etta med golvvärme! ;) Det är sååå tråkigt att alla flyttar härifrån. Om jag hade valt att plugga i Göteborg eller Stockholm skulle folk ha stannat kvar i stan. Det är ingen som vill bo kvar i Karlstad. Blöööööö värdelöst. Vem vet, jag kanske stannar! ;)


Lugn i stormen

Shit vilken helgen måste jag säga. Fredagskvällen började dock bra med träning och sedan mys hos Karro. En reklamsnutt om Mc Donald's satte igång Annas crawings efter donkenmat och vi åkte dit. Hämtade först min bil och vad får jag då ser där?! Jo, tre böteslappar. Helt sjukt! Det är en gratisparkering och jag står innanför rutan. Jag har inte gjort något fel. Fattar inte varför jag fck böter?! Hatar lapplisor!! De borde skjutas, de gör fan inget gott i samhället. Var ilsk som ett bi hela natten, i mina drömmar och när jag vaknade. Det tär på krafterna att vara arg,. Bodtrycket går upp och ner hela tiden och hjärtat krampar. Bestämde mig för att åka till stan och köpa en bikini för att få tankarna på annat håll. I och med att jag har maximal otur lyckas jag även denna dag med att hamna i trubbel. Polisen fångade mig i sin förbannade laserkamera och jag kommer nu att få fortkörningsböter. NÄR FAN ÄR DET MIN TUR ATT HA LITE FLYT/TUR FÖR EN GÅNG SKULL?! Ringde både Josse, P och Karro för att diskutera fortkörningen. Väl på stan provade jag bikini och köpte en svart/vit, ganska snygg. Den jag ville ha var för liten :( Höll på att ramla ihop inne i affären, det är så jävla mycket just nu. Är ständigt trött också. Åkte bort till Mariebergsskogen för att lugna ner mig. Blodtrycket var i topp och jag kokade nästan över. Hav/sjö lugnar alltid ner mig. Köpte mig en glass och satt ute i solen vid vattnet. Jättehärligt! Blev genast på bättre humör, även om jag fortfarande är irriteerade. Satte mig ute på bryggan en stund och då kom det feam två barnfamiljer till mig. De undrade om jag ville vara med och grilla med dem och det ville jag. Världens trevligaste människor! Tror aldrig jag har träffat så underbara människor i hela mitt liv! =) Dom gjorde helt klart min dag. Det var bara den ena pappan som pratade lite svenska, resten pratade flytande engelska. Barnen pratade i och sig lite svenska också. De var nämligen från Kuwait och hade endast bott här i två månader. De pluggar askinteknik och ska bygga volvomotor. Nu kan jag allt om Kuwait. Om man är otrogen där hamnar man i fängelse, men det är okej att ha flera fruar. Det är olagligt att dricka alkohol där. Man får däremot inte handen avhuggen om man stjäl något, det får man i deras grannland. De tycker om vårt vatten och gräs (gräsmattor) som vi har här i Sverige. De tycker att vi ska göra en deal med Kuwait. Vi ger dem vatten och gräs mot att vi får olja! Perfekt för bägge parter. Den ena pappan var tidigare soldat och blev skjuten av en amerikansk soldat. Han visade sitt stora ärr på magen, usch. Han var med både när Sadam tog över Kuwait och när terrorattacken mot USA skedde. Shit, vilka grejer han har varit med om. Han stred naturligtvis för civilbefolkningen, inte för Sadam och hans dumma påhitt. Han är även övertygad om att Bin Ladin lever. G. Bush och Bin Ladin har tydligen kokat ihop något för att USA ska få tillgång till oljan. Bin Ladin är inte död utan han är på Hawaii och dricker drinkar. Sant eller inte, det låter jag vara osagt.

Förutom dessa diskussioner spelade jag fotboll med deras barn! :) Deras fruar försökte få mig att röka vattenpipa, men jag ville inte hehe. Vi svenskar hör tydligen till den absolut högsta toppen när det gäller tjejer. :) Och de tycker att jag är väldigt vacker! Då blev jag glad! :) Ett av barnen var så sjukt gulligt. Skulle kunna ta med henne hem! :) Nu är jag hemma och ska antagligen ut o sätta mig i solen med Mattias. Får se om jag joinar tjejerna ikväll för utgång.

Detta var min galma helg, och än är den inte över. Fredagen den 13:e är en riktig otursdag. Eftermiddagen idag var den bästa på hur länge som helst. Det var riktigt länge sedan jag hade så roligt och trevligt. Det gjorde min dag och gjorde även att jag nu är på bättre humör! Ska dit på lördag och grilla med dem igen.


JÄVLA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

ARG! JAG HATAR FITTLISORNA SOM UTFÄRDAR BÖÖÖÖÖÖÖÖTER!!! JAG HAR JU INTE ENS GJORT NÅGOT FEL, JÄVLA FANSKAP! Får böter för att jag står på en gratisparkering. Och nej, det räcker inte med en böterlapp - UTAN TRE! Hade jag sett lapplisan hade domkraften flugit fram och hamnat i huvudet på idioten!


Torsdag

Hemkommen från staden. Har varit på Glada Ankan med tjejerna och proppat i mig hamburgare, sjukt gott! Jag var dock den enda som orkade äta upp, kan bero på att jag tränade precis innan och höll på att dö av hunger. Servitören var lite vimsig och visste uppenbarligen inte hur man gör när man tar emot beställningar, man skriver ner på en lapp! Gick bort till godisaffären som Anna lovade skulle ha gott godis, nån blå karamell med kola i. Jag köpte en melon på hemköp som senare rullade ut ur min påse på bussen och jag rusade runt och letade efter den, haha! Som tur var hade den bara rullat ett säte bak. Anna satt där o skrattade på bussen medan jag hade panik över min dumma vattenmelon. Nu är den grusig :(


Glasbiten är nu ute ur foten! :) En vänlig läkare grävde ut den ur foten. Gjorde lite ont, men jag var ett snällt barn som inte skrek! Det var en glasbit som var svart pga all smuts. Läkaren sa: får jag inte ut den nu måste jag bedöva foten och skära upp foten med en skalpell! Som tur var lyckades han få ut den utan någon skalpell och endast dra isär huden, uuuusch! Lyckades undvika en infektion och kanske blodförgiftning, i alla fall enligt min mor, haha! Då kommer det säkert sluta med att jag får amputera foten och då kommer jag ta livet av mig. Nej, lika bra att ta ut glasbiten.






Såg att någon hade lagt upp denna på fb, haha! Min humor! :)

Glas

Klockan 14.00 ska jag till vårdcentralen tvärs över gatan och ta bort min glasbit jag har i foten. Mamma ringde igår och var orolig över att jag kommer få blodförgiftning och jag lovade därför att låta en sjuksköterska ta bort den lilla biten. Vore rätt skönt att kunna trampa normalt på hälen igen. Är dock lite nervös över att de ska öppna upp såret igen och gräva, uuuuusch!


Ilsk

Jag är så jävla arg just nu. Skriver här istället för att säga det jag just nu tycker och tänker (tänk på det i fortsättningen mössan). Det nästintill blixtrar framför ögonen på mig och då är det riktigt illa. Lyckades precis hålla tillbaka de ord jag just då tänkte #¤%&/%&! Hade nog blivit ett jävla liv om jag sagt det. Jag hatar c-uppsats! VARFÖR SKA DET VARA PÅ ETT JÄVLA SÄTT?!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD, JÄVLA AS!

Solig dag

Har haft en väldigt trevlig eftermiddag och kväll. Den kunde dock ha avslutats på ett trevligare sätt, men men. Var hos Karro o solade i eftermiddags. Törna och Simon kom dit lite senare. Det diskuterades tjejgrejer hej vilt och tjejen med pojkvän intill oss måste ha varit lite roade av våra åsikter. Pojkvännen kollade in oss hela tiden och jag tror det beror på att hans tjej inte släpper till utan måste glo på andra tjejer helt enkelt.

Åkte ner till stan med Josse, Simon och Mattias. Satte oss på the Bishorp Arms. Fick dock inget bord utan väntade där i hundra år eftersom Mattias inte ville sitta i soffan med låga bord och äta mat. FIck till slut i två bord, men de var på varsin sida av restaurangen. Jag och Simon satte oss vid ett bord och klunka öl, sjukt gott! Jag tog massa kort på honom, men de blev dåliga eftersom jag inte fattade hur man tog kort med hans dumma cpkamera. Till slut blev gick två personer och vi kunde sitta alla fyra tillsammans. Beställde mat och njöt i solen! Mycket trevligt. Tråkigt att man skiljs åt nu om endast ett par veckor :( Kände mig superfet efter maten så jag och Simon gick hem, eller han cyklade och jag gick. Hade mina sämsta skor att gå i, ballerinaskor som ger skorskav om man går för långt. Tog av mig skorna och gick barfota. Mycket dumt gjort. Fick en glasskärva i foten som resulterade i ett skärsår och en haltande tjej. Jag gick ännu långsammare än tidigare och Simons tålamod försvann. Lyckades få ytterligare ett par skärvor i foten, denna gång på trampdynan och nu hade jag endast tårna kvar att gå på. Gick som en gammal kärring, eller Quasimodo, haha! Ringde P efter att Simon lämnat mig. Skulle gärna vilja ha den där kramen som jag blivit lovad. Känner mig lite ynklig nu eftersom jag inte kan gå på vänster fot och höger knä. Knät är svullet som fan och ser riktigt vidrigt ut. Har barnplåster på foten, vilket passar mig ypperligt enligt P. Får nog skippa träningen imorgon och vila lite. Kan unna mig ett par timmar sol mitt dagen innan handledningsmötet halv två. Sen blir det uppsatsskrivande hela kvällen.

Oj, vad långt det blev nu. Aja, orkar ni inte läsa så behöver ni inte :)

Tisdag

Sitter inne i skolan och försöker övertala Josse att vi har pluggat klart för dagen. Har mumsat i mig lite mat, eftersom jag inte kan hålla mig till klockan 17 då vi ska till stan och käka med killarna. Karro vibrerar i fickan och vill att jag ska komma bort omedelbart för lite solning, vilket jag verkligen inte tackar nej till. Ska fortsätta övertala J om att pluggdagen är över och att solens strålar är roligare än uggla bakom en dataskärm. Är trött och behöver vila, har varit uppe sedan halv sju imorse för o träna spinning.

 


Måndag

Ovärt inlägg.

Idag har jag varit i skolan och skrivit på uppsatsen. Känns bra nu. Ska slita som fan i veckan och målet är att i princip vara klara på fredag. Igårkväll fick jag ett mycket trevligt samtal och ännu senare på kvällen skrev en nästan ännu trevligare person på fejjan. Vi ska spela golf någon dag i vår/sommar och även luncha tillsammans när vi sliter i sommar.

Har precis tryckt i mig lite popcorn och mår illa. Dags att sova snart.


Ännu ett inlägg om ingenting

Fick ett trevligt samtal nu ikväll. La precis på luren. Det samtalet gjorde i alla fall min kväll! :)

Idag kom jag på att jag inte har många dagar kvar i Karlstad. Nästa vecka flyttar jag halvt till Skövde igen. Stannar där en vecka eftersom jag ska jobba på mäklarbyrån. Sedan åker jag hit igen och är här ett par dagar innan jag åker till Skövde och antagligen stannar där. Får se om jag åker hit upp till avslutningsmiddagen och seglingen. Vore skujj! Tre års studier är nu avslutade och jag måste ta mitt pick och pack och resa vidare. Fruktansvärt tråkigt. Jag vill inte lämna min lägenhet, det är ju mitt hem numera. Vill inte lämna Karlstad heller, det är ju mitt hem. Har mer i Karlstad än vad jag har i Skövde. Här har jag konståkningen, segligen, träningen och kompisar. I Skövde har jag familjen och vännerna. Nej, usch jag vill inte flytta härifrån! Jag har inte sagt upp min lägenhet än i alla fall, eftersom det kanske blir ytterligare ett år i stan. Vore kul då jag får stanna här samtidigt som jag är trött på Kronoparken. Den får mig verkligen att må illa. Skottlossning nu inatt igen. USCH!


Tillägnat Anna

Min vän Anna Jo klagade på dålig uppdatering och därför klottrar jag nu ner ett litet inlägg. I torsdags var jag hos Karro och förfestade. Jag följde dock inte med ut eftersom jag var dödstrött. Jag och Anna gick istället hem och jag lyckades skrämma både henne och mig med mina historier, haha stackarn! I fredags var jag i skolan med Simon och sedan åkte jag till stan med Anna Ji. Köpte en fin sommarklänning, nu saknas endast brännan! Bytte ut Anna Ji mot Anna L på kvällen, som för övrigt spenderades hemma hos Karro. Lördagen spenderades ute i en solstol vid mitt hus. Satt ute ett par timmar med Simon. Han blev dock rastlös och kastade kottar på mig och flaggstängerna. Fick lite färg och jag var glad. Nu är inte framsidan av mina ben vita längre, nu är de ljusbruna! :) Baksidan är i och för sig fortfarande vit, men det ser ju inte jag! ;) Idag har jag varit i skolan sedan tidig morgon med Josse. P gjorde oss sällskap en stund, men skulle sedan åka hem :(  Köpte pizza som vi åt ute på skolgården i det fina vädret och som jag sedan tränade bort vid fem.

Trött

Är sjukt trött. Kom hem från stan för en halvtimma sen. Jag och Simon var där på tjejkvällen. Hittade en hel del som jag hängde undan till imorgon. Kollade på halvnakna boys på gatan som gjorde nått uppträde? Träffade även på några sär som dansade på torget med handdukar framför ansiktet. Både jag och Simon stod inne på Stadium i tusen år och krånglade med kläder, haha! Jag borde duscha och gå bort till Karro nu, men jag är helt död. Har ingen ork i kroppen. Jag som okså ville gå ut ikväll, men knät är cp. Ska hälla i mig lite dricka och se om jag har energi nog att gå bort. Nu försöker min ena syster luska ut hur det var mellan mig och Alessandro, men det är konfidentiellt. ;)

Vem?


Fick blombud idag från en hemlig beundrare. Stod endast "Ha en bra dag" på kortet. Undra vem det är från, hm... ? Gulligt var det i alla fall! :) Nu pryder de mitt köksbord.  

Inte okej

Det snöar just nu utanför mitt fönster! INTE OKEJ! wtf?! Igår var det strålande sol och varmt ute, nu helt plötsligt (i maj dessutom) snöar det? Nej, nu ska jag traska ut i snön och köra ett spinningpass.

Ny vecka

Vaknade med huvudvärk imorse och har alltsedan dess haft en bultande smärta i huvudet. Tur att jag slapp migrän, men huvudvärk är jobbigt det också. Har i princip spenderat dagen i sängen med datorn på magen och grejat med c-uppsatsen. Har genomfört en intervju idag, fy skråen! En skåning med den grövsta skånskan du kan tänka dig. Att jag min hörsel inte är perfekt gör inte saken bättre. "Sa du att du tidigare arbetade inom byggbranschen? Nej, jag sa att jag var pilot." Finfint väder ute idag som jag inte kunnat njuta av, förutom min korta promenix i eftermiddags. Pratade med P förut som är i verkstad'n. Vi kanske ska laga mat ihop ikväll. Då kan jag ligga i sängen och få maten serverad - vilket passar mig utmärkt!

Gårdagen spenderades inte i sängen, vilket jag nästan hade trott att jag skulle få göra eftersom det var fest i lördags. Festade i stan i lördags och sedan åkte vi till Campus och härjjade. Vi gick hem till mig och poppade popcorn som vi tog med till festen vilket var uppskattat av alla. Jag fann en skateboard och min lycka var total. Nu rullar jag runt på den i lägenheten emellenåt. Måste dock tilläggas att det är livsfarligt. Jag har ännu inte brutit några ben, men med min maximala otur lär jag snart göra det. Fick nästan en flaska i huvudet i fredags när jag var på väg till Bunkern. Jag hade precis kommit ut från porten när jag hör ett klirr i backen och där låg en glasflaska som någon idiot hade slängt ut och precis missat mig.

Nog om det. Endast två veckor kvar innan c-uppsatsen ska lämnas in. Det blir två intensiva veckor med mycket att göra. Hujedamig.

:)

För er som missat, jag har fått jobb!! :) Nu är anställningsavtalet påskrivet.

RSS 2.0