Lördag

Sitter i köket hos min moder och snörvlar. Kliar i halsen också, men bakis är jag inte trots att jag drack ganska rejält igår! :) Åt mat hos Lara igår med flickorna. Supertrevligt! :) Klunkade vin och sedan blev det staden efter hundratals cevapi och efterrätter! :) Kände oss som tjocka tunnor när vi rullade runt på stan, haha. Träffade Linus och Jerry i stan som bråkade och polisen blev inblandad. Snälla jag hjälpte till och de slapp följa med konstapeln. Drog med Linus in på Husaren. Sjukt varmt där. Svetten rann var man än stod. Fy fan. Alla var äckliga också. Snusk! Jag och Lijbah åkte hem vid halv tre. Gött o va hemma i tid någon helg :) Idag har jag varit på stan med Oscarson. Träffade Anna som gjorde oss sällskap. Jag köpte en ny tröja, armband o lite småplock. Fattiglapp, javisst. Nu väntar jag på maten och hoppas på att Josse är frisk så att hon kan komma hit och joina oss ikväll.

Juste, jag gjorde nya slingor i håret igår. Vet inte om jag ska gråta eller le. Det är varken fint eller fult, men det är inte fint. Haha. Tjosan trosan.

.

Så jävla nervös inför morgondagen.

Eländig

Fasen vad eländig jag känner mig. Sitter här i köket istället för att träna, men har ju onti  huvudet. Ska gå ut o gå en sväng i det fina vädret istället! :) Vaknar med huvudvärk nästan varje dag. Beror det på jobbet eller att jag aldrig sover?

Igår träffade jag Anna efter en visning. Vi gick runt som två brevbärare och delade ut lappar. Tack för sällskapet! haha. Svettigt blev det i alla fall. Hoppas det ger någon respons :) Igår kväll flyttade jag kartonger och grejade lite i lägenheten. Haha, kul att jag har 4 olika ställen att bo på om jag vill. Idag har jag återigen jobbat. Känns som att dagarna går så snabbt när man sitter med värderingar och grejar en massa. Har bokat in en hel del nu. Känns bra! :) Jag hatar att vi har sekretess. Det finns saker jag skulle vilja berätta, men får inte. :( Idag ringde det tex en till mig som undrade om en grej, men det fick jag inte säga något om. Haha, blev så fult. Fick ett trevligt samtal från kbg innan min visning idag. Pratade en stund om dittan och dattan.

Nu ska jag ta mitt pick och pack och göra något vettigt av denna soliga afton!

Fullt ös medvetslös

Jobbar på för fullt. Har jobbat 9 dagar i sträck nu. På fredag blir det 14 dagar. Puuh. Har iofs hunnit vila ett par timmar i helgen, men det har ändå varit jobb. I fredags var jag på Pims med Anna. Igår var jag på SM i hästhoppning där jag inte alls passade in. Var där och gjorde reklam för mig själv och företaget. Fick samtal från N. Hemliga grejer på g. Vi får se! :) Vore kul. På kvällen var jag hos Pauline och kikade film. Trevligt! :) Tantvarning på oss båda när vi nästan somnade halv tolv, haha. Kom hem och det såg ut som ett jävla bombnedslag. Hade ju varit fest här tidigare under kvällen. Förstört min mat hade de också gjort. Låg lite folk här och där när jag vaknade. Åkte till ishallen supertidigt imorse för att träna barn kl 8. Trodde jag skulle dö. Känns lite konstigt att vara tillbaka i klubben, men hoppas att det blir bra. Trivdes ju jävligt bra i Karlstad. Handlade nybakt bröd på maxi på vägen hem. Träffade Peter som uppehöll mig ett tag. Ska sälja hans hyresrätt, haha. Sov till tre i eftermiddags när det var dags att fira syrran som fyller hela 18 år! Galet!!! Hon var bakis och jag var så trött att jag kände mig bakis. Har varit hos Daniel nu ikväll och beställt lite saker. Hoppas att det blir bra! :) Nu ska jag och min mjölkmage snart sova. Godnatt.

Update

Mycket som har hänt den senaste tiden. Jag jobbar för fullt och ringer runt för att få jobb. Hehe. Får se hur mina affärer slutar, höhö. Första dagen var i alla fall lite jobbig, men nu är det bra. Har dock tappat min passerkort och det känns mindre kul. Kommer inte in till banken nu. Baah. Måste skaffa nytt. Skoskav har jag också fått av jobbet. Isch! Träffar folk jag känner, men hur kul är det när jag inte får yttra ett ord om det till några vänner här i Skövde?! Dumma sekretessavtal. Ska upp o jobba imorgon på SM i hästhoppning. Malin Bayard kommer dit också. Hoppas jag får sälja hennes hus. ;)

Har varit på Pims med Anna ikväll. Träffade två killar. Den ena killen har ev en lgh till salu som jag ev ska få sälja. Haha yeah right. Vi får väl se. Hade visning ikväll i Ryd och fick därefter hem till Lara för lite glassätande och skvaller. Mysigt mysigt. Svara på mitt sms från kbg och sedan sängen. Godnatt.

Sol

Har jobbat fram till nu. Jag är trött. Vill sova, men nej. Måste laga mat och plugga. Har haft fem visningar idag. I skjorta. Det är 25 grader och varmt. Puuh, säger jag. susade förbi Lijbah på väg till en visning. Hon tyckte min nya bil va grymt snygg! :) Den är faktiskt inte alls tokig. När jag skulle lasta ur mina saker förut råkade jag måla ett blått pennstreck i ena stolen. Suckade högt över min klantighet.

Igår var jag på Pims med Lara och Shammo. Jojjo och Mariana gjorde oss sällskap. Träffade även Dani. :) Både jag och Lara var sugna på limporna som låg i kyldisken, haha. La mig halv två så jag var riktigt trött imorse.

:)

REGISTRERAD!

Bil

Har varit i Stockholm idag med mamma och P. Jag har köpt min allra första egna bil! Wowo. Jag är nöjd, även om inte sätena är precis som jag vill ha dom... men man kan ju inte få allt. Det är däremot en massa extrautrustning som väger upp! :)

Man kan ha det

Man kan ha det att pilla i, man kan ha det att kyssa någon man gillar i.....! Haha Min nya favoritlåt! Jag och Anna tittade på reprisen på allsången tidigare ikväll och fastnade för den låten! Barbro Hörberg är kanske inte så dum trots allt ;) Kikade även på full frys och upplevde gamla minnen. Min absoluta favoritserie! Mindes till och med replikerna. Måste fortsätta med plugget nu.

Tisdag

Fan vad det regnar ute. Var ute och traskade i regnet förut för att flytta på helvetesbilen som måste flyttas en gång om dagen för att undvika böter. När jag kommer fram till bilen sitter det en gul lapp på vindrutan och jag blev vansinnig. När jag kom fram såg jag att det var en reklamlapp. Haha tur det!

Pluggandet går sådär måste jag meddela. Har ingen motivation. Tentan närmar sig. Gaah. Snart börjar jag jobba också. Nervös! Men det ska nog gå bra hoppas jag. Bil är fortfarande ett problem och jag letar som en tok. haha jag är inte klok när det gäller skype. Tjötat i 4 timmar idag! Sinnes!!!! Haha! :) Skoj är det i alla fall. Jag som trodde att jag hade bestämt mig igår efter att ha varit hos Törna och rett ut den del problem. Icke! Nu är jag tillbaka på ruta ett. Återstår att se hur det slutar. Alltid lika spännande ;) Nu måste jag fortsätta pluggandet.

Söndag

Idag har jag varit trött och slö. Var ute igår med lite folk här i Karlstad. Mycket angenämt måste jag säga! :) Törna, Eva, Evelina, Mattias, Simon, Erika, Kristin och Petra. Och självklart jag! Jag var seg som vanligt. Skypade med min vän och provade kläder i camen, beslutsångest! ;) Striptease, haha. Mattias kom hit och skrämde skiten ur mig och sedan körde vi bort till Törna. Förfestade och tjötade skit hos hennes. Mycket trevligt! Tog fula kort som jag inte får lägga upp på fb. Tog bussen till stan och Mattias sparkade sönder min öl. Buhu. Fick en ny av Simon som tur var! Gick in till månen. Jag kom in utan problem eftersom jag är 23 nu :P Var mest turkar därinne. Och de var jobbiga. Hemskt jobbiga. En tog sin hand upp under min klännig. Jag blev galet arg. As! Alla var påträngande och skulle ta på en hela tiden så jag och Törna flängde runt för att slippa dom. Träffade vår gamla lärare också. Det var ju trevligt minsann ;) Skickade säriga sms till folk. Felstavade och efterblivna sms. Sen gick vi ut. Sjukt jävla varmt därinne. Gick till BK och köpte mat. Mattias tog mina nycklar o drog hem. Jag missade bussen och hade endast 100 kr att åka taxi för så jag fick gå från Kroppkärr och hem. Jättelångt :( Blåsor under fötterna idag. Kom hem och satte mig vid datorn inne på toa för atti nte väcka Mattias. Slutade med att jag däckade med datorn i knät, haha.

Har inte gjort alltför mycket idag. Mattias åkte vid ett och jag åkte iväg för att träffa en vän. En särig liten vän, men fortfarande en vän. Tjötat på skype i ett par timmar idag. Jag kan underhålla mig själv om man säger så. Har en egen liten show där, haha. Kollat på jakten till lycka nu ikväll, ganska bra film faktiskt! Får mig att vilja kämpa inför tentan.

Godnatt!

Ilsk

Jag är så jävla förbannad just nu. Är så trött på dig. Det är ju för fan min vän ditt as.

Vittne

Jag har blivit vittne till ett brott idag. Ett fruktansvärt brott. Jag och Eva satt i biblioteket i stan idag för att plugga. Helt plötsligt tjuter det från dörren och en kille springer fort som fan nedför trappan med en bok under armen. Bibliotekarien springer ut och skriker efter honom, men han är som bortblåst. Haha. Fulaste jag sett! Mattias kom dit när det stängde för att göra oss sällskap. Haha han åkte från Jönköping o hit bara för att vara med oss! :) Nu är jag hemma och ska fixa mig lite. Ska till Törna ikvä.. Det vaknas utgång! Jag är på strålande humör idag :D Kan bero på att jag är i Karlstad =) Skövde fungerar också, men staden är mindre kul. Har för övrigt skickat in min registrering som mäklare i veckan. Förvaltarfrihetsbeviset är totalt meningslöst enligt min mening. Det står ingenting på det. Att man sedan måste gå till överförmyndarnämnden och få en stämpel känns ännu mer meningslöst. De kollade liksom inte ens leg en enda gång. Kan ju lika gärna heta Tarzan och käka banan.

Skypade med min kära vän hela kvällen igår. Tjötade i ett par timmar. Jag sitter hela tiden o grejar med mitt hår och hur jag ser ut. Haha extremt jobbigt att prata så länge o hela tiden se hur man ser ut. I torsdags natt var jag uppe till 6 på morgonen för att jag skrev på fejjan med en vän, haha. Lite ovärt, men ack så trevligt.

Nu ska jag duscha!

Karlstad

Hej hopp jag är i Karlstad för den som vill veta. Lever loppan och har det allmänt gött. Segling imorgon! Som jag har längtat hela sommaren. Pluggar "för fullt" är väl att ta i, men jag läser lite medan jag ligger ute i solen och pressar. Har bränt sönder mina armar. Igår var jag och Simon vid Kroppkärrsbadet och badade hela kvällen. Hur gött som helst! :)

Tisdag

Sitter i mammas kök med packning runtomkring mig. Skulle ha åkt till Karlstad för ett par timmar sedan, men har fortfarande inte fått tummen ur och åkte iväg. Nu är det förresten kolsvart ute. Tror jag väntar till imorgon bitti med att åka dit. Saknar min säng! :( Ska bli skönt att komma dit igen, är så less på Skövde. På fredag blir det förhoppningsvis segling! :) Saknat det hela sommaren. Idag var jag och mamma förbi mitt jobb. Tjötade lite skit med kollegorna. Har även köpt dator och mobilt bredband idag. Funkar fint, förutom internet som inte vill funka just där jag sitter. Simsjön efter det med Fredrik, Rickard, mamma och Marie. Trevligt, trevligt! Var nog i och badade 30 minuter idag med Fredrik. Sen när vi skulle gå upp frös jag ihjäl eftersom solen så lägligt gick i moln. Har inte gjort så mycket ikväll förutom att starta min nya dator och tjöta skit med P och L på fejjan. Jag tycker inte om när man saknar sina vänner. Funderar på att ta en paus med vänskapandet, men det är ju inte speciellt schysst, :P haha. We'll see.

Natt

Semester! Det är faktiskt ganska tråkgit att ha semester. Jag vill hellre ha lite hålligång hela tiden. Som P hela tiden säger, att jag är stresset själv. P är däremot lugnet själv. P har för övrigt åkt iväg till Usa nu. Fruktansvärt tråkigt måste jag säga. En av de bästa människorna i mitt liv. Vilken tur att det finns internet. Var i Mariestad igår och badade. Fråga mig inte hur jag orkade ta mig dit då jag var bakis, men solade och badade gjorde jag iaf. Jättemysigt. Träffade familjen också. Var ganska varmt i vattnet. Svettigt på land. Åt pizza det första jag gjorde i Mariestad. Sjukt gott. På bussen dit trodde jag att jag skulle spy hela tiden. Eländiga buss som framkallar illamående. 

Blev utgång i lördags. Var hos Alex o förfestade. För somliga gick det bra, för andra gick det mindre bra. Nämner inga namn! ;) haha. Roligt var det iaf. Synd att inte alla kunde följa med ut sen bara. Träffade gamla godingar på Glädje. Skämde ut mig inför Thomas när jag utbrast "fan va gött!" när han sekunden innan hade sagt att han o tjejen hade gjort slut. Jag hörde inte vad han sa utan trodde att de fortfarande var tsm. Mina kompisar började gapskratta o han såg jätteledsen nu. Haha, jag bad om ursäkt o han såg lite gladare ut.

Blev donken efteråt. Supergott! Hamnade på efterfest hos M där Mickis var. Trevligt o ses igen. Lurade nästan ut stackars mamma kl 4 på morgonen för att hämta mig, men sen blev det 8 iaf.

Ska sova nu. Rätt trött efter gårdagen. Blev inte många timmars sömn pga alla samtal. :) Imorgon ska jag fixa viktiga saker, köpa dator och bada. Karlstad också! =) Kanske ett ovanligt samtal också om jag har tur. Fick ett ovanligt sms idag, även samtal men det orkade jag inte ta just då :P

Godnatt.


RSS 2.0