Stekta soldater

Mohaha. Syftar självklart på fattiga riddare!

Jag är ilsk. Med all rätt. Det här är en aggressiv blogg. Skriver för det mesta när jag är arg.

Nu ska jag bygga mat och duscha bort svetten från spinningpasset.


"Jag vill inte att mitt verkliga liv ska finnas här i huset."-  Emanuel i paradise hotel. Precis så känner jag också.  

Strandfest

Jag förstår inte hur jag orkade stiga upp ur sängen halv åtta imorse... Lyckades i alla fall komma i tid till konståkningsträningen. Jag och Sofia gjorde program till julavslutningen och till uppvisningen som ska vara på torget nu i jul. Blir nog bra får vi hoppas!

Igår var jag på strandfest. Det var faktiskt förvånansvärt uppstyrt och de körde all in! Jag överdriver inte när jag säger att det kändes som att vara utomlands. De hade beställt 2,5 ton sand som de hällt ut på golvet i köket. Det var 37 grader där inne, tack vare värmefläkten. Det fanns även pool, strandbar och palmer. I och med att det var så varmt skuttade jag runt i ballerinaskor och sommarkläder. Schteeeekarbrillorna var självklart på! Det var sjukt varmt därinne... Svettades som aset. Det var sand överallt, duschade inatt när jag kom hem för att få bort all sand! Träffade en hel del folk där. Ska åka skridskor med en nyfunnen ****** om ett tag! Blir nog ruuuuligt. Alltid kul att bli kallad underbar av folk :) Träffade en liten sötis där också ;) En av mina spinninginstruktörer var där, haha! Jag och ****** gjorde dagens goda  gärning igår när vi lämnade tillbaka en mobil till en förtvivlad utbytesstudent. Jag smsade till hans kompis och skrev att mobilen var vid surfbrädan!

Hoppas att kylan försvinner snart. Jag fryser verkligen ihjäl. Kanske borde börja använda mina skidbyxor när jag går utanför huset. Inatt när jag skulle hem trodde jag ärligt talat att jag skulle dö av kylan. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Första advent idag, har fikat med vännerna ikväll.

Knäck

Granen står så grön och grann i stugan... lalalala Nej, inte riktigt, men nästan. Nu är julen på ingång iaf. Köpte en julstjärna förut idag som nu pryder mitt lilla köksbord. Julmusten står på golvet och väntar på att bli uppdrucken. Knäcken står i kylen och på spisen. Adventsstjärnan är nere i källaren, men den åker upp imorgon! Nu är julen på g.

Ibland blir jag lite trött på mig själv. Handlade förut ikväll, men glömde naturligtvis grädden som jag skulle ha till knäcken. Fick traska ut till bilen i den iskalla kylan och köpa min förbaskade grädde - för knäck det skulle jag minsann göra ikväll!

:@

Jag blir så jävla förbannad. Varför umgås jag endast med idioter?! Måste bli ett slut på det... Jag syftar självklart inte inte på alla mina vänner, de som borde ta åt sig läser nog inte här. Och jag menade inte dig Anna Johansson! mohaha

Du är en idiot. Du är också en idiot. Jag blir så trött... Trodde, eller jag vet inte vad jag trodde. baaaaaah


!

Jag och Anna är med i tidningen.

Jag är svintrött, ska sova nu.

Kanske ska på sittning nu i alla fall! :) Då har jag en anledning till att köpa nya festskor (som jag festade sönder under förra helgen) och en ny klänning.

Idag var jag arg i ishallen. Stackars alla barn.

Godnatt.

Måndag

Tillbaka i värmen. Gick till affären med Josse för att slippa svälta ihjäl. Trött i benen efter spinningen. Huvudvärken är äntligen borta i alla fall! Skönt det. Har haft huvudvärk 9 dagar i rad, tär lite på en.

Jag är så satans sugen på något gott. Fanns ingenting i affären som var gott nog. Bestämde mig slutligen för att köpa vindruvor, men då kostar de 75 kr/kg! SKANDAL! Sitter och knaprar på ett grönt äpple istället.

Var i Skövde under den gångna helgen. Sov bort nästan hela helgen. Var på Glädje både på fredagen och lördagen. Träffade en dansk i lördags som envisades med att prata med mig. Tur att jag hade någon att smsa med under tiden för att ha en bra ursäkt att slippa lyssna ibland, haha. Igår var jag dödstrött efter helgens härjjande. Råkade göra sönder sängen när jag hade besök mohaha. Skämdes som fan när mamma såg att den hade gått sönder, hahaha. Usch ville bara glömma det, men mamma skämtade om det imorse också.


Tjipp


Sova

Ska strax sova. Kom hem från stan nyss. Duktig som jag numera är hade jag öronproppar även ikväll. Hoppas mamma är snäll och gör hemmagjorda hamburgare till mig imorgon, vore kalas! Har fått mina godnattsms, dags att sova nu! Godnatt

Glädje

Sitter på glädje med anna och med öronproppar i öronen. Lyssnar på när adam och anton spelar. Jag är sugen på något gott. Jag och anna är kändisar, pressen var här och plåtade skönheterna i skövde och karlstad!

Glögg

Årets första glögg har druckits ikväll. Jag, Josse och Mattias var hos grannen och glöggade med lite folk! Mycket trevligt. Det var dock väldigt varmt, drack i vinglas haha. Nu ska jag dricka upp min ramlösa och sedan krypa ner med mitt tjut.

Var i ishallen förut ikväll, kom på att det endast är några veckor kvar till årets julavslutning. Har inte lång tid på mig att göra koreografin till alla programmen, gaah! Jag och Josse valde lite låtar efter träningen och funderade över hur jag ska göra programmen. Blir nog ganska bra (tror jag). Hihi nu ska jag nana!


:)

Klarade byggtentan :D


Måndag

Har haft finbesök idag efter skolan. Jildenhed var här och intog soffan hela eftermiddagen! Mycket trevligt. Skvallrades som vanligt och jag lyckades glömma bort bruset i örat för ett par timmar! Sååååååååååå skönt. Tack lilla Anna! :) Ska ringa vårdcentralen imorgon, måste träffa en läkare som fixar till det onda. Har införskaffat mig öronproppar i form av julgranar. Måste sett roligt ut imorse när jag fönade håret och höll för ena örat då ljudet var så högt. Gick till skolan och där poppades det musik för fullt i föreläsningssalen, gaah. Ljudkänslig, javisst!!

På fredag ska jag, Johansson och öronpropparna titta på Adam och Anton! =)

Sova

Ligger i sängen och försöker sova. Det brusar som fan i örat. Mamma har sagt åt mig att vara i helt tysta miljöer, men det är omöjligt. Det hörs ännu värre. Ska köpa öronproppar imorgon.. Fan vad mycket klagomål det är från min sida idag, men jag tycker att jag har all rätt till det just nu.

Helgen

Lara och Shammo har varit här på besök hela helgen! :) Väldigt mysigt! Gick på stan i fredags och införskaffade oss nya, snygga undisar (ifall man drar med sig en kille hem från krogen). Grymt snygga på i alla fall. Vi däckade nästan på stan av trötthet och for hem till Anna för att vila (sova?) innan vi traskade vidare till Bunkern. Maha, sunkställe nummer ett! Vet faktiskt inte om jag vill gå dit igen efter att en kille spydde där då. SÅ ÄCKLIGT!! Lara slängde sin mat, stackarn. Fick världens blixthuvudvärk och åkte hem. Såg typ dubbelt och konstiga färger. Somnade och vaknade till sms, mys :) Igår var vi på Bergvik och jag dog av värme. Blev arg på en tant på parkeringen och tänkte köra över henne, men Oscarson stoppade mig. Tacos på kvällen och sedan förfest hos mig. Killarna kom hit också så vi blev ett bra gäng. Dansade på dansmattan och spelade äntligen det där ölspelet som jag har velat spela i tusen år, men aldrig kan reglerna till! :) Simon knyckte min gurka och en del ligger nu på golvet. Orkar inte städa, får helt enkelt vara äckligt här nu. Josse och Simon kommer hit snart och om de vill dricka något får de själva diska glasen, mohaha. Aaaaaahhhhhhhhhh, såg precis att hela mitt fönster är fullt av blomjord!

Kvällens roligaste händelse måste vara när John ramlade baklänges ner från dansgolvet i trappan och gjorde en kullerbytta. HAHA. Vet inte om han försökte hänga i knäna i röret som var där? Såg sjukt roligt ut i alla fall!

Dumma, dumma brus i örat! Jag kommer gnälla länge över det här bruset.

Grattis på födelsedagen bästa du! :)

Ser ut som att jag får besök om ett par veckor igen, hihi. Blir roligt! =)

Surr

Surrsurrsurr..... Blir galen på skiten! Kan det aldrig bli tyst inne i huvudet?? Gaaah. Jävla skit. Hoppas verkligen att det går över, blir tokig. Gick inte att sova idag pga det. Jag hoppas verkligen att jag inte har fått tinnitus. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Morgon

Nu är det morgon och jag är redan vaken. Ne jag har faktiskt aldrig lagt mig, om man inte bortser från den lilla stunden jag sov hos anna. Däcka vid 5 hos henne. Simon och johan va bara dumma och tog täcket från mig hela tiden. Gick hem nu, fick satans ont i halsen. Och det tjuter i örat. Helvete. Hoppas jag inte har fått tinitus.... Det ser ut som fan hos mig. Flaskor överallt. Luktar fest här usch. Hoppas någon kommer och städar imorgon haha . Ska nog sova nu, ska snart tillbaka till anna. Skulle egentligen bara hem och byta om men kan lika gärna sova en stund. Anna har lovat mig nybakta scones! Jag är sugen på cola.

Fest

Tjoho! Förferre ;)



I korridoren

Sitter i annas korridor och väntar på att segisarna ska steka klart sina pannkakor så vi kan åka till stan. Kollar på en tråkig disneyfilm. Igår fick jag värsta blixthuvudvärken och såg dubbelt och en massa färger, trots att det var svart i rummet. Usch. Nu mår jag bra iaf, är bara uttråkad! Haha. Jag vill hitta på något bus:-)

Buss

Sitter just nu på bussen till karlstad. Jag har tråkigt. Har endast åkt i 20minuter, men det är redan dötrist . Träffade anna en stund innan buss gick. Tyvärr anna - jag behövde inte sitta bredvid någon haha! Hatar att sitta bredvid någon på buss och tåg. Det är verkligen tråkigt att åka buss, var väldigt länge sedan jag gjorde det. Bättre att ta bilen:-) var i göteborg igår. Ja... Lite annorlunda o jag blev irriterad. Nu är jag i mariestad, snart framme - not! Idag klippte jag lugg,.

Dödstrött

Fasligt trött. Ramlar ihop snart. Tur att jag ligger i sängen och inte säckar ihop på golvet. Det farliga är då att man kan få datorn i ansiktet, det gör förbannat ont. Jag provade det för någon vecka sedan.

Ska nog kila ned till tvättstugan och se om det är ledigt. Måste tvätta skjortan o trosor, vill inte köpa nya underkläder igen, haha!

Ganska lugn helg. I lördags var jag i Linköping och kikade på mitt hus. Det såg likadant ut som jag minns det. Ganska fint där med ön, broarna och allt vatten! Synd att det ligger så långt bort. Jag tog med mig gamla lådor hem, en mjölkkanna och en våg. Fråga mig inte vad jag ska ha det till. Lådorna är ganska häftiga, de är nog 70-80 år gamla. En ölback och en läskback för den som är ntresserad av att veta. :P Kom hem sent på kvällen, handlade på Ica i Karlsborg och sedan slocknade jag i bilen. Ännu senare åkte jag hem till Ida och tjötade skit med lite annat folk. Igår sov jag till halv två, as göööööööööööööööööött!

Roger förklarade en väldigt bra sak. Varför killar kan ligga med många tjejer, men inte tvärtom. Killarna har en nyckel som passar till alla lås. Vem vill inte ha en nyckel som passar till allt? Men vem vill ha ett lås som passar till alla nycklar? Skulle man vilja ha ett lås dit alla nycklar går i ytterdörren? Nej, då kan det bli inbrott. Det är därför bättre att ha en nyckel som passar till alla lås.

Haha

Idag började vi ny kurs. Den verkar ganska kul, förutom gubben som är värre än narkosen jag fick när jag opererade knät. I eftermiddag har jag sprungit runt på stan med Simon och Stoffe!

I helgen kommer mina favvotjejer hit! PARTY =)

Nattinlägg

Kom hem från en trevlig afton hos Anna och Adam för en stund sedan! Fick dock dåliga nyheter när jag kom hem till mamma. Syrrans kompis har hängt sig ikväll... Så jävla stört. Stackars föräldrar! :(

Aja... Hade det riktigt skoj innan jag kom hem i alla fall. Spelade spel och personen som var minst aktiv vann. Haha. Jag och Anna var riktigt inne i spelet och köpte tomter och aktier hit och dit. Pratade gamla minnen. Speciellt från resan! Sjukt jävla kul. G-krafter på toan hahaha. Inte roligt att bli daskad i huvudet på flyget... Reunion snart, yey!

Ska nana snart, imorgon bär det av till mitt lilla hus. Har inte varit där på bra länge så det ska bli kul att se om det är sig likt! Godnatt.

Tisdag

Dan för dan...! Helt slutkörd. Ska bli så skönt när det här är över och jag äntligen får lite lov! :) Då ska jag fan njuuuuuuuuuuuuuuuuta! Har pluggat i skolan hela kvällarna nu de senaste. Idag satt jag och Eva "bara" till åtta innan vi gav upp. Ska dock läsa lite i sammanfattningen här hemma. Tänkte bara säga att Simon är dum. Han gjorde tusen nålar på mig idag, såååååååååååååå ont!

Kikar på desperate housewives. Jag vill också ha en man här o mysa lite, hihi.



RSS 2.0