Fredag

Det var ett tag sedan jag skrev några rader.

Midsommar har passerat. det firades i Varnhem hemma hos Filips föräldrar. Supertrevligt! Jag, Lara, Oscarson och Sofie var där av tjejgänget :) Och en massa annat folk. Spelade crocket och en massa lekar. Sköt luftgevär och både jag och Lara träffade! =) Grillade på kvällen och så alkhol på det. Kanondag med andra ord!

Åkte tillbaka till Karlstad i söndags. Har jobbat hela veckan. Rätt seg vecka, men nu rullar det på igen. Fullt upp. I tisdags kom Louise hit så vi satt på Tempels uteservering och klunkade innan vi fick sällskap av två killar som gjorde oss sällskap resten av kvällen. Jag fick tom hjälp att vika tvätten, haha. Tog förmiddagen ledigt i onsdags och sprang runt på stan med lillasyster innan jag började jobba. På kvällen träffade jag en kompis. Igår träffade jag Törna. Satt vid älven och solade och tjötade skit i ett par timmar! :) Idag har jag varit på trav bort vid Färjestad med Simon och Erika. Simon gjorde ett system, men vi vann inget. Spelade på enskilda hästar istället, men det gav inte heller någon utdelning. Så kan det va! trevligt hade vi iaf.

Nu ska jag sova. Godnatt!

Helg och jobb

Ligger i soffan och tar igen mig. Har jobbat hela dagen, som vanligt. Har haft visningar hela dagen. Stressigt som fan. Kunder har ringt och bråkat med mig. Jag har skrikit och gapat för att de inte förstår. Blir så trött på norrmän. De har inget samvete och tänker bara på sig själv. Ringde precis en norsk till mig nu, kl är liksom 21 en söndagskväll. Aja. Igår hann jag shoppa lite på dagen. Köpte en jättesöt sparkdräkt till namnkalaset jag ska på! :) Jag vill också ha en bebis så jag kan köpa bebiskläder!! :) De är så sjukt söta. Ludemyr of Swedne gör så fina saker! :) Köpte kläder till mig själv också ;) På kvällen blev det Olearys. I fredags var jag dyngtrött, men blev ändå en vända på stan och uteservering. Man kan ju inte låta bli nu när det är vår!! :)

Skövde i veckan och fira min syster som tar studenten! HELT SJUKT att hon tar studenten. Hon som är så liten. Jag kom på nu att jag har jobbat i 23 dagar i sträck utan en enda dag ledigt. Det är verkligen stört, men nu till veckan ska jag jobba hemifrån så då blir det lite mer som semester! :)

RSS 2.0