Sol

Ska glömma det där mailet och ha roligt istället. Är fortfarande arg över att idioten skrev det, men mitt svar på tal tog nog hårt, mohaha! Så jävla rätt.

Suttit ute i solen med Mattias och löst korsord. Han är grymt påt, medan jag blir arg och helst slänger iväg tidningen. Ska fixa iordning mig nu och sedan blir det fest i stan på Gubbholmen! Gött väder idag, schteekigt.


Vad fan?!

Fick ett jävla konstigt mail inatt, skrivet av en idiot. På en hel a4-sida skrev idioten massa dåliga saker om mig. Var fan fick du luft ifrån? Vem ger dig rätt att göra såna påhopp? Jag är fly förbannad just nu och skulle mer än gärna lägga ut det där mailet, men jag tror att jag avstår eftersom jag oftast gör saker i ren ilska.

Fan

:(

Där gick min plan för augusti åt helvete :(

.

Igår när jag åkte hem till Karlstad såg jag en död kanin uppe i ett träd vid vägen. Vem fan gör så?! Strax efter det kom det en grävling flygandes på marken. Just då pratade jag med P som fick höra mitt skräcktjut. P tyckte att jag ska göra audition för skräckfilmer i fortsättningen, mitt skrik passar bra in där, hehe.

Nu verkar det bli grillning ikväll! :)

Helgen som gick

Helgen som gick passerade ganska smärtfritt, höhö. Var som sagt i Skövde. Åkte dit i torsdags med Mattias. Var skittrött och trodde att jag skulle dö när jag kom hem på morgonkvisten. I fredags var jag och Anna ute på Glädje, kikade på Adam och Anton när dom spelade med halva Zekes. Tycker inte om Glädje, de spelar sjukt hög musik där. Trots att jag hade öronproppar kändes det som att öronen blödde. Man kan säga att det finns tre rum där och alla tre försöker överrösta varandra med sin musik vilket resulterar i att vi som är där blir hörselskadade. Både jag och Anna konstaterade att alla som var där nyligen blivit frisäppta från Tidaholmsanstalten, "släpp fångarna loss det är vår", möhö. Knappast, men inte långtifrån. Jag gjorde något väldigt pinsamt framför vakten som var ung och snygg. Jag tappade en sak på marken.

Lördagen gick i festandets tecken och sedan till Husaren. Jag gjorde inte av med en enda krona den kvällen. Lyckad kväll! :) Var rätt mycket folk ute, men ändå träffade jag inte de som jag visste var där. Höll mestadels till i rockbaren eftersom att killkompisarna höll till där. Träffade både Jimmy, Kim, Daniel, Victor H,Thomas och en massa andra gamla godingar. Skujj som tusan! Adam lyckades fälla mig på dansgolvet och för det fick jag en tequilashot, rose såklart! ;) Råkade berätta en hemlis för Daniel, hoppas att han inte berättar den för någon. Fylla gör att man blir mer benägen att berätta saker man vanligtvis inte skulle berätta för någon. I söndags mådde jag fruktansvärt dåligt och visste inte alls var jag var. Under natten hade jag sprungit runt i källaren och härjjat? Haha. Skulle i alla fall iväg på släktlunch kl 14 och det var bland det värsta i mitt liv. Kändes som att jag skulle spy precis när som helst, vilket jag även gjorde precis innan vi skulle åka dit. ÄCKLIGT! Fick i mig fyra klyftpotatisar på en timma. Delade varje liten klyftpotatis i 10 bitar. Framåt eftermiddagen mådde jag bättre och kunde därför leta efter mitt ägg som var gömt i trädgården. I måndags var alla vi barn i familjen arga och irriterade. Vi tycker inte om det. Åt lunch tillsammans och sedan solning där vi smed planer.

För er som vill veta skrivs det för fullt på c-uppsatsen. Om det är kul? Nej. Irriterande? Ja. Hade sett fram emot att grilla ikväll, men eftersom att det regnar ställs väl det in. Får hitta på något annat mysigt.

Vilken jävla dag

Värsta dagen på länge. Tänkte egentligen skriva lite här om helgen, men har ingen ork. Är helt lamslagen. Bakis så in i helvete. Påsklunch med släktingar på det också, DÅLIG KOMBINATION!

Torsdag

Nu är jag i Skövde. Ligger i sängen helt utslagen. Är riktigt, riktigt trött. Har knappt sovit något inatt, 30 minuter. Räknas ens det?! Kom hem strax innan sju imorse och jag gick upp halv åtta för att åka till Skövde med Mattias. Tur att han körde annars hade jag antagligen somnat bakom ratten. Vågade inte cykla hem inatt på grund av den där dumma hunden som skrämde livet ur mig när jag var på vägen till en kompis. Vågade heller inte sova eftersom att hunden etsat sig fast på min näthinna, vilken jag såg varje gång jag blundade. I alla fall, jag hade hunnit cykla 50 meter från mitt hus när jag hörde en hund skälla och sedan ägaren som skrek åt hunden. I ögonvrån såg jag helt plötsligt hur en pitbull springer rakt mot mig i världens fast. Jag blev livrädd och trodde att jag skulle dö. Hunden var inte kopplad och ägaren hade ingen kontroll över sin byracka. Som tur var tog jag cykeln igår kväll istället för att promenixa, då hade jag varit körd. Jag började trampa som aldrig förr och adrenalinet var på topp. Jag kollade bakåt och såg att hunden fortfarande sprang bakom mig. Jag trampade på allt vad jag kunde och hörde under tiden att ägaren ropade på hunden att stanna, men den lyssnade inte. Efter vad som kändes som en evighet, lyckades ägaren få stopp på hunden och jag tackade min skyddsängel för att slippa bli biten. Detta var ett riktigt mardrömsscenario och jag hoppas att jag aldrig kommer vara med om det igen.

Kvällen/natten igår blev trots det trevlig. Vi kollade på tillsammans och drömkåken. Har varit riktigt trött hela dagen idag. Sov nästan hela eftermiddagen vilket verkligen var välbehövligt. Lunchade med lillasystser som gjorde jättegoda köttbullar. Gick på stan med Anna och provade kläder i värmen. Träffade Shammo och pratade med henne en stund, mysigt. Åkte hem och gick bort till mammas nya grannar som även är min vän Anna J:s föräldrar. Tillbringade hela kvällen där. Fikade och hade det trevligt. Jag och Anna kände oss bleka och bokade soltid imorgon.

Nu ska jag sova.


Lala

Ibland blir jag fruktansvärt trött på folket som bor i Skövde. Det känns som att alla 88:or beter sig som 35-åriga rödpimplande hemmasittare och inte går ut och festar längre. Jag är den enda om är kul. Anna är också kul. Alla andra är tråkiga. Skärpning.

Skövde imorgon.


Tisdag

Trillade in ett VG på c-kursen jag läste nu i våras! Känns förjävla gött. Så mycket slit, så mycket ilska, it was worth it. P tror att ilska medför bra betyg för min del, varför då sluta när det i princip bara är c-uppsatsen kvar?!

Strålande sol

Idag har varit jättefint vårväder, det bara spritter om en! Fullspäckad dag dessutom. Pluggade i skolan på förmiddagen fram till lunch som jag och Simon åt i skolan. Åkte hem till Törna där hon och Karro låg halvnakna och solade. Jag frös och solade endast i shorts. Karro fick färg, men jag blev nog snarare vitare? Haha. De skulle kolla skräckfilm på eftermiddagen, men jag ville inte missa solens heta strålar utan åkte hem och satte mig i en solstol utanför huset med P som var glad över de påskriva kontrakten! :) P gick hem och jag satt ensam kvar en stund med näsan i Cosmopolitan. Mattias kom gåendes när jag pratade i telefon, han satte sig långt ifrån mig. Jag ropade på honom att sätta sig närmare mig. Han flyttade ett par meter närmare mig. När jag slutat prata i telefon frågar jag honom varför han inte vågar sitta närmre och då blir han jättechockad över att jag sitter där? Haha. Han kände inte igen mig i min röda keps! Han hämtade grillen och folket började trilla in, grillkväll eftersom Mattias fyller år idag! Jag grillade självklart fläskfilé med hemmagjord marinad, svingott. Sängen nu, godnatt!

Söndag

Varför ska folk glo så förbannat på spinningen när jag sätter i mina öronproppar? Är det jättekonstigt? Jag har faktiskt tinnitus era idioter och vill därför skydda mina öron från att få ännu högre tinnitus!!!!!!!!!

Så, nu var det ur världen. Orkar egentligen inte skriva något utan tänkte gå och marinera köttet inför grillningen imorgon. Skulle som sagt inte festa förrän påskafton, men det blev fest igår i alla fall. Joel hade fest, var nog säkert 50 personer där. Det spelades svinhög musik och det gick knappt att prata. Oscarson var här och hälsade på, vilket var kul! :) P var också där, kastade nötter i munnen pån. Både igår och idag sov jag jättelänge. Såå skönt att få sova ut utan någon order om att plugga. Solen sken både igår och idag, otroligt skönt! Satt ute i flera timmar med P idag och käkade glass. Jag börjar alltid prata om konstiga saker när jag är med P som nog säkert tycker att jag är störd. Tränade i eftermiddags, svettades som en gris. Hatar att träna inomhus där det är kvavt och äckligt. Tog därefter ströget till stan med P och satte oss vid älva. Pratade om skräckfilmer och jag skrämde upp mig själv, haha! Nu skriver jag lite på c-uppsatsen, vilket jag även borde ha gjort igår. Allt blir så mycket roligare att göra när man ska plugga. Jag gjorde en riktigt god måltid och bakade muffins. Cyklade bort till Karro och fick ett ägg som jag hade i fickan när jag handlade. Och ja, ägget höll! Varför har man då ett ägg i fickan? Jag behövde tre ägg till min bakning, men jag hade endast två. Jag äter sällan ägg och tycker det skulle vara onödigt att köpa ett paket som jag sedan slänger bort. Snälla Karro gav mig därför ett. Städade även i mina skräplådor och stökade ned resten av lägenheten med skräpet som inte skulle ligga i skräplådan.


Årets första grillning var i fredags! Gudomligt gott. Hoppas på fler grillkvällar med töserna hemma hos Törna (innan alla flyttar)! Tidigare på eftermiddagen cyklade jag, Simon, Mattias och Erika till stan för att ta emot hockeykillarna på torget! Yey, SM-guld! Det är verkligen kul att en hel stad blir så glad av ett guld. Fest, liv och rörelse. Gillart!

Det var min helg det. Nu ska jag som sagt marinera köttet och sedan sova.


Break a promise

Heter man Cecilia bangar man inte en fest.

Skulle som sagt inte dricka förrän påskafton, oopsi! Nu sticker jag iväg på feeeeeeeeeest!

Mums!



Fick ett ryck tidigare idag och lagade till en sjukt god fläskfilégratäng. Bland det godaste jag ätit i hela mitt liv måste jag säga.

Förare

Bara för att jag nästan fick provköra formula 1-bilen nu ikväll! Jag vill bli deras förare, men är för kort. Når inte fram till pedalerna om jag ska sitta ordentligt i sätet.



SM-GULD!

.

Jag hatar att skriva C-uppsats. Jag är verkligen fly förbannad just nu. Hatar när det endast ska vara på ett visst sätt och den andra personens viljor inte räknas! Nu har jag gått hem från skolan. Slängde en dator från bordet. Nu skriver jag på uppsatsen själv.


GLAD

Nu har slutbetyget i kursen jag hade i julas äntligen kommit!
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!

Nu kommer jag sova gott inatt.


GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD

Nu har betyget i kursen jag hade i julas äntligen kommit!
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!

Nu kommer jag sova gott.


Måndag

Time to sleep. Måste ta igen 3 veckors sömn inatt så jag är någorlunda pigg imorgon. Idag har jag varit helt död. Måste vara på alerten när man skriver C-uppsats med fröken J.


Btw, bakade världens godaste brownies i eftermiddags.


En dag i vilans tecken

Återigen har jag brutit det löfte som jag har avgett, att jag ska lugna ned mig och inte dricka så mycket. Har jag lyckats hålla det? Svar nej. Förra helgen lyckades jag däremot hålla löftet när det var fest både på fredagen och lördagen. Hade i alla fall riktigt kul igårkväll och det är väl det viktigaste :) Tjejerna var här och förade lite. Spelade fia med hutt, vilket vissa inte hade spelat förut? Tror jag och Evelina vann, för vi fick en i mål. I ölspelet lyckades jag få ihop 30 straffklunkar på en och samma gång. Om man varken får säga "jag", "du" eller "r" är det svårt. Det är även svårt om någon som heter Karro försöker sätta dit en med extraklunkar genom att införa en regel som lyder "när någon får straffklunkar ska Cecilia dricka två av dessa" = en full Cecilia. Och ja, full blev jag. Lite för full.

Av någon konstig anledning missade jag bussen till stan när alla andra lyckades hinna med den. Jag fick då den smarta idén att cykla ner till stan, vilket inte var det smartaste jag gjort i mitt liv. För det första lyckades jag inte ens få upp cykellåset eftersom jag tog tvättstugenyckeln. Hade inte heller någon luft i däcket, men det löste jag genom att pumpa däcket på skolan och ramla över cykeln och ner i ett buskage. Har nu handen i ett paket. Så kan det gå. Blev ett stopp på vägen hos Josse som gav mig en påse att ha skorna i. Tappade cykellampan och den gick i tusenbitar, var tvungen att cykla i mörkret. Mötte självklart herr polis på vägen och var tvungen att cykla in på en liten gågatan där de inte kunde åka efter mig. Mina bravader slutar inte riktigt där. På torget ramlade jag återigen över cykeln och där låg vi i en hög tillsammans. Jävla cykel! Hann inte in på bmb där de andra var utan trampade hem igen. Cyklade förbi P och vinkade när jag kom farandes utanför fönstret. I svängen in till huset hade jag för hög fart och flög ner på backen. Mobilen gick i tusen bitar och går inte att skjuta upp som vanligt längre. Idag var jag ute och cyklade kl 8 på morgonen, fråga mig inte varför. Förutom ett paket på handen har jag ett blåmärke under foten på fotsulan, blåmärken på hela kroppen och en halvstukad fot.

Jag kan endast konstatera att man inte skall blanda olika alkoholhaltiga drycker, då blir det lät såhär. Jag måste även ta mitt löfte på allvar. Jag var i alla fall smart nog att dricka vatten i natt och undvek därmed en bakfylla som hade kunnat bli en av världshistoriens värsta. Over and out.

Kyckling

Håret blev konstigt, men på något sätt inte så fult att jag gråter. Trodde att jag skulle se ut som en riktig kycklig, men icke. Har några orangea slingor i håret, men annars är det inte så farligt. Är dock inte nöjd eftersom att mitt vanliga hår ser rött ut jämfört med det ljusa håret. INTE KUL! Ska köpa silverschampoo imorgon och se om det hjälper. Annars färgar jag över det imorgon. Kollade på håret nyss och nu såg det bättre ut än färut, jag kanske har vant mig haha! Ska se hur det ser ut i dagsljus annars blir det mörkt imorgon (eller färga det ljust en gång till?) P var här förut när jag färgade håret och skrattade åt hur jag såg ut i hättan. Någon hjälp fick jag minsann inte utan latmasken kollade på hockey.


Det är redan torsdag, fan va veckorna går fort!

Det är torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon - med andra ord tentatime! Ska bli skönt att få den gjord och enbart kunna fokusera på C-uppsatsen. Har inte varit världens bästa pluggdag idag. Vaknade ganska sent med huvudvärk. Kollade på våra bästa år, som för övrigt är riktigt spännande just nu. Fixade mig lite och gick till skolan för att äta med Simon. Han fick äntligen sin äckliga lilla feskebete, höhö. Satte oss sedan  i biblioteket och pluggade. Eller rättare sagt, jag pluggade och Simon kollade trav. Nu har jag lärt mig uträkningarna ganska bra inför imorgon. Simons parkeringsbiljett gick ut och då åkte vi o handlade. Nu har jag nya påskliljor på bordet (trots att Simon skrattade åt att de inte var lika fina som blommorna han tänkte köpa). Köpte även vindruvor som jag mumsar på just nu! När jag stängde Simons bildörr fastnade jag med håret i dörren pga vinden! Gjorde skitont, plus att det måste ha sett ganska kul ut ;P

Nu blir det plugg resten av kvällen och eventuellt beställa flygbiljetter inför min kommande resa! :)


Tisdag

Pratar i telefon med P och skriver blogginlägg under tiden.Vi gapskrattar åt hur jag trodde att han sitter och stoppar tungan i sin pappershållare, haha! Har varit hos Törna ikväll med Karro. Mysigt! Utgång på lördag =) Det ryktas om fri bar hos Törna då! ;) Tentaplugget fortskrider och förgyller mina dagar från morgon till kväll. Längtar till fredag eftermiddag när tentan är skriven :) Måste i och för sig skriva på C-uppsatsen istället, men hellre det. Fick ett överranskande telefonsamtal i eftermiddags. Det är kul när gamla kära vänner hör av sig som man nästan trott hade glömt en.

Dags att sova, tentaplugg hela dagen imorgon!


Guld

Hemma i Karlstad igen efter en helg i Skövde. Det har varit en intensiv helg med mycket att göra, men roligt har det varit. I torsdags sa jag hej då till en kär vän innan jag for iväg till Skövde.

I fredags träffade tjejerna på mangos och sedan blev det Glädje med lite annat folk. Pratade i tele hela natten och var stendöd hela lördagen. Blev inte mycket tentaplugg den dagen... Åkte bort till Elins och köpte jeans o lite andra grejer. På kvällen var jag på Laras och Arians fest. Trevligt! Stendöd även idag. Idag har vi varit på stan, pluggat, myst, färgat håret och träffat Christian. Nu har jag guldigt hår. Lite annorlunda, men ska färga det på fredag igen tänkte jag. Fram till dess får det se ut som det gör.

Godnatt.

Natt

Pratar i tele och skriver på msn. Båda dom där samtidigt ;)

Åkte hem från krogen en stund innan de andra, orkade inte stanna längre. Anna är där och är full inne på Glädje. Adam ringde o tjoade om något förut. Han pratade om en indier och Calcutta-låten. Känner att jag inte riktigt kan koncentrera mig på vad jag skriver just nu. Försöker prata i tele, men pratar om något annat på msn och skriver här om något helt annat, haha! Anna har i alla fall lovat att berätta om hemligheterna hon ska ta reda på nu inatt.

Haft en trevlig kväll. Träffade en del av tjejgänget, var ute och åt. Mysigt! Gick vidare till La Vida. Sen åkte tjejerna hem och jag gick till Glädje där jag träffade lite folk och en fuller Anna. Hoppas att det håller upp imorgon, för då ska jag och Lara grilla! =)

Arbetet blev även färdigt idag, såååå jävla skönt!

RSS 2.0