Hola

Popcorn, mmmmmmmmmmmmmmmmmmums!

Simon är allt bra dum. Han försökte stjäla min cykel förut inatt när jag var på väg hem, enbart för att jag inte ville lyssna på hans skräckhistoria om någon bil eller vad det nu var. Starka jag lyckades dock vinna kampen om min cykel och jag kunde glatt cykla hem. Innan vi började härjja med cykeln var vi hos Josefine. Kollade på idol och sedan en skräckis. Jag vägrade dock se skräckfilmen och satt istället vid datorn i Josses rum.

Orkar inte tentaplugga längre. Har nu kommit till det stadiet där det känns som att jag kan allt, men det kan jag egentligen inte. Orken tryter, jag föredrar att sova hela dagarna istället för att plugga. Tur att jag har lite självdisciplin och orkar kämpa ett par timmar om dagen i alla fall. Det ska bli så jävla gött när tentorna är skrivna - då blir det hääääääääääääääääääääärjj! =)

Pratar med Törna på msn nu! :) Hon verkar ha det bra i Usa. Jag vill också åka bort. Vi ska skaffa varsin bebis! Alla får barn i år, helt sjukt. Jag vill också ha en liten bebis att gosa med. :)

.

Jag är arg. As. Idiot. Äckel. Fanskap. Stördo.

Natt

Jag vill kunna ringa till dig. Jag tänkte för en liten stund sedan att jag ringer till dig imorgon, jag har några frågor om tentan som är nästa vecka. Sen kom jag på att jag inte kan ringa till dig. När jag fick punktering på bilen ville jag ringa till dig och be dig komma hit och byta däcket, eftersom att du inte har lärt mig det ännu. Det går ju inte heller. Det är färjävligt när verkligheten kommer ifatt en ibland och man inser att världen inte längre är som den en gång var.

Bla bla bla

Kollar på kungarna! Det här avsnittet är inte så kul, händer ju inget nytt. Vill att de ska göra knasiga saker.

Idag har jag mått skit. Ont i huvudet, ont i halsen och ont i öronen! Satt i skolan till kl 14 sedan gav jag upp och gick hem. Försökte sova, men huvudet exploderade nästan. Kände hur ont det gjorde när jag sov, jättehemskt :(

Lyckades ta mig till ishallen och vara en någorlunda bra tränare. Ont i både huvudet och knät. Åkte runt som en zombie som inte kunde böja på benen, haha.









Never again.

Ny mobil

Nu har jag äntligen införskaffat mig en ny ordentlig mobil! Det blev en likadan som jag hade förut, alltså den som blev stulen. Känns bra att ha en bra mobil igen efter att ha haft ett par värdelösa. Det negativa är kostnaden. Det är verkligen inte billigt med mobiler. Försäkringsbolaget ersätter till viss del, men å andra sidan är självrisken inte gratis. Mamma sa att hon ev skulle bidra med pengar, vilket är min förhoppning! :)

Shit, det är redan eftermiddag! Jag har varit vaken sedan 6.15 imorse, men jag har ändå inte gjort något värt idag. Har endast pluggat en timma = mycket dåligt. Ju närmare tentan jag kommer, desto mindre pluggar jag. Det är verkligen inte bra. Jag kan ju fortfarande inte allt, även om det känns ganska okej. Fy skråen att jag har två tentor precis efter varandra, endast 13 timmar mellan tentorna. Inatt måste jag lägga mig tidigare, kan inte prata i telefon hela nätterna så nära inpå tentorna. Skulle blivit väckt imorse, men det blev jag minsann inte! DUMMIS.

Nu skall jag återgå till mitt pluggeri. Ikväll är det D.H.!

Nattinlägg (ganska onödigt)

Det är förundrande hur en människa kan ändras på ganska kort tid. Du är ett utmärkt exempel. Jag slutar aldrig förvånas över hur du förändrar dig, försöker slingra dig och få allt att låta så perfekt. Alla bara måste tycka om dig. Det du inte vet om är att jag har genomskådat dig, men jag leker i alla fall. Det är ju ganska underhållande, även om jag blir rosenrasande emellanåt.

Spel

Flytta till hus? Ta två steg framåt.
Fixa huset? Ta ett steg framåt.
Väcka? Ta fyra steg framåt.
Leka? Ta fyra steg framåt.


I mål väntar en toffel och en idiot.


Tjohej

Ligger i sängen och funderar över varför jag fortfarande har ont i halsen och i ena örat när jag sväljer. Mycket knepigt. Vill gärna inte besöka vårdcentralen igen, räcker med fredagens besök. Då var jag dock inte där pga halsen utan knät. Skadade ju knät i förra veckan och haltade runt som ett litet sär. Fick träffa en idiot till läkare som påstod att en benbit hade lossnat i knät när jag visste att det inte var så utan att det endast var svullet pga andra orsaker. Hon envisades dock och skickade iväg mig på röntgen. Christian kom till vårdcentralen och höll mig sällskap och jag lyckades även lura med mig honom till donken för att äta och sedan till röntgen! Tog bara 20 min från att jag kom dit, tog tog och fick svaret! Det kallar jag snabbt! :) Jag hade naturligtvis rätt och de gjorde inget åt det förrän på måndag sa de. IDIOTER! Hatar alla värdelösa läkare på vårdcententralen.

Favoriten kom till mig på kvällen, men jag råkade somna i soffan redan halv tio. Var i Tibro en sväng på lördag dag. Kidnappade Annika när hon kom till Skövde på lördagen. Klädde ut henne till tupp och tvingade henne att gå runt på Elins esplanad och göra massa pinsamma saker, haha. Till och med jag skämdes. På kvällen blev det fest. Alla killarna var pissfulla och mådde skit. Fick även lite underhållning när alla sprang runt i bar överkropp. Tur att E har snygg kropp! E råkade även tappa handduken så Ida fick se mer än hon ville, haha! Hon ska sticka raggsockor till mig! :) Söndagen bestod av firande av Annika. Släkten var hos mamma hela dagen. Köpte biopopcorn på kvällen som vi åt till Beckfilmen hemma i soffan ;D

Juste, i fredags bytte jag däck på bilen! Fanns inga tider, men jag ville hämta min däck i alla fall! Gick ut till gubbarna i verkstan o sa att jag ville ha mina däck, eftersom att det inte fanns några tider. Killarna kollade i datorn o sa: du ser trevlig o snygg ut, kör runt fort som fan så byter vi jättesnabbt! De bytte mina däck på 4 minuter och var väldigt trevliga. Skämtade och hoppade runt där! Killen i kassan sa att de i princip aldrig gör så mot någon, då de hellre tar rast, men eftersom att jag var en snygg och trevlig tjej gjrode de ett undantag och det skulle de bli mobbade för, haha. Lite roligt tyckte jag! :)


Eh, alltså? Okej. Varför nu helt plötsligt när jag har insett? Spel? Oja!


Snö

Fy fan vad det snöade på vägen till Skövde. Halt som attan. Gick inte att köra i mer än 70 annars började bakhjulen att slänga omkring på vägbanan. Jag såg absolut ingenting. INGENTING! Vet inte hur jag lyckades köra hit egentligen. Kunde inte ha på helljuset ens, försökte med parkeringsljuset för att slippa på all snö rätt i ansiktet, men det blev lite för mörkt. När jag kommer fram till Hentorp och ska svänga vid korsningsvägbulan gick det inte att bromsa, gled rätt över och fick backa tillbaka, haha. Direkt efter det åker jag av vägen, haha. Såg säkert jättefult ut när jag stod där på gräset. Bromsade allt jag kunde och det skrek som fan om däcken. Lyckades precis undvika att kvadda grannens bil som stod bredvid gräset. Mamma tittade ut genom fönstret o ba: va fan står du på gräset för? HAHA. Sitter just nu och kollar på däckspåren och jag var ruskigt nära den där bilen, hade inte blivit någon billig historia. Imorgon måste vinterdäcken åka på!

Nu sitter jag i alla fall i mammas kök och slipper oroa mig för snön ett par timmar. Har nästan gjort klart 4 smörgåstårtor som blir hämtade imorgon bitti! Fick även halsduken som mamma äntligen har stickat klart! :) Jättemjuk och skön är den. Fick även nya newbody strumpor! Ibland är det inte dumt att åka hem till mamma!

buhuuu

Otursföljda Cecilia här.


Igår på träningen skulle jag visa ett konståkningshopp och självklart pajar jag hela knät och kan inte gå nu. Knät är jättesvullet, man ser inte ens knäskålen längre. Går just nu runt och haltar som ett sär. Ser faktiskt inte klok ut och det gör riktigt ont- hela tiden. Ska åka till mamma idag och då får jag kryckor som jag ska ha till att jag kan gå ordentligt igen.


.

Jaha.

Jag råkar alltid ut för en massa skit. Ständigt. Jag är en olycksfågel.
På väg till ishallen idag blev jag påkörd av en annan bil. Föraren smet. Jävla as. Tog ut min ilska och chock på de stackars konståkningsbarnen. Nu ska jag sova. Godnatt

Måndag

Vad är det egentligen för miserabla loosers som bor i Sverige? Syftar självklart på Ullerad och deras "glada stammisar". Vad har man för liv när man hänger på Ullerad var oc hvarannan dag för att fylla sitt hus med ullaredsaker?! De har nog en eller två skruvar lösa skulle jag tro. Den där "artisten! pontiak eller vad han nu hette var det absolut sämsta jag hört i hela mitt liv, hahaha.


Kikade på paradise hotel förut ikväll. Alltså shit! Den nya feta tjejen som tog av sig vartenda plagg och försökte klättra upp på en flytmadrass i poolen. Haha, sär!


Idag på spinningen fick jag mjölksyra i benen, usch usch!



Idag tog det hus i helvete, haha!


Gone.
Forever

Köttbullar

Idag har jag skrivit historia! Har för första gången i mitt liv gjort egna köttbullar - och de blev inte så tokiga heller! De är dock inte lika goda som mammas köttbullar, men inte långt ifrån. De är i alla fall tusen gånger godare än scans äckliga köttbullar!!! Ikväll var det hemmagjorda köttbullar, potatis, ärtor och brunsås som stod på matsedeln. Inte illa av mig som inte tycker om att laga mat till endast en liten sate (mig).

Kikar på laws of attraction nu och känner mig ensammast i hela världen. Sökes: lägenhet med sambo. Omgående. Gärna helkaklat badrum med dusch. Stor walk-in garderob. Takvåning med högt i tak. Stora fönster. Kakelugn i vardsgsrummet. Supermodent kök.

Som ni ser, inga höga krav.




Fredag

Väntar på att Josse ska komma hit. Vi ska ha myskväll och kika på idol! Förut ikväll var vi på afterwork på blue moon, as gott! Älskar deras nachochips! Varit en lång dag idag. Särsimon försov sig till handledningsträffen, men vi övriga var där i tid! Fortsatte med grupparbete, lunch och sedan föreläsning. Har gjort mig välförtjänt av lite vila ikväll! :) 

Nu är Jossan här och jag hoppas på att hon ska skära upp morötter till mig, men antagligen får jag fixa det själv! Tjipp





Sms, tack!


?

Förstår mig verkligen inte på det här. Har kollat igenom gamla saker. Förut var det en sak som gällde, men nu är det tvärtemot. Vill ha det som det var förut. Svar vore bra, borde kunna få ett svar. Förut var det tvärtom, svar från andra hållet.

Haha

Fick precis ett jätteroligt sms!

"Den bästa motorn i världen är vaginan. Den startar med ett finger. Den smörjer sig själv. Den klarar av alla storlekar på kolvar. Den byter olja själv var fjärde vecka. Det är bara synd att styrsystemet är så jävla komplicerat... ;) "

HAHA klockrent!

Måndag

... och lite sällskap går på tvn! :)

Har inget vettigt att skriva, men jag har heller inget annat vettigt att ta mig för. Kan skriva om min ointressanta dag. Gick upp tidigt för att arbeta med grupparbetet i skolan. Jag var där FÖRST! Grupparbetade ett par timmar, jag var lite surig, i alla fall om man ska tro på Simon. Gick hem och i min brevlåda låg den nya mobilen! :) Ny kanske är lite att ta i, men den är ny för mig. Den är gammal och rutten. Den har inte ens bluetooth, men den har alarm och kan ta emot sms! Finns även en värdelös kamera, men jag ska minsann inte ta några kort med den här kameran! Har dock inga nummer på mobilen, värdelöst. Eftermiddagen spenderade jag framför datorn, i luren med Anna, matlagning och slutligen ett spinningpass. Gick till Josse efteråt och kollade på paradise hotel. Verkar helt värdelöst. Gick hem och duschade då jag kände att jag stank värre än en stia.

Nu ska jag sluta att skriva om min ovärda dag! Skola 8.00 imorgon, baaaaaaaaaaaaaah!



Special D- YOU!

I used to feel blue
My hopes became true
How long have I searched for someone like You
A minute goes by
Just an notion of you
I still get down
And that's really true

You're the only one i need
You're my angel your my love
You're the air I need to breathe
You're my ever shining star
I love you
All I think about is you


Söndag

Idag är det söndag, woho! Ska snart till skolan och plugga ett par timmar. Har redan läst några timmar i boken här hemma, men fortsätter i skolan efter att maten har ätits upp!

Igår spenderade jag kvällen hos Karro med flickor och hennes pojkar från Uppsala. Slank in hos Simon efter att de stuckit ned till stan för att festa vidare.

Nu måste jag snabba mig på innan skolan stänger! Tjillevippen


=D

GladGladGladGlad!

Fick ett MYCKET trevligt samtal nyss! Tjötade i 27 minuter och 49 sekunder för att vara exakt.

På måndag får jag förhoppningsvis min nya mobil,den jag har nu kan inte lämna laddaren för då dör den. Den är med andra ord helt VÄRDELÖS! Den jag har köpt är också värdelös, men förhoppningsvis inte lika värdelös som den jag har nu!






PUSS!


Lördag

Lördag och jag ligger i sängen = okej. Det får man göra efter en hård vecka. I och för sig har den inte varit så hård, men jag intalar mig själv att det är så och då blir det genast det är okej att ligga här. I måndags var jag största latfisen, orkade knappt gå upp till skolan för att jag var uppe till 4 på morgonen och kikade på någon konstig porrfilm som gick på 6:an, haha. Pluggade lite i skolan och gick hem och sov. Handlade lite på kvällen och sedan fick jag besök, mycket trevligt! Bjöd på tacopaj och det uppskattades ska jag säga! Min gäst blev riktigt nöjd, fick även hjälp med matlagningen, skivade tomater och sallad så fiiiint, haha! Lite kul att gästen inte trodde att det var jag på kortet, utan en fotomodell. :) Måste börja se Wallander snart, vore kul. La mig toksent och var stendöd hela tisdagen. Skola och tränare, knappt att jag orkade det. Ett av mina små barn klarade nästan dubbel salchow ;D Hon stod på ett ben, men ramlade. Åhh vad glad jag blev! Minns när jag klarade min första trippelsalchow, var helt överlycklig! :) Onsdagen var även den lugn, minns inte ens vad jag gjorde förutom att jag var i ishallen. I torsdag besiktigade vi ett hus, kul! :) På kvällen firades det på ankan med mat och trevligt sällskap!

Igår var det handelshögskolans dag här på Karlstads universitet och jag var självklart där. Karro och Sara joinade mig också! Klas Hallbergs föreläsning var skitkul, skrattade som fan! Mohaha där missade ni något! Efter det var det speedrekrytering som gällde, satan va jag var nervös. En jury bedömde oss (ungefär som idol, dock utan tv-kameror och de sågade oss inte lika mycket). Jag fick bra kritik, väldigt bra! Jag är nöjd över att jag vågade, var ju inte alla som vågade! Jag hade en bild på mig när jag åker konståkning, vilket de i juryn tyckte var väldigt modigt, nytänkande och superbra! Fick visitkort och referenser att använda vid jobbsökande framöver.

Nu ska jag fortsätta att läsa i min ABC- bok och fundera över varför du är så störd och inte svarar på en sådan simpel fråga.

:)

Nu är det gjort! Känns så jäkla gött :)


Uppdatering kommer senare!

wowo

I fucking like you, you stupid thing!

m

Orkar inte skriva just nu, har annars en sak att berätta. Igår kändes det bra, men inte nu.




I don't like you.


.

Fan att det ska vara så svårt. Jag ångrar mig.

Söndag

Nu mår jag lite bättre. Huvudvärket har släppt och jag mår inte så illa längre. Är mest frusen och ledsen. Det är dock ingenting emot vad jag var inatt. Jag var helt förstörd och uppriven. Okej, det var bara en mobil som blev stulen, men det är så mycket mer än en mobil. Hela mitt liv fanns i den och en massa andra saker som inga obehöriga ska se. Det är fruktansvärt kränkande när någon tar något som är så personligt, speciellt när det var såna saker i den. Mobilen låg i väskan med dragkedjan stängd, ändå tog någon den. Jag blir så jävla förbannad. Lär dig skillnad på mitt och ditt! Hoppas att någon vänlig själ har lämnat in den på Ankan och jag kan hämta den imorgon! Jag skulle bli så himla glad då och jag ska ta bort allt jag har på den! Har inte råd att köpa någon ny mobil och den var ju så dyr. :( FAN att allt ska krångla så jävla mycket. Jag är en riktig olycksfågel, allt går ständigt emot mig... Har polisanmält händelsen nu i alla fall, inte för att det gör någon skillnad.

Kvällen började dock bra. Var på kräftskiva och hade det riktigt kul! Jag och Camilla kastade snusdosor och tomma ölburkar som vi försökte fånga, ibland lyckades, ibland lyckades Johan! Jag sålde även ett hus igår, till en kille i röd t-shirt. Han fick även med en pool på köpet när jag klämde honom lite på röven, haha. Karro gjorde armhävningar för att... Ja, jag minns inte riktigt varför hon gjorde armhävningar. Åkte taxi ned tll stan med Karro, Maria och killarna. Vi slapp betala- det gillas! Kom dock inte in på Bmb, det är 23-årsgräns där och jag brukar ju inte ha flyt och kom därför inte in. Vi gick till Ankan med Piia och co. Jag hoppade även in i en trädgård och gick på toa, haha. Fan, vi skulle ha gått till Donken istället för att gå in på Ankan, då hade jag antagligen haft min mobil och allt hade varit frid och fröjd.

Ringde iaf en goding inatt som fick mig på bättre humör. Har även pratat i 2 h nu ikväll, vilket gjorde mig på mycket bättre humör! :) Tänk att så lite kan göra så mycket.

Har inte gjort någonting idag. Har legat i sängen och mått skit hela dagen, både fysiskt och psykiskt. Gick upp lockan 9 ikväll och köpte en pizza, kunde inte ens äta upp en halv barnpizza för att jag mådde dåligt, haha.

Nu ska jag dricka upp min cola och skriva lite på msn! Har tillfälligt nummer nu, men det är ingen idé att ge ut då endast jag kan ringa till folk och ingen kan ringa eller smsa mig. Det är något fel på simkortet.


:(

Jag mår piss, bakis som fan! Funderar skarpt på att hoppa ut genom fönstret. Det är dock inte enbart pga att jag mår illa. Mobilen blev stulen inatt. Har tillfälligt nummer, får ett nytt simkort i veckan! Skriver mer sen, huvudet expolderar. Just det, ni kan inte ringa eller smsa mig, men jag kan ringa er. Det är något fel på simkortet.

Lördag

Jag och Josse har tävling om vem som dunkar högst musik! Vi sitter i varsitt fönster av huset och dunkar för fullt. Jag är snart döv. Min musik är dessutom bättre, memories med David Guetta. Hon lyssnar på Barbie girl. Haha. Känner mig nästan full, tror det beror på alla ångor jag andades in när jag färgade håret. Sitter med färgen i håret just nu, ska skölja ur den om 10 minuter. Efter det ska jag duscha och fixa mig snabbt innan jag sticker iväg på kräftskiva. Jag ska dock inte äta några kräftor, det blir baguette och sallad! Och lite alkohol så att jag blir varm innanför kläderna nu när det är så kyligt ute.

Det var inte länge sedan jag gick upp idag. Vaknade ett och fick panik över att jag sovit bort hela dagen. Rusade upp och slängde in lite tvätt i maskinen och cyklade till ica för att köpa mat till ikväll. Kläderna hann dock inte torka, därför är hela min lägenhet ett torkrum för tillfället. Går inte att sitta någonstans förutom i sängen.

Duschen nu!


Hurtbulle

Jag är lite skraj, har sett en äcklig vargfilm med vännerna. Vargarna åt upp människor, usch usch. Hatar vargar, är jämt livrädd att jag ska möta en varg i skogen i Värmland.

Dagen har bestått av lite plugg i skolan med killarna och sedan följde jag med dem till Bergvik. Hittade en snygg tröja som jag ska köpa imorgon! Smarta jag glömde mobilen hemma och hittade inte killarna, satt utanför kassorna på maxi och väntade jättelänge på dem innan vi äntligen hittade varandra, haha. Nu ikväll har vi kollat på idol, ätit Josses goda äppelpaj och kollat på den där filmen.

Kanske ska berätta lite om veckan som gått?! Av rubriken att döma har jag varit en hurtbulle denna vecka. Tränat 3 gånger och än är inte veckan slut, blir antingen ett eller två pass till! Kom tillbaka till Karlstad i tisdags. Var i ishallen på kvällen och sedan tränade jag. Natten spenderades med örat i luren och jag lade mig nästan när det var morgon. Var stendöd hela onsdagen. Orkade knappt göra något förutom att åka till ishallen och sedan träna efter det. Igår, alltså torsdag, var jag hur död som helst. Uppe försent i onsdags också. Orkade nätt och jämt upp till skolan som började kl 8. Orkade gå upp tack vare smsen. Hade föreläsning om LCC, vilket jag inte tyckte var speciellt spännande. När mobilen ringde på föreläsningen tog jag tillfället i akt att slippa undan och gick ut för att prata en stund. När jag hade pratat klart var föreläsningen slut, haha värt. Tog bilen ned till stan och hade föreläsning om solenergi. Efter det strosade jag och Josse omkring på stan hela dagen. Hittade en hel del kläder, men till slut var jag så trött att jag skulle kunna ha slängt en stövel i huvudet på henne när hon provade alla dessa skor, haha. Som tur var fyllde vi på energi och och kunde fortsätta en stund till innan vi åkte hem och tränade. Hurtbulle spm jag då är cyklade jag till stan efter träningspasset, då det var tjejkväll och rabatt i affärerna. Pengakåt som jag är, passade detta mig ypperligt när jag ville fylla på min garderob lite. Anna och jag gick en stund på stan innan vi traskade hem till henne och slängde oss i soffan. Där har ni veckan som gått, intressant eller inte, men det skiter jag i! =)

Imorgon ska jag plugga, cykla till stan och sedan blir det kräftskiva på kvällen som avslutas med utgång! Woho, bra helg med andra ord!

RSS 2.0