Torsdag

Idag har varit en händelserik dag. Började med att jag inte orkade upp imorse (som den morgontrötta person jag är) , vilket resulterade i att jag kom iväg för sent. Hann dock säga hej då till min käre vän som åker till ett kallare ställe. Köpte jordgubbar och vindruvor som jag smaskade på medan jag körde till Skövde. Ringde P som fick en ganska rolig förmiddag på grund av mig. Blev jagad av polisen när jag råkade köra lite för fort (50km/h) KLANTIGT!!!!!! Lyckades dock skaka av mig dem. Som den våghals jag är körde jag därifrån fort som ögat och de tappade bort mig. Hoppas inte att de tog mitt reg nr, vore fruktansvärt tråkigt. Åkte iväg till ett viktigt möte på eftermiddagen  och sedan var det däckbyte på verksta'n! Rövade bort Anna ett par timmar och intog donken med vårt tjatter. Våra kodnamn är ett grymt påhitt. Märta, Bodil och Hasse. När vi sedan skulle bege oss hemåt såg vi att en mamma och hennes barn stod i kön till Mc Driven. Vi hade dock redan åkt därifrån och tog därför ett par extra varv i rondellen innan vi beslöt oss för att det var värt att åka tillbaka för att kika på. Jag körde snabbt som blixten bort till Donken för att beskåda denna underliga händelse där en mamma på cykel köper flötmat till sitt barn i regn. Det hela var mycket lustigt. Det ansåg i alla fall jag och Anna som fnittrade inne i bilen.

Nu ikväll har det inte blivit mycket gjort för min del. Jag har pluggat, tjötat med familjen och pratat i telefon (såklart!). Arbetet är snart klart, har cirka 1000 tecken kvar att skriva, men det är 1000 väldigt jobba tecken.

K

Här får du något att läsa, Anna! MOHAHa. Punkt.

Wednesday

Hej hopp, solen skiner idag!

Ligger för tillfället i sängen och pluggar med datorn på magen, är helt död i kroppen. Skriver på mitt dumma arbete som ska in på fredag. Har skrivit 70 % och börjar äntligen se ett slut på eländet. Har faktiskt varit ganska duktig idag trots att jag återigen ligger i sängen. Pluggade imorse och sedan gick jag på ett spinnig/corepass. Det var väldigt segt att träna idag, är helt mör i kroppen. Har tränat ganska många dagar i rad och behöver nog en vilodag eller två. Torsdag, fredag, söndag, måndag, tisdag och idag onsdag, puuuh! Både i måndags och igår var jag ute på långpromenader och sedan vanlig träning. Mina ben är som maskar just nu, haha! Vill man ha resultat till sommaren och vara nöjd på beachen måste man ligga i. Både jag och Anna kör stenhårt ;) Aja, efter träningen gick jag hem o duschade, lagade mat och nu återigen plugg. Ska snart till skolan på föreläsning och efter det hoppas jag att min bilstereo är på plats. Jag och E var där och ryckte i sladdarna igår. En meter sladd till en liten stereo! Efter det bär det av till Skövde där mor min har lovatt bjuda på mat.


Igår fick jag lite roliga sms. Två nästan likadana på morgonkvisten.

Måndag

Jag är trött nu ikväll igen. Kom precis in från en kvällspromenad med Patrik och tröttheten slog till så fort jag satte foten innanför dörren. Har i och för sig pluggat hela dagen, tränat spinning och sedan varit ute på en lång promenad. Inte konstigt att jag är trött. Samma visa imorgon. Ska plugga hela dagen förutom en lunchdejt på dagen och sedan träning på kvällen. Skrev 1/4 av av arbetet idag och hoppas på att få 75 % klart imorgon. Vore gött o ha arbetet nästintill klart när jag åker till Skövde på onsdag kväll.

Det var allt för mig. Adjö!

Natt

Jag är fruktansvärt trött, förstår inte ens varför jag sitter vid datorn när jag knappt kan hålla ögonen öppna. Har lagt mig alldeles för sent (tidigt?) hela helgen, runt 4 båda dagarna. Det hade inte varit några problem om jag kunnat sova hur länge jag velat, men eftersom jag har massa åtaganden (vuxet) får jag inte ligga kvar under det varma täcket. Så även imorgon, nu lägger jag mig i alla fall någorlunda tidigt. Ska skriva på rapporten hela dagen imorgon, måste kicka igång den så jag slipper ha panik när jag åker till Skövde på onsdag. Ska bla byta däck på bilskrället. Den är ju äntligen lagad, men idag märkte jag ett fel som uppkommit efter tiden på verkstaden - den slänger när man bromsar i höga hastigheter. Ska läsa om det  imorgon i min bok "Bosse bildoktorn".

Imorse var jag i ishallen och tränade ungar, sedan var det uppvisning och fika. Fick blommor, kort, påskägg och presentkort som tack för den här säsongen. Mina yngre åkare är världens sötaste! :) Åkte hem och pluggade en stund innan jag och Karro åkte iväg och flötade hamburgare. Killen i kassan fick sig nog ett gott skratt när jag beställde någon konstig sås till Karro, haha! Han flinade gött i alla fall. Fick senare på kvällkvisten besök, men jag somnade nästan och kickade ut min gäst. Ringde en vän och tjötade skit fram till nu OCH nu måste jag sova. Kan ju även nämna att Anna och Adam var här i Karlstad igår. Trevligt! :) Jag och Adam fick ett litet träningspass inne på IKEA när vi bar möbler. Anna slapp eftersom att hon är "svag" enligt sig själv, haha! Vet inte hur, men på något sätt lyckades vi trycka in allt i bilen.

Nu - SOVA!

Friday night

Jag har varit på världens bästa humör idag! Vet inte varför, kanske beror på att det nästan är vår och examen närmar sig! Fick bra betyg på juridikgrejen som vi lämnade in i förra veckan! VG på de! :) Godkänd på redovisningen igår. Har endast tre saker kvar i skolan, sen får jag min examen! Tiden går verkligen fort, känns så stört att jag snart är klar. Var inte länge sedan jag stod vid flaggstängena och skulle träffa klassen för första gången.

Veckan har gått jättefoooooooooooooooort! Tänk att det redan är fredag. Jag längtar till när vi får pengar nästa gång, det blev en dyr månad den här månaden också. GILLAS INTE! Lämnade in bilen på verkstad igår och nu är den hel. Känns gött :) Prislappen är desto mindre rolig, 3200 kr. Jävla svinneri. Jag skulle verkligen vilja vara duktig på att meka med bilar. Har gjort lite framsteg där i alla fall. Vet ju vad grejerna i motorn är för något och kan byta lite saker! ;)

Håller för närvarande på att fixa och greja lite i lägenheten. Dunkar musik så att grannarna blir döva mohaha! Måste duscha nu, har fortfarande inte gjort de efter träningen, snusk! Imorgon kommer Anna och Adam hit till Karlstad! :) Bra det, hatar att bli lämnas ensam när man har haft besök. Har ju i och för sig mina boys här i Karlstad;)


Söndag

Söndag morgon och allting snurrar. Nu ångrar jag nattens alkoholintag. När jag vaknade imorse var allt bra, men nu efter ett par timmar kan jag inte ens stå upp längre, allting snurrar! Väntar på att grabbsen ska nyktra till och då ska vi fara till donken för återhämtning.

Det var i alla fall en trevlig kväll igår. Många fula fjortiskort på mig, som den fjortis jag är mohaha. Kvällen började hos Josse med supergod mat, fläskfile och risotto. Martina hade bakat vitlöksbröd, men det undvek jag ;)Förfestade fram till klockan 2 innan vi begav oss till festen. Hann bli rätt många drinkar innan vi gick. Ska aldrig mer dricka sprit, slutar alltid dåligt, haha! Förut drack jag alltid sprit, men det är mycket svårare att kontrollera än öl och vin (vitt). Aja, iaf. Mina killkompisar kom hem till Josse för att hämta oss, de orkade inte vänta på att vi skulle komma till festen. Traskade dit vid 2 och då var den mer eller mindre över. Vi drog dock igång festade igen och härjjade ett tag till. Gick hem med M och E, råkade riva upp min handled, ser ut som jag försökt ta livet av mig. Kom hem 5 imorse = död idag.

Låter som en liten fjortis när jag läser igenom vad jag har skrivit, haha! Det är jag INTE längre. Snart är jag färdigutbildad mäklare och fastighetsekonom, då ska jag vara 100 % seriös och tråkig. Fram till dess är det fullt ös medvetslös!

.

Irriterad. Andas. Puuuh. Let it be.




......................................................................

Allting är så stört. Det är det här jag har velat hela tiden, men nu när det blev så är det inte alls vad jag vill. Det förändrar så mycket.


Fredag

Idag har jag minsann varit duktig. Gick upp tidigt imorse och tvättade, diskade, städade, duschade, lagade mat ocg pluggade. Låter inte likt mig, men det är 100 % sant! Hade redovisning i eftermiddags om vårt juridiska praktikfall. Sista gången man träffade klassen, rätt tragiskt. Gick till biblioteket efteråt och drack alkohol med tjejerna i ett av rummen. Körde hänga gubbe och straffklunkar på det! Skojjigt! Lite dragna! ;) Massa tjejskvaller o tjatter. Ska bort till Josse och träffa Martina nu. Ska bara förbi Xe på vägen :)

Love the way you lie

Dagarna rullar på väldigt snabbt nu för tiden, helt otroligt. Det är i och för sig bra, inte långt kvar till att våren är här på riktigt. Snart är det examen, helt galet! Idag har det i alla fall varit jättefint vårväder. Satt ute med Xp och åt glass i det fina solskenet efter att vi lämnat in grupparbetet. X skrattade åt att jag ännu en gång köpte mat i skolan för att kylskåpet ekade tomt. Satt säkert ute i en timma och vi hann båda få lite färg, men den försvann lika snabbt som den kom.

Fredrik och Xe hjälpte mig med bilen i eftermiddags. Kontrollerade motorn med ett mätinstrument och vi kom troligtvis fram till problemet, bränsletryckregulatorn eller lufttryckmätar kombinerat med nått annat tjaffs som inte går att utläsa utan en dator. Snälla som de är ska de skaffa fram en datasladd och och hjälpa mig med det också. Fina grabbar det. Hälsade på Anna i stan en sväng inu kväll. Åkte ut till Bergvik och fyllde på mitt ekande kylskåp. ICA har specialpris på kryddor den här veckan, endast 1 kr/st. Både jag och Anna var helt lyriska över detta och var som två barn på julafton när vi rotade bland kryddorna.

Det var allt för mig.


Onsdag

Grupparbetet är ÄNTLIGEN inlämnat och klart, tre minuter tillgodo! Tidsoptimist, javisst. Helt helt slutkörd. När jag kom till skolan imorse för att fixa det sista inför inlämningen hade jag sett helt förstörd ut, världens största påsar under ögonen haha! Satt nämligen uppe till halv två inatt med grupparbetet och pluggade, gick upp halv sju. Inte konstigt att jag såg död ut. I eftermiddag ska en bekant kolla på bilen. Nu ska jag vila en stund och sedan ta tag i resten av pluggandet. Ska även busringa till X bara för att.




Död

Jag är så förbannat trött just nu. Kan inte ens tänka klart. Har frågat Karro konstiga saker på msn och är allmänt trög. Har suttit med grupparbetet fram till nu. Har ändrat och dolat med siffror och andra roliga saker. Jag tycker därför att jag förtjänar sovmorgon imorgon och har på egen hand beslutat att jag får komma 9 istället för 8 till skolan. De andra gruppmedlemmarna kommer antagligen inte att gilla det, men jag har ju som sagt ägnat hela kvällen åt plugg medan de har latat sig. Hela helgen har bestått av plugg. KUL? NEJ! Igår kollade jag på melodifestivalen hos Xe. Rätt låt vann tycker jag. Jag hejade på Eric och Danny. Swingfly var också bra.

Är det någon som är bra på bokföring får denne någon väldigt gärna ringa till mig imorgon.

Fredag

Idag har varit en produktiv dag! Det går framåt med grupparbetet. Ska snart sova så jag hinner sova mina 10 timmar, då fungerar jag som bäst.

Är man lat om man får skjuts från mig till konsum? X hämtade mig i sin bil och körde mig till Konsum. Kände mig ganska lat, men va fan, jag har ju tränat hårt idag! Jag var helt död efter spinningpasset, men körde trots det styrka när jag kom hem. Har hunnit tränat tre gånger den här veckan, trots att jag inte är helt frisk och konstant har arbetat med grupparbetet.

Kikar på nyheterna nu. Det är förskräckligt det som har hänt Japan.

Kom på en sak förut. Igår var det ett år sedan och igår jag gjorde nästan likadant som för ett år sedan. Inte glömt ännu.


Nattinlägg

Nu är jag hemma igen, ska strax sova. Nu är jag lugn igen! :) Var riktigt förbannad förut, därav föregående inlägg. Raderade ett par meningar. Onödigt av mig att skriva så, det hjälper ju knappast, men ibland måste man få ventilera lite, vilket jag gjorde. Har spela Nintendo 64 Zelda i flera timmar. Det är sjukt kul när man har någon som guidar en lite, istället för att springa runt och hacka hönorna med svärd, vilket jag gjorde när jag var yngre. Får fortsätta på min bana en annan gång. Dags att sova. Godnatt

Torsdag

Konsten att grupparbeta... det är en jävla konst. Jag har hittat min bilnyckel som har varit försvunnen i hundra år. Idag när jag kom hem från skolan låg nyckeln helt plötsligt mitt på golvet. Om jag blev förvånad? Ja! Vettifan hur den hamnade där, men nu slipper jag gå ut och leta bland snödrivorna på parkeringen.

Ska iväg och spela tv-spel hos en vän nu.

Friday I'm in love

Well, it's Wednesday now. Hihi.

Nyss hemkommen. Väntar på att mitt ris ska koka klart. Blir ris och biff stroganoff till middag ikväll, gottit. Nu i eftermiddag/kväll har jag varit i ishallen och frusit tårna av mig i ett par timmar och sedan handlade jag. När jag var på väg hem slocknade helt plötsligt hela instrumentpanelen och jag fick panik! Åkte hem till P som hjälpte mig att leta rätt på tändstiften. Vi hittade dem dock inte och jag ringde Simon som hjälpte mig, trots att han tyckte jag var lite särig. Hittade tändstiften, men kunde inte skruva bort kåpan för att jag av någon JÄVLIGT SMART anledning har lagt ur skruvmejseln ur bilen och inte kunde skruva bort skiten. Det får bli helgens projekt, att skruva i motorn! Kan se framför mig hur jag står i ett par snickarbyxor och oljig överallt med verktygen i högsta hugg, haha!

Det var gymnasiedagarna idag i skolan, vilket betyder pennor! Massor av pennor. Jag var hos P och snodde en hel drös med pennor. Var även med i en tävling, hoppas på att jag vinner en biobiljett. Nu ska jag börja med kvällens plugg innan jag slocknar i min supersköna säng.

Glömde skriva att jag kollade på Chongens dotter idag. Hon var riktigt påstridig och jobb. Jag kollade när dottern visade upp sina kunskaper, men mamma stod hela tiden och tjatade och sa att dottern kunde si och så. Blev galen på morsan! Hon kunde ha knipt käft och låtit mig och dottern vara ifred. Hon tyckte att jag var dum när jag sa att dottern inte fick åka omkring hur som helst på isen när vi hade träning. Det förstår väl vem som helst, men tydligen inte hon. Kan ju säga att svenska språket inte var hennes bästa egenskap. Förstod knappt vad hon sa, men att hon tycker att sin dotter är bäst på konståkning kunde hon minsann gnissla fram. Det jag ville säga med detta var att jag ogillar föräldrar som pushar sina barn alldeles för mycket och vill det mer än barnen själva!


Måndag

Har en jobbig vecka som väntar, buhu. Tur att jag är friskare och orkar stå på benen nu i alla fall. Snörvlar dock värre än Lotta på Bråkmakargatan. Har inget roligt att skriva om... Ringde och tjötade med P tidigare idag, störde när de gjorde grupparbete. Förut ikväll var jag på Konsum med Josse, träffade vampyren och hans vänner, frös tårna av mig och nu värmer jag mig i sängen. Försöker plugga, men det går fruktansvärt dåligt. Ringde en Ching Chong till mig förut, hennes dotter vill börja åka konståkning i Karlstad. De ska tydligen flytta hit. Hon förstod dock inte att säsongen nu är slut och att det inte går att börja när det är cirka två veckor kvar. Lovade Chongen att jag skulle kika på hennes dotter på onsdag. Tjing


Fredag

Nyligen vaknat. Wowo. Seg som gummi idag. Trött. Gick i alla fall iväg till skolan och skrev tentan, satt i 50 minuter innan jag gav upp. Synd att jag inte kunde plugga något på den, hade nog klarat den annars. Gick till Teachers efteråt med vänner, ångrar nu att jag inte åt något, är galet hungrig.

Jag undrar vad det är för sjuka jag har egentligen. Mår så himla konstigt. Det är inte enbart förkylning. Balansen är inte som vanligt, minns inte saker som jag gör/gjort, svimmade förut. Det blir inte bättre av att vissa personer är trögfattade och inte förstår att ett nej är ett nej. Fick cpdamp förut, men nu har det gått över. ;) Nu ska jag dricka ett stort kallt glas vatten och förhoppningsvis lindra min jävla hosta! Blir tokig på det.




Otrött

Har svårigheter med att somna. Har nog sovit för mycket det senaste. Ligger och tänker tillbaka på det som varit. Att det idag, eller igår blir det ju nu, var ett år sedan. Tänk att tiden går så snabbt! Helt sjukt. Då kändes det som att jag aldrig skulle bli klar i skolan, men nu sitter jag här - endast ett par månader kvar till examen! Har läst igenom en hel del av mina inlägg och jag kan inte annat än skratta. Jag är nästan alltid arg, trött eller har ont i huvudet när jag skriver inlägg.

Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig, ibland får man en ny chans, ibland inte. I'll do better next time. I promise.

GODNATT!

Torsdag

Pratat i tele i 2 timmar med en underbaring. Nu ringde ytterligare en.Haha. Lite skoj! Mår lite bättre idag, även om jag inte är frisk! Har i princip sovit hela dagen och nu ikväll har jag bara pratat i tele! Hihi. Ska kanske klättra på måndag om jag är frisk! :) Kul att du ringde, ville komma o plåstra om mig! Haha. Jovisst, du är så välkommen så.

Tenta imorgon! Hoppas att jag kan skriva den och inte sitta gråta, mohaha. Hostar blod också, men imorgon är jag frisk! Det måste jag vara. Det är jobbigt med påflugna människor.

Förbannade sjuka!

Jag trotsar mitt/mina onda ögonen som jag för tillfället inte ser något på. Det värker och rinner tårar hela tiden. Just nu kollar jag på höger öga, det gör inte lika ont. Skriver i 3 sekunder sedan vilar jag för att sedan skriva på nytt. HAha vet inte varför jag gör såhär mot mig själv. Är jätteljuskänslig och kan inte vistas i ljusa miljöer överhuvudtaget. Har mörklagt hela lägenheten för att ens kunna kika lite då och då. Mitt liv är väldigt spännande just nu. Dagens högpunkter bestod av att hänga upp mina nya kläder på galgar, duscha och gå ut med soporna för att få lite frisk luft. Väntade hela dagen med att gå tills det blev mörkt.

Jag har faktiskt varit lite duktig idag. Josse kom hit och vi gjorde lite grupparbete. Jag låg i sängen med en handduk i ansiktet för att slippa kolla och hon satt vid datorn och läste högt från uppgifterna som jag sedan hjälpte till att lösa. Jag är faktiskt ganska duktig på skatterätt kom jag på idag. Snäll som hon är hämtade hon även pizza från Teachers för att jag inte skulle svälta ihjäl. Pizzan var bland det godast jag någonsin ätit, kan bero på att min hunger kunde likställas med barnen i Afrika (haha). Fick besök efter att Jossan gått hem. Fick ett paket innehållande nybakt bröd, ost och vindruvor! Så himla gulligt!! :) Jag la mig för att sova en stund och sedan kom personen i fråga tllbaka för att göra sjuka mig sällskap en stund. Vi satt här i mörket i min lägenhet och drack kaffe och te, haha!

Åkte ned för att slänga soporna och passade då på att gå tll pressbyrån för att köpa glass. Jättegott för min onda hals. Nu när jag har ont i halsen får jag äta hur mycket glass jag vill! Det enda positiva med att vara sjuk just nu. Det är inte så rockigt att ligga och blunda i 24 h/dygn för att jag inte kan se. Har nog snart ringt upp varenda kontakt jag har och de är alla lika trötta på mitt gnäll om hur synd det är om mig, haha! Är man sjuk då får man tycka synd om sig själv och gnälla! Tur att även vissa av mina vänner är sjuka, som Anna. Vi pratade i över 2 timmar nu ikväll. Pratade om gamla minnen och alla störda saker som vi har gjort. Valborg när nog nästan det roligaste minnet vi har tillsammans. Mina föräldrar har nog aldrig varit så arga på mig som då, haha!

Såhär rolig har min dag varit. Godnatt.

Sjuk

Fy satan vad jag mår dåligt. Är nästintill dödssjuk, ser nästan så ut. Hatar att vara förkyld då min förkylning alltid sätter sig i ögonen, vilket gör att jag inte ser någonting. VÄRDELÖST! Måste i alla fall gå till skolan imorgon och göra grupparbete, får väl sitta och gråta i skolan. Fick i alla fall lite medömkan i en timma förut, dock ingen glass som jag önskade. Nu klarar jag inte av att sitta vid datorn längre, ögonen gråter. Godnatt.

Nattinlägg

Jag är en sjutusan till trasslare. Det är nästintill komiskt att det jämt blir såhär. Har panikringt min vän Oscarson för att be om råd. Nu återstår det bara att se vad det blir av trasslet. Måste dock erkänna att jag är nyfiken på vad som komma skall. Trassel gånger två.


Dagens onödiga vetande: Har gått runt med knullruffs hela dagen. Det är faktiskt ganska snyggt om man tänker efter. Repris imorgon.


RSS 2.0