28 oktober 2012

Hej bloggen!
 
Det brinner!!!!!! I min mun. Äter jättestark mat. Får nog hinka vatten snart.
 
Har haft en supermysig och trevlig helg efter en slitig vecka. I fredags kom E hit så vi gjorde fetaostbiffar. Supergott!! Har matlåda både måndag och tisdag. Jammi!! :) Igår kom Josse och Daniel hit. Alltid lika trevligt! Shoppade på dagen och sen drickande på kvällen. Pratade även om vår resa som förhoppningsvis kommer bli av också! :) Planer är alltid skoj.
 
Idag har jag jobbat. Tog in en lägenhet som ska säljas. :) Kom hem nyligen. Kikade en sväng på stan och hittade två tröjor som jag vill ha. Ska nog gå dit imorgon och köpa dem om jag är hemma i vettig tid.
 
Nu ska jag leta reda på min knapp till jackan och sy fast den så jag slipper frysa.

Lördag

Det var ett tag sedan jag skrev här så jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag jobbar mestadels och när jag inte gör det sover jag eller festar. Kul liv, haha! Men jag ska inte klaga på min tillvaro. Jag trivs faktiskt ganska bra. Sen går ju allt upp och ned, mestadels pga jobbet.
 
Förra helgen hade jag finbesök här i Värmland. Mamma och Louise kom till mitt jobb o så åt vi ute med kontoret. Åkte vidare till Norge och kikade i affären. Louise skulle naturligtvis fota skylten "Riksgrense Norge" så det var bara att ställa upp som modell. Åkte hem till mig i Karlstad och åt på Texas Longhorn. En av mina favoritrestauranger här. Sjukt god mat! :) På lördagen var jag och mamma på stan och shoppade sen hämtade vi Louise (som ville ha sovrmorgon) och åkte till IKEA. Käkade spenatpannkakor där och sen for de hemåt medan jag fixade mig iordning för fest. Jag och Henriksson bor så nära, men måste ändå gå världens omväg för att komma hem till henne. Dumma älv! Tog dit några av mina vänner och några hennes vänner så det blev en blandad kompott på förfesten. Hennes killkompis försökte para ihop henne med en kille som han hade släpat dit - ett psykfall! Han satt bredvid mig i soffan, men till slut räddade Melinda mig så att jag kunde komma därifrån- Sjukt jobbig kille måste jag säga. På väg till tempel ramlade jag och slog i knät och även fötterna. Haha, fast det gick över så jag hoppade glatt vidare. Träffade V så vi gjorde sällskap in. Dansade natten lång och träffade lite sköna människor där inne. Efterfestade hos några kompisar och kom hem halv sex på morgonen. Va helt död! Fyyyy!
 
I veckan har jag nästan bara jobbat. Träffade en vän i onsdags. Lagade middag ihop o så. Trevligt! :)
Igår jobbade jag sent och kom hem vid 21. Gick ut med en kompis, men var hemma vid 12 igen då jag skulle upp 8 idag och jobba. Kul att visa en hästgård i spöregn idag. Uschiamig. Tur att jag hade stövlar med mig för kunderna var rätt leriga och blöta mohaha.
 
Åkte till Bergvik och handlade efter det. Köpte jeans och typ 1000 kg mat (kändes det som när jag bar matkassarna till bilen). Köpte julmust och har precis öppnat den första för i år! :) Sjukt gott. Saknas bara potatisgratäng och köttbullar. Mumma! :)
 
Har varit fruktansvärt arg idag också. Internetdongel vägrar installera sig på min jobbdator så jag kan inte jobba hemifrån. Jag som har så mkt att göra på jobbet... Pratat med tre i 40 min och nu är datorn typ förstörd. Har avsinstallerat en massa saker så nu komemr nog vår datakille bli arg på mig. Höhö.
 
Nu ska jag börja göra iordning mig lite. Blir nog bowling och ev utgång senare. Tjoho!
 
 

Oktober

Hej hösten! Hej då sommaren. Kom tillbaka snart. I helgen kommer mamma hit. Under den hångna helgen fick jag besök från Skövde och sen helt plötsligt var jag i Skövde på fest på lördagskvällen. Så kan det gå. Nu ska jag sova . 

RSS 2.0