Lördag

!Hola!

Väntar på att filmen ska bli klar, jag och min sjuka lillasyster ska kolla på Nattbuss 807.

Utförlig information om de senaste dagarna, orkar ni inte läsa- hoppa över det!

Jobbat klart för den här veckan, har gått lite snabbare då det ringt och grejat hela dagarna :) Hihi. Såg på film hos familjen i torsdags, Simone och Simon eller nåt hette den. Dansk film, haha. El padre frågade mig massa saker, lite roligt att han sagt så om mig och visste det. Fick lite nostalgikänslor när vi satt i köket, såg exakt likadant ut som jag mindes det. Stora grytor och kökssoffan framför fönstret. Kanske hade varit något att följa med på turnén, men tror ändå inte riktigt att det är min grej, hehe. Åkte partybuss också, den var ju mycket finare än vad jag trott. Igår (fredag) var jag riktigt slö. Låg i sängen hur länge som helst, orkade inte röra mig. Framåt 3-tiden orkade jag mig upp, duschade och gjorde iordning mig lite. Kollade lite på "Mäklarna 2". Haha, den tyckte ju du var rolig iaf. Åkte till el padre vid 16 och grejade med en trasig bilstereo. Jag lekte med katterna, låtsades att jag tyckte om katterna, men egentligen var jag rädd, haha. Dumma Tarzan hårade ner hela mig och rev mig också, kattskrälle! El padre och Nissepisse blev rädda när de hittade feta spindlar på golvet. Hittade ännu fler spindlar bakom elementet, haha. Dammsugaren luktade hund :P Spelade Sonic på x-boxen, jävlar vad det gick undan! Kanske borde köpa det också. Åkte hem till el madre i Hentorp vid 18 och sedan gick jag till Lijbah. Vi kollade på snuten i varuhuset och hon proppade mig även full med godsaker. Vi ska träna senare idag och förbränna gårdagens kaloriintag. Ikväll ska jag på cruising i Falköping med Anna. Hoppas att det inte regnar som det brukar göra.


Sista gången?! Kanske blir bäst så.


Ilsk

Jag är så förbannad just nu. Kom till jobbet glad och trevlig. Det fick jag vara i ca 15 min innan den Jävla fittan förstörde allt. Varför i helvete går du o säger det nu? Om du kommer tillbaka kan jag inte lova att jag håller mig i skinnet, skyll dig själv! Det här är fan olagligt, kanske anmäler dig din jävel...!

Bobo

¿cua'l eres tu derecho a irrumpir en mi vida otra vez y destruirla?! DELETE!

Pyton

Fy fan vad hemskt det var att vakna upp imorse, hade för det första ingen aning om var jag var och för det andra mådde jag som aset. Huvudet fullkomligt exploderade. Somnade om ett par gånger och vaknade sedan vid ett! Nu har huvudvärken släppt lite, men mår inte 100% bra.

Festade hemma hos grabbarna Dahl igår. Mycket trevligt! Roliga diskussioner ;P
Emil: Kolla en rosa elefant!
Jag: Var då? och vänder på huvudet medan Emil sveper mitt glas med dricka, haha.

Kul förfest igår i alla fall. Endast fyra tjejer där och resten killar - så det ska vara! Åkte ned till stan och stod i världens längsta kö till Husaren. Var mycket folk ute igår, men knappt en enda tjej jag kände igen. Bara killar. Kul att träffa både den ena och den andra. Herman hade av någon anledning med sig ett paraply in på Husaren och det tog jag givetvis hand om och flaxade runt med och dansade, haha. Jag visade honom paraplydansen och fällde upp det inne på Glam där det var packat med folk. Blev riktigt varmt därinne ett tag, men det löste ju Annika åt mig. Hon hällde nämligen sin drink över mig. TACK sa jag och slog henne.

Har ett svagt minne av att jag hamnade i slagsmål igår, kan vara därför jag har lite ont i kroppen idag. Fick en glasskärva i foten och det svider som attans idag.

Nu ska jag dricka min efterlängtade cola och hoppas på att den löser alla mina bekymmer.


Tredje världskriget

Krig krig krig krig! Kan inte bli annat än krig med enbart tre systrar hemma. Det gastas, gapas och skriks. Det var disken som var den utbrytande faktorn. Det var även krig om gymkortet förut - och crosstrainern.

Ska fixa lite mat nu innan Daniel kommer och hämtar mig. Ikväll ska det supas som aldrig förr. Hoppas att jag inte behöver jobba imorgon.

Jävla as.

Pims

Nyss hemkommen från stan. Har varit på Pims hela kvällen med Lara och Shammo, mycket trevligt! Träffade Jocke där, han minns mig som "alkoholist-Cissi", haha. Han pratade även om någpn Koffe som var med på Nickis fest för länge sedan, måste fråga Oscarson om det. Hon brukar ha bra koll på mina bravader.

Nu har jag helg, känns riktigt gött! :) Har varit en seg vecka, inte funnits så mycket att göra på jobbet då dataprogrammet inte har funkat. När det började att funka idag var det inte synkroniserat med skrivaren och det slutade igen. Blir tokig på skiten! När jag kommer tillbaka på måndag har jag 2 veckor arbete efter mig, KUL. Nått som däremot är kul att alla tanter på jobbet fullkomligt älskar mina gladiatorsandaler. De ville veta pris, storlek, inköpsställe - allt! De ville även prova skorna, så de skickades runt för prövning, haha. Goa tanter det där! :)


Jobb

Jag hatar mitt jobb, datorprogrammen funkar inte= jag kan inte jobba. Kul. Sitter och kikar runt på internet, aftonbladet.se är min bästa vän numera. Har en veckas arbete efter mig pga det här. IT är värdelösa och kan inte fixa det. Gaah. Jag har jobbat där i 5 veckor nu och är jag den enda på hela sjukhuset som kan redovisning och har ingen att fråga om det är nåt strul, eftersom att alla är på semester. De som är i tjänst kan inte redovisning. Jag kan alla vanliga saker, men om det dyker upp något udda vet jag inte hur man gör. Blir kul sen till månadsavslutet och jag inte kan göra avslut. Idag var anna hos mig en stund på sin lediga dag. Somliga spenderar lediga dagar på stranden, Anna är på sjukhuset och äter glass med mig. Haha. Nu ska jag hem och laga lasagne.

Åhh

Jag är trött. På det mesta. På dig. På jobbet. På programmet på jobbet. Aaah. Mest trött är jag på dig. Du är så konstig.

Söndag

Ja, jag lever (för er som undrar). Har inte varit hemma på hela helgen, därav min frånvaro. Igår var jag i Trollhättan på Fallens dagar. Var nära att det inte blev någon resa då däcken läckte luft. Vi åkte dit i alla fall trots att det inte gick att ordna helt och hållet. Var riktigt trevligt där. Träffade mina godingar från Karlstad och även några andra där. Åt på Terassen och jag drog fram min snygga Skövdedialekt "ja vill ha klyftera". Haha, min västgötska försvinner nog inte så snabbt trots mina två år i Värmland. Jag vann även en lite playboy -nyckelring när jag försökte kasta ned alla burkar från hyllan. Alla utom en föll ned, jag var nöjd. Det var nog inte de andra killarna som inte ens lyckades träffa burkarna. Var riktigt trött inatt, var tvungen att stanna på vägen och sova en liten stund.

Idag har jag varit ute på landet och bara tagit det lugnt. Det är verkligen en av mina favoritplatser här i Västergötland, familjen S:s hus. Det är så rofullt där, känns som riktigt semester när jag är där. Sitta ute i en solstol och sola, ligga i hammocken, leka med hunden, grilla osv. Vi fick gäster i eftermiddags, Anna och Roger. Jag sprang runt och plockade vinbär som en riktig hemmafru med en sån där sil att lägga dem i (har sett på tv att folk plockar i såna).

Nu är jag hemkommen och lyssnar på när mamma pratar om sina klockor och guldur. Ska snart hoppa in i duschen och sedan slappa framför tvn.

Fredag! :)

Äntligen fredag, äntligen helg. Det har varit en seg vecka med några små orosmoln och funderingar, men nu är den avklarad. Har en liten lucka just nu och tänkte att jag skriver ett par rader här. Hämtade hem min bil i onsdags som har varit ute på vift ett par dagar. Jag var lite ilsk där ett tag, men det blev bättre sen.

Träffade Shammo och Oscarson igår kväll. Myspys! Var på pims hela kvällen, men var rätt trött och sleten imorse när jag skulle gå upp till jobbet. Var inte där förrän 8,30. Skippade lunchen idag så att även lilla jag fick gå hem tdigare.

Får se om det blir Karlsborg nu ikväll eller om jag hittar på annat härj. Imorgon ska jag i alla fall till Trollhättan för att träffa mina amigos! :) LANGOS !

Trött

Jag är så förbannat trött just nu, måste lägga mig och sova snart. Upp och jobba imorgon igen. Blev grillning här igår kväll med lite kompisar, väldigt trevligt. Fick en jättefin present av Maja, en mobilväska som hon har sytt själv! :) Fick även en lite gullig skål av Annapanna. Den ska jag lägga godsaker i framöver! Åkte till Tidan klockan 4 inatt för att hämta odrägliga människor som inte kunde fixa skjuts hem. Snälla jag ställde upp och fick 25 liter bensin för besväret, inte illa pinkat må jag säga! Fick även lite pasta på morgonkvisten innan jag däckade kl 7. En bra deal helt enkelt. Vaknade vid 10 och gjorde iordning mig för att åka och bada. DÖDSTRÖTT. Fy fan säger jag. Åkte till Djäknäsundet med Mamma, Marie, Herman och Rickard! Riktigt trevligt. Var uppe på klipporna och klättrade och badade i kalla vättern. Både jag och Herman däckade på varsin filt på stranden, även i bilen hem. Nu får det nog bli sängen snart, ska bara duscha av mig allt sötvatten och avsluta mitt samtal med Karro ang idiotiska killar!

En kul grej som hände inatt/imorse. Helt plötsligt sprang det ut 20 vildsvin mitt på vägen framför oss, precis som att det vore ett övergångsställe för vildsvin. En liten stund efter det körde jag på en fågel. Jag blev livrädd, då det dunkade till i bilen. Jag gallskrek och tvätnitade och väckte nog alla sovande passagerare i bilen. Fågeljäveln spräckte min reg skylt :(

God natt!

LESS

Jag är så jävla less på allt! Nu skiter jag i det här, hatar äckliga Skövde! Ska fan åka hem till Karlstad och slippa den här äckliga hålan!

Hurra hurra hurra hurra!

Till mig själv! :) My birthday today. Haft en riktigt bra födelsedag, men är bra trött nu. Råkade somna en halvtimma förut när släkten var här, haha. Hade myskväll igår och vaknade lite halvstressad imorse, men det sov jag bort sen. Inte mitt fel att väckarklockan inte väckte dig, även om det kanske kändes som det. Aja, var i Karlsborg idag och åt på Idas brygga. Klunkade vatten som aldrig förr där, var riktigt schtekigt ute- GÖTT! Mamma ville kika lite på "stan" haha. Träffade även på min lille vän där på parkeringen, trevligt! :) Rätt go kommentar som Louise sa, "passar dig" haha. Stod i världens längsta kö inne på systemet, gaah. Fattar inte varför de inte påskyndar utbygget så det blir som vanligt. I alla fall, kom hem ganska sent och fick slänga ihop maten vi skulle bjuda på ikväll innan gästerna kom. Trevligt värre. Fick fina presenter också, inte dumt det.

Fick reda på att jag klarade finansiella bedömningar 2 idag också! :) Det trodde jag faktiskt inte, då mitt arbete var skit! Det tyckte tydligen inte lärarna det och det är jag tacksam över! Nu ska jag sova. Btw, tack för alla sms och telefonsamtal idag!


Tisdag

Jag är helt slut. Puh. Däckade i soffan direkt efter jobbet, sov till halv åtta. Känns jävligt värdelöst, hela kvällen försvann. Har i alla fall hunnit träna en sväng och kollat på tv, någon lunch till imorgon har jag däremot inte lagat till. Idag gick jobbet ganska snabbt, skönt det. Var nere i källaren och arkiverade och grejade. Fick besök av Daniel också, väldigt trevligt! :) Han kommer för övrigt hit på lördag då det ska bli galej. Jag är trött på allt vad betalkortsterminalet heter, det är inte roligt att bokföra det längre. Det är inte roligt med bokföring överhuvudtaget, däremot är pengar väldigt roligt att få i slutet av månaden.

Det jobbar en blind på ekonomiavdelningen, jag undrar verkligen vad det är hon jobbar med, men jag vågar inte riktigt fråga. För några somrar sedan jobbade jag ihop med en stummis, saknas bara en döv så är det komplett!

Tralala, jag fyller år på fredag!


Jaha... ?

Varför blir det såhär? Nyfikna människor som springer runt med den ena lögnen efter den andra, what's the point?! Lev ditt liv, även om det är ett miserabelt utpräglat svenneliv och inte alls lika spännande som mitt liv. Människors avundsjuka har alltid varit ett problem och jag är förbannat trött på det. Gå inte runt och spela duktig när du innerst inne hatar det liv du egentligen lever. Ta dig i kragen och gör något åt det, sluta klanka ned på mitt liv och mina handlingar.

De som berörs av detta läser antagligen inte min blogg, men om du/ni gör det- TA ÅT ER!

Varmt

Fy satan vad varmt det är, men jag ska inte klaga! Det är riktigt gött väder ute, men nu ikväll är det mest klibbigt utlands klimat. Cyklade hem nyss, har varit på fest med Daniel, Björn och lite annat folk. Anna var också med där, men hon cyklade hem tidigare. Hon var sliten efter gårdagens bravader, men tror även att hon blev lite trött på mitt telefonpratande. Förlåt. I alla fall, cyklade hem då jag inte orkade följa med ut på krogen idag igen plus att de stänger om 1 h. Var på mangos tidigare under kvällen och åt med Anna och Adam. Träffade även på E en liten stund också.

Fan vilken huvudvärk jag har haft idag! Blev skallad av någon igår på Husaren, gjorde fan så ont kan jag tala om. Hade tänkt att vaccinera mig idag, men det blev inget med det! Sov fram till 1, sjukt gött med sovmorgon! :) Rätt kul ute igår. Gjorde av med 30 kr under hela kvällen, inte alls dumt! Anna gjorde nästan lika bra ifrån sig, 70 kr. Stackars Adam gjorde istället av med tusen kronor, haha smart. Jag och Anna gick på att Göteborgaren var engelsk, haha. Blåsta som vanligt ;) Jag har kommit på en väldigt smart grej, när jag gick hem inatt tog jag en näve grus som jag hade i handen hela vägen hem. Bara att kasta i ansiktet om det dyker upp ett äckel. Nu ska jag sova. God natt


RSS 2.0