Strul

Varför ska det alltid vara strul på nyår? Varenda nyår, att man aldrig lär sig.

Hjälpte min lillasyster att smussla undan nyårsdrickan för mamma. Jag sprang in i hennes rum och tog drickan, sprang snabbt som ögat in i mitt rum igen medan syrran undanhöll mamma från att se mig. När systeryster sedan skulle kila iväg öppnade jag fönstret och slängde ut drickan genom fönstret. Tur att det är snö ute annars hade nog flaskorna gått sönder! Hon gick sedan runt ute i snön och plockade ihop sin dricka, haha! Vilken tur att hon har en sådan påhittig syster som har varit med om i princip allt så att jag kan lära henne alla tricks. Kul att man fick känna sig som 14 år igen ;)

Nu ska jag vi åka iväg till festen - äntligen! Hoppas jag kommer i klänningen för vi har ätit sjukt mycket mat nu ikväll. Gott nytt år!

wowo

Nyligen hemkommen från staden med huvudvärk. What?! När fan fick jag huvudvärk?. Stört. Ska lägga mig snart, men tänkte skriva ett inlägg eftersom att Anna inte vill läsa "buhu" längre. Tanken var att jag och Anna skulle sätta oss på Pims ikväll, men det sket ju sig direkt. Det var tusen människor därinne och vi insåg genast att vi skulle bli tvungna att stå upp. Vi satte oss istället på Voda, men de stängde så tidigt så vi traskade vidare till Donken - enda stället som hade öppet förutom Pims då. Har smidit planer och planerast hela kvällen utifall vad som skulle kunna ske om vissa tänkbara scenarion utspelar sig nästa lördag. Det kommer bli en mycket spännande afton. Jag har lovat att uppföra mig och jag ska, om fienden inte mot förmodan beter sig olämpligt, le och säga ett vänligt hej. Ikväll har det diskuterats vilt och det kan i det närmaste jämställas med Paradise Hotel med pakter hit och dit, hot och löften m.m. Kvällen kommer likt idyllen Titanic att krossas när det dundrar in i ett isberg.


Buhu

Känns som att jag är ensammast i hela världen. Ingen vill följa med mig till donken :( Sitter här och svälter. Någon mat har vi inte heller, skrapade ihop lite pasta som antagligen inte kommer mätta min hunger. Foten värker hela tiden och det tjuter i örat. GE MIG MC DONALDSMAT NU!

Juldagen

Utgång på Bogrens igår. Hade väldigt kul där trots att jag råkade tappa bort min väska. Förfestade hos Lara, trevligt där. Johan följde med dit, fick skjuts ända fram till dörren. :) Träffade massa gamla goa kompisar igår, kul o ses igen :) Jocke, Pauline, Tomas, Rickard, Victoria, Sarah, Daniel... kan rabbla upp en massa namn, men det är inte så intressant. Pauline var ju bra rolig hon, jag också för den delen. Jag fick alla tjejer inne tjejtoan att bli engagerade i mitt väskletande. De ringde och försökte hjälpa mig att spärra korten, ibland kan tjejer faktiskt vara snälla ;) Jag ska aldrig mer ha väska på krogen. Mamma har förbjudit mig att ta med hennes husnyckel ut igen och syrrans f-kort får jag nog aldrig mer röra, haha. Tiden gick så sjukt fort därinne. Gick in lite innan elva och helt plötsligt var klockan halv tre! Jag var väldigt kramig av mig igår. Det brukar jag inte vara, men igår fick nästan alla som mötte mig en kram. Vill inte träffa Kim på ett bra tag nu, haha. Han måste tycka att jag är störd - pinsamt!

En kille hittade mig väska och E blev då vansinnig för att han kladdade på mig. Enligt mig var detta tydligen okej, för att "han har ju hittat min väska, då får han kladda". Haha ibland är jag så störd.

Gick hem själv inatt. Svinkallt. Trodde att jag hade frågat mamma om skjuts hem, men det hade jag visst inte gjort. Annika och E var på krigsstigen igår. Jag tyckte att det var oerhört kul, eftersom att jag tänkte på myrornas krig.

Idag mår jag faktiskt bra. Har inte varit det minsta bakis. Bara trött.

Gjorde inte av med en spänn igår. Gratis entré, gratis skjuts, gratis drinkar. Imponerande!


.

Nu har jag duschat och känner mig lite bättre. Fick även ett trevligt samtal nyss. Trevligt att pratas vid igen! Var ju ett tag sedan. Synd att ni inte ska gå ut i Skövde, men det kanske är lika bra det. Vet ju aldrig vad som kan hända annars, orkar inte med något strul ikväll. Hoppas att det inte händer något konstigt ikväll, jag vill bara ha en rolig utekväll med tjejerna! Jag vill inte ramla, hamna i slagsmål, bli för full, spy, bli utslängd eller något annat som jag brukar vara med om.

Nu ska jag snart få tillbaka min hårfön.

JULDAGEN!

Typiskt att jag ska må skit just idag. Varför just idag av alla dagar?! Ligger i sängen med världens huvudvärk. Vet inte hur jag ska göra för att orka göra iordning mig och sen sticka iväg till förfesten. Buhu. Funderar på att åka dit senare och gå ut i princip nykter.

Julafton igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Stackarn som ligger på sjukhuset :( Ska dit imorgon och fira lite jul! Blev i alla fall lite mys på eftermiddagen och när jag hjälpte Ida att stöka ned köket. Fick finfina saker. Åkte hem till mor och träffade lite släktingar. Kom dit senare och de hade redan ätit så jag fick äta själv på julafton! Väntade på tomten i tusen år och till slut kom han - eller rättare sagt jag. I år var inte tomten snäll, han var aggressiv och hotade barnen haha! Tomten hade även spetstrosor fick jag höra :P Tur att det bara är jul en gång om året, mer orkar jag inte. Nu ska jag svälja piller och hoppas på att jag mår bättre om en stund.


Bingolotto

Familjen är samlad runt vår fula gran och spelar bingolotto. Vi har dock inget vunnit, inte ens en hundralapp. Väntar på att skiten ska sluta snart, orkar inte spela längre. Tröttnade redan efter 20 minuter. Nu är det visst bråk här. Annika hotar alla med att de inte ska få några julklappar, haha!

Nu är alla julklappar inhandlade. Erik skrämde mig på maxi förut, shiiiiiit vad rädd jag blev. Boken jag höll i handen flög upp i luften för att jag blev så rädd, haha. Rogers kommentar när Anna lägger bakplåtspapper från märket euroshopper i korgen: Vad är det här - euroshopper?! Vi är väl inte fattiga heller. Haha.

Nu - Bingolotto.

Duschen

När jag skulle duscha förut stötte jag på något väldigt konstigt. Det var mörkt i badrummet och jag skulle ställa mig i duschen när något sticker mig! WTF?! Jag blev livrädd och ser då att det är vår jävla julgran som står i duschen! Vem fan ställer en julgran i duschen?! Jo, det var min kära mor som tänkte att snön skulle droppa av... Skövdebor alltså ;P


Torsdag

Jag är faktiskt lite glad, men väldigt misstänksam. Vågar inte hoppas.

 

Ska snart till stan med Roger och Erik. Vi ska köpa julklappar och fika. Jag hatar adlibris.com. De har slarvat bort min beställning så jag får inte boken jag ska ge bort i julklapp gaaaah!


.

Missat samtal. Avstängd mobil. Ringde precis, men inte den personen jag hoppades på även om de va kul att du ringde;-)

.

Missat samtal. Avstängd mobil. Ringde precis, men inte den personen jag hoppades på även om de va kul att du ringde;-)

Hoho

HELVETES JÄVLA ÄCKELTENTA! DÄR FICK DU!!! Jag klarade skiten =D Känns bra nu :)

Sitter i Jönköping hemma hos syrran. Vi har shoppat på A6, tutat på bilförare och jag har pekat finger både hit och dit, haha! Vi är två väldigt aggressiva systrar. Nu ska vi köra hem till Skövde igen med alla hennes saker.

Aaa

Jahapp, du lever. Kul för dig. Kul att du är störd. Kul att du är ett as. Kul att jag inte har min hårfön. Kul att jag inte har mitt armband. Kul att jag inte har min film. KULKULKULKUL.

HIS

Sitter just nu i biblioteket på högskolan i Skövde med min kära vän Anna! Vi är mycket ambitösa som tagit oss hit i snön. Tanken var att vi skulle vara här till 10 imorse, men så blev inte fallet. Anna läser just nu sina tråkiga böcker som jag har lånat från bibblan i Karlstad - "böcker inom oss". Det låter frutansvärt tråkigt måste jag säga. Jag skriver på mitt arbete i köpbeteende. Just nu är det delen om reciprocitet som handlar om mina erfarenheter med Naem och hans gåvor, höhö.

Nu ska vi fortsätta arbeta och vara duktiga. Sitter och fnissar för mig själv över en tant som sitter längre bort och snörvlar i ett papper, haha.

Kanske blir ett litet besök där jag parkerade senare ;)

Söndag

4:e advent idag. Här firas det för fullt. Storasyster sitter i soffan med datorn i knät och vilar den sönderslagna foten. Lillasyster är ute och festar. Babysister ligger bakfull i soffan och snarkar. Jag är en bra förebild känner jag. Jag har gjort vad jag kunnat. Jag är stolt över mina systrar - mig upp i dagen!

Nu är jag i Skövde för de som inte förstod det. Kom hit i torsdags kväll. Jag är en snäll vän som åkte omvägen förbi Trollhättan för att släppa en vän och sedan till Falköping för att släppa ytterligare en vän. Åkte förbi Falbygdens ost och köpte en tomte. Hälsade även på moster en sväng.

I fredags handlade jag en hel del julklappar och på kvällen var det julmiddag med E:s jobb på Scandic. Stackars mig som fick skämmas när jag lämnade tallrikarna i princip orörda. Efterrätten var däremot en höjdare! Fortsatte med bowling på Olearys. Riktigt kul, men inte så smart gjort. Foten värkte som satan igår, men vad gör det när man slår 4 strikes. Gårdagen spenderades i Karlstad och i LLA. Konståkningsuppvisning. Mamma körde dit mig på morgonen. Hon sa att hela klubben visar en enorm respekt för mig! Det märktes väldigt tydligt när jag kom in i ishallen sa hon. Alla kom fram till mig och när jag pratade lyssnade alla på mig. Det är inte likadant med de andra tränarna, åkarna lyssnar inte på dem. Jag kräver respekt annars vägrar träna dem! Jag är så pass uppskattad att jag fick tre julklappar! :) Stapplade runt på isen i mina stövlar, eftersom inte skridskorna passar min svullna/skadade fot. Efter uppvisningen gick vi runt på stan. Träffade Bengt "hajk" i bokhandeln.

Idag är jag helt död. Sov till kl 15, precis som på den gamla goda tiden när man inte behövde bry sig som skolan.
Supa, festa och knulla. Tider det =D

HA

Jag lovade mamma att inte ta med så mycket kläder och grejer till Skövde över jul. HA! Det löftet är nog brutet. Har packat 9 väskor och påsar. Då är inte mina kavajer och andra ytterkläder medräknade. Hon får nog en chock även den här julen!

Har städat och dammsugit, nu är här skinande rent! Kikar på big bang och poppar musik, snart dags för sängen.

Trött

Idag är jag trött. Har inte gjort speciellt mycket idag. Var i ishallen och halkade omkring i mina skor på isen. Blev arg på några barn som inte lyssnade och hotade med att slänga av dem från isen. Letat böcker i biblioteket till Anna. Jag är en snäll vän. Nu borde jag packa, men jag vill inte. Vill inte åka till Skövde imorgon. Vill stanna här lite till, men har ju lovat mina reskamrater att bilen rullar imorgon vid lunch. Innan det ska jag ha duschat, ätit lunch, städat hela lägenheten och packat inför hela julen.

JULLOV

JULLOV STAVAS: SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

Arbetet är inlämnat. Jag och Mattias fick äran att lämna in det vita kuvertet med alla papper i. Har suttit med likvidavärkningen nästan hela dagen och jag lyckades få ihop den alldeles själv. Känner mig riktigt duktig just nu. Jag fattar allting! (Inte för att skryta, men jag har i princip gjort hela arbetet själv!) hihi.

Snart ska jag till ishallen och fira att jag har fått jullov :) Kan dock varken åka skridskor eller ta på mig en skridsko i mitt tillstånd. Foten är fortfarande svullen och gör ont. Den är grå och blå. :( Det blir skor på is.

Igår myste jag hos Anna. Hjälpte henne med julklappar. Fick den ärofyllda uppgiften att hålla fingret på snöret :P

.

Jag är nog den mest otursförföljda personen som finns just nu. Inatt lyckades jag ju som sagt skada foten. Det är antingen en spricka eller en allvarlig stukning, kan inte gå på den i alla fall. Ont det gör också. Hade inget för mig imorse och tänkte kika film på datorn som självklart går sönder. Kortslutning. WHAT?! PANIK PANIK PANIK PANIK! Fick dock igång den igen efter ett bra tag! =D

Nu känns allt bra igen, trots att jag har en trasig fot haha!

AJ

Jag har dödsont. Det här är den värsta smärtan jag känt i hela mitt liv, tror jag. Har varit på förfest hos Eva ikväll. Jättetrevligt! Lekte med hennes tomtar och tog massa julkort. Jag skulle köra dem till stan och härjjade lite i trapphuset med Simon och Kristin. Helt plötsligt början en hund skälla som satan, jag blev livrädd! Jag är ju rädd för djur, speciallt sådana som låter argsinta. Jag och de andra rusar nedför trappan och jag råkar självklart ramla i den där jävla trappan och landar på min fot som är i fel vinkel! Trodde först att jag skulle svimma av smärta. Helt sinnessjukt vad ont det gjorde. Kunde verkligen inte stå upp. Kravlade mig till slut upp och haltade ut till bilen. Oturligt nog var det jag som körde och det gick riktigt dåligt. Haha. Kan inte gasa med min skadade fot, var tvungen att gasa med vänster fot. Nu är jag hemma och har foten lindad. Den är svullen och tjock. Det känns som att jag har en kniv i foten som någon vrider fram och tillbaka! Imorgon ska jag till sjukhuset om det inte har slutat göra såhär ont.

Nu ska jag sova och tycka jävligt synd om mig själv. Godnatt!

HELG

NU ÄR DET HELG OCH JAG SKA NJUTA SOM FAN!

Tentan är skriven och husvisningen är avklarad! Ska träna om 45 minuter, as gött! Har inte kunnat träna på en vecka pga allt plugg. Sen ikväll blir det nog tacos på Bunkern!

.

Jag hatar verkligen grupparbete. Så jävla skönt att det snart är jullov!

.

As. Varför är du så cp i huvudet? Vet inte var fan jag har dig. Jag är fortfarande arg efter helgen och jag har varit arg idag. Saken blir inte bättre av det här, gaah!


Anna

Snälla, rara, söta, lilla Anna. Kan du inte stanna... lalala

Jag mår inte lika illa idag, men har inte tid att skriva något inlägg åt lilla fröken Anna just nu! Är hemma och vänder i princip. Ska tillbaka till skola och tentaplugga. Börjat med grupparbetet idag, ständigt ilska vid grupparbeten. Snart är det jullov och det ska bli så jävla gött! Bara en vecka kvar i skolan nu :)

Nu ska jag traska tillbaka till skolan. Skriver ett inlägg senare ikväll om helgen och om en del av allt det sjuka som hände. Vanlig helg för min del med andra ord!


Blää

Mår illa.

Borta

Min bilnyckel är borta :( Så fruktansvärt tråkigt. Har letat överallt och det finns verkligen inte någonstans. Fick tom Simon att köra bort och kolla om bilen fortfarande står när han skjutsade hem mig förut - vilket den gjorde! Puuuh. Blir så arg på mig själv. Kan aldrig hålla ordning på någonsting känns det som. Har på ett år köpt två kameror och fyra mobiler för att de har blivit stulna/förstörda. Gaaaah.

Nog om det. Hemkommen från stan. Är fortfarande stressad. Shit alltså. Simon var seg som vanligt när vi skulle till stan. Kom dit försent och vi skulle både hinna göra en massa ärenden samt göra våra undersökningar. Vi hann, men shit vad vi stressade. Och svettades. Hann på 20 minuter köpa en klänning, skor, mascara och tröja. Det är fan rekord!! Sprang bort till donken och svalkade oss med en cola. Nu är jag hemma, väntar på att tvätten ska bli klar. Kikar idol samtidigt som jag skriver här. Ska även diska klart och städa undan det sista innan jag kan få vila 5 minuter. Får se om jag orkar plugga ikväll eller om jag lägger mig tidigt och går upp klockan 7 imorgon för att plugga. Besök imorgon :) Mitt i tentaplugget, men det får gå!

Jag och Josse sprang in på carlings för att Simon ville ha smakråd. Vi stormade in där och killarna som jobbade där: Fan vad ni va målmedveta. Nu får ni förklara er!
Josse: Vi är på jakt...
Jag: ... efter två killar!
Killarna: Jasså? Ni klampade in här så bestämt.
Josse:  Ja vi ska va smakråd åt killarna och ni stänger ju nu så det är lite bråttom.
Killarna: Ni kan vara smakråd åt oss.
Haha



Jag: Josse, du kan sluta stressa nu!
Josse: Varför då?
Jag: Vi har inte bråttom längre.
haha

Ne fan, nu ska jag ner till Josse och visa henne kläderna jag har beställt från nelly!

Grattis Anna! :)


:@

Jag är vansinnigt arg. Varför i helvete aah... Säger bara en sak: payback time!
Det kommer inte att bli vackert. Skyll dig själv!

RSS 2.0