Söndag

Usch vad jag är sliten. Var ute igår och det har satt sina spår. Bakis och nackspärr, ingen bra combo. Idag har jag mest hängt i sängen/soffan fast i eftermiddags var jag och Anna på visning. Kollade på en lägenhet till mig! :) Får se om jag köper den. Jättestor uteplats med trädgård, inte dumt det i sommar!! :)

Igår var jag på inflyttningsfest här i stan. Spelade fussboll med Jonna, Patrik och nån mer kille. Jävlar va vi härjjade och skrek! Jag har tydligen ett hårt handslag, haha! Bra det! :) Gick till Koriander. Träffade min kollega där. Smakade på hennes snuskiga drink som jag typ spydde över. Gick till bk och köpte fyllekäk. När jag vaknade imorse låg maten på diskbänken. Hur värt var det då?! Vaknade med världens jävla värk i nacke och huvud. Usch usch. Trodde jag skulle dö. Det var min helg. Veckan har flutit på bra. Lite hemlängtan o sådär, men men. Skrev kontrakt i fredags i 4 långa timmar. Sjukt lång tid.

Nu ska jag kolla klart filmen och sen sova!! :)


Allt om ingenting

Onsdag idag. Snart är veckan förbi. Shit,vad det går fort! Jag är så sjukt trött efter påskhelgen så jag behöver lite mer helg.

Åkte till Skövde i torsdags. Jag och Anna körde hem i räserfart från Arvika. Sen drog jag iväg till Krp o hämtade boysen. Filmkväll hos mamma väntade. I fredags var det ganska lugnt. Umgicks med annika och Tanja. Va på maxi och köpte kläder. På kvällen träffade jag en vän. I lördags var det utgång. Först förfest hos anna, men sen av någon jävligt dum anledning hamnade vi på varsin förfest och gick inte ut tillsammans :( Tråkigt!! Jag blev arg på killen på förfesten som kallade mig för Sibylla-Lina. Sen var jag arg på andra förfesten där det klankades ner på min jacka. WTF liksom?! Trevligt var det där sen iasf. Fick vin! :) Gick ner till Bogrens. Gratis inträde för oss så va fan, då kunde jag väl hänka. Annars var ju Glädje mitt förstahandsval. Blev uppraggad av två Martin. SIKKA SÄR! Så konstigt alltihop. Sen fick tjejkompisen dra mig därifrån pga svartsjuka, haha. Killarna bjöd oss tjej på drinkar och vi tackade och tog emot. Bra när man känner såna snällisar ;) Gick till donken o sen taxi hem! :)

Mådde halvbra i söndags. Slappt resten av dagen. Gjorde nog något på kvällen, men minns inte vad. I måndags hade jag världens stressigaste dag. Upp o tvätta håret, byta däck (som tog lång tid, haha), äta, mysa, fika, fixa mig, träffa en vän, hem o packa, fika med Lara, fika hos mormodern, hämta boys o en tjej i Mstad. = Stressad till max!!

Nu ska jag äta upp min himmelst goda chili con carne. Imorgon ska jag äta hotellfrukost med jobbet =)

Onsdag

Just idag är jag väldigt trött på mitt jobb. Jättetrött. Hatar särkunder som beter sig särigt. Jag sliter fan häcken av mig och vad får man för det?! e

Hemma från jobbet nu. Har hunnit en svängom med dammsugaren så att det ser okej ut här :) Kanske skulle ta o ställa upp mitt påskpynt? :) Tre kycklingar från cult.

Måste hinna packa också för det lär jag ju inte hinna imorgon efter jobbet. Ska hämta två kompisar i stan som jag ska släppa av på vägen hem. Ska till Charlottenberg o jobba imorgon. Kommer ju dö när jag ska åka ut där. En miljard norskar som ska shoppa, de har ju röd dag imorgon. Får lösa det! :)

Ska till Skövde i helgen för er som inte förstod det. Var där den gångna helgen också, men då var jag endast där för att Lara fyllde år och hela tjejgänget skulle träffas igen efter hundra år :P Trevligt var det i alla fall. I fredags hälsade jag på en vän som jag inte träffat på länge. I lördags var jag domare och blev avtackad som tränare. Fick gå ut på isen vid prisutdelningen och ta emot present! :) På kvällen var det fest. I söndags var jag domare i Lidköping igen, puuh! Den här helgen bliri nte lika stressig :)

Ikväll är det uppdrag granskning!!!!

RSS 2.0